Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Raven Dawn, 16-vuotias

x x

Luonne ja ulkonäkö

Luonteeltaan Raven on avoin ja helposti lähestyttävä. Hän on pirteä ja positiivinen sekä hyvin energinen, eikä osaa jäädä pitkäksi aikaa paikoilleen. Hänen kanssaan on helppo ystävystyä ja hän onkin hyvä kuuntelija jos siihen tullaan.

Raven on hyvin kärsivällinen ja ei suutu helposti, vaikka joku yrittäisi ärsyttää. Hän kyllä vastaa kipakasti takaisin toisten ihmisten kuittailuun eikä jää sanattomaksi. Kirosanat eivät kuulu hänen sanavarastoonsa, vaikkei hän muiden kiroilusta häiriinnykään. Hän on myös hyvin rehellinen ihminen eikä pidä valehtelusta.

Koulussa hän on hyvä ja vetelee kokeista hyviä numeroita miltei lukematta. Hänellä on hyvä kielipää ja pitääkin kielien opiskelusta. Vaikkei Raven vielä omistakaan monia ystäviä uudesta koulustaan, hän ei pidä sitä huonona asiana vaan on iloinen mahdollisuudesta tutustua uusiin ihmisiin. Raven pitää toisten ihmisten tapaamisesta ja yrittääkin usein hankkia paljon uusia tuttavuuksia.

Raven pitää uusien asioiden kokeilemisesta ja varsinkin jos sen tekee jonkin hyvän ystävän kanssa. Hän ei ole kovinkaan epäluuloinen mitään uutta kohtaan ja se tekeekin hänestä hurjan hauskaa seuraa. Raven on melko seikkailunhaluinen ja haluaisi nähdä paljon uusia paikkoja.

Hän on selkeästi enemmän aamu- kuin yöihminen, joka johtunee yleensä siitä, että hän on joka aamu tallissa viimeistään viiden aikoihin. Hän on ollut hevosten kanssa tekemisissä niin kauan kuin vain muistaa ja on oppinut aikaisiin herätyksiin jo lapsena.

Raven on varmasti kotimaansa Skotlannin kaduilla aivan tavallisen näköinen nuori neitä, mutta Aislingissa varmasti yksi ainoista ja sen vuoksi erottuukin hyvin massasta: hän on juuri niin periskotlantilaisen näköinen kuin mahdollista oransseine hiuksineen ja vaaleine kasvoineen.

Ravenin vaatekaapin sisältö koostuu melko yksinkertaisista vaatteista. Ne ovat miltei kaikki yksivärisiä ja melko simppeleitä ja käytännöllisiä, mutta silti kauniita ja pukevia vaatteita. Hän pitää usein päällään farkkuja, joko mustia tai sinisiä. Yläosasta löytyy vuodenajasta riippumatta yleensä tumman sinapinkeltainen vyötärön ylle ulottuva kangastakki ja jaloista miltei poikkeuksetta jotkut tennarit. Ravenilla on myös silmälasit, joita hän käyttää todella harvoin, mutta nekin saattaa joskus neidin päästä löytää.

Pituutta Ravenilta löytyy tasan 170cm, ja hän on oikein tyytyväinen pituuteensa. Hän on melko hoikka, josta huolimatta hänellä on kuitenkin melko hyvät lihakset sekä jaloissa että käsissä. Niistä on paljon hyötyä ratsastaessa. Raven on nopea juoksija, muttei omista kovin paljoa hyppyvoimaa jaloissa ja jättääkin esteiden yli loikkimisen vain esteratsastukseen, jossa hän onkin itseasiassa todella lahjakas.

Ravenin hiukset ovat helposti kihartuvat ja ulottuvat olkapäiden alle. Ne ovat väriltään oranssit, ehkä jopa rusehtavat, eikä Raven ole edes harkinnut niiden värjäämistä, sillä hän pitää niistä todella paljon. Joku toinen välttämättä ei pitäisi, mutta Raven on hyvin kiintynyt hiuspehkoonsa eikä aio siitä luopua.

Ravenin silmät ovat melko vihertävät, mutta niissä on ruskean vivahde, joka tuo katseeseen syvyyttä. Hän on hyvä pitämään tunteensa kurissa ja sen vuoksi hänen silmistään on hyvin vaikea päätellä tunnetilojen vaihtumista. Meikkiä Raven käyttää todella vähän, ehkä joskus joissaki hienommissa tilaisuuksissa, mutta silloinkin vain huulipunaa.

Neidin kasvot ovat luonnostaan todella vaaleat, eikä auringon valo tartu niihin miltei ollenkaan. Ne ovat hyvin sileät, eikä niissä muista suvun jäsenistä poiketen ole pisamia.

Muuta

- esteratsastaja

- Ravenin äiti jätti perheensä tytön ollessa kolmevuotias, eikä Ravenilla ole mitään muistikuvaa tuosta kuvankauniista naisesta. Siitä lähtien neiti on elänyt isänsä seurassa, joka oli uskollisesti tähän asti kustantanut tytön rakasta ratsastusharrastusta. Raven arvelee, että päällimmäinen syy Aislingiin lähettämiselle oli isän hermojen loppuminen jokapäiväiseen ratsastukseen ja hän päätti tyttärelleen paremman tulevaisuuden lähettämällä hänet opiskelemaan tiiviimmin. Lähdön ehtona kuitenkin oli, että Raven saisi ottaa hevosensa mukaan. Kun siitä oli päästy yksimielisyyteen, asia oli hänelle yksi ja sama.

- Raven on harrastanut esteratsastusta jo aivan pienestä lapsesta asti. Ensimmäisen oman poninsa hän sai kuusivuotiaana, mutta nyt hän omistaa kapasiteetikkaan Selle Francais- rotuisen estehevosen, Crowleyn. Hevosensa lisäksi Ravenilla on mukanaan Aislingissa kissansa Gideon, joka on rotua turkkilainen van, joka kulkee hänen kanssaan miltei kaikkialle.

Valinnaisaineet

liikunta (esteratsastus, kouluratsastus, uinti, kiipeily, aitajuoksu, maastojuoksu, jooga ja squash), latina sekä saksa

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com