Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Julie George Ryder, 16-v

x

Luonne ja ulkonäkö

Ulkonäkö: Juliella on leukaa kohti kapenevat kasvot, joita reunustavat vaaleat hiukset. Tytön hiukset ovat oikeasti kiharat ja vaaleat, mutta tuo suoristaa ne välillä. Myöskin jonkinmoinen liukuvärjäys saattaa olla, aina ei kuitenkaan. Tuo ei hirveästi välitä, miten hiukset ovat. Olkoot auki, siististi kiinni tai sotkussa, ihan sama. Usein hiukset ovat auki. On pari kertaa värjännyt hiuksensa kokonaan, muttei oikein tykännyt. Juliella on sileä ja tasaisen vaalea iho. Hirveästi finnejä tai muita tällaisia ei neidillä ole, ja on todella iloinen siitä. Silmät ovat mantelinmuotoiset ja vihreät, kulmakarvat aika erottuvan tummat.  Neitokainen ei ole yhtään innostunut meikeistä eikä juurikaan käytä niitä. Joihinkin juhliin saattaa vähän ripsiväriä laittaa, mutta siihen se jääkin. Vaatemaku on Juliella aika tylsä, eikä vaatekaapin koko oikein säväytä. Mukavuus on tärkeintä, vaikka monet vaatteet ovatkin ihan muodikkaita, eivät kaikki. Juliella on monia toppeja ja paitoja, jotka ovat ihan niitä "perus" vaatteita, ei mitään ihmeellisempiä yksityiskohtia.   Usein vapaapäivinä, kun heiluu talleilla, pitää koko päivän ratsastuskamoja, ellei siitä tulla sanomaan. Talvisin ei oikein meinaa paleltua millään, vaikkakin käyttää takkia, saattaa ihan helposti kulkea hupparissa.  Julie on ruumiinrakenteeltaan siro ja naisellinen, onhan sitä ikääkin jo sen verran... Pituutta löytyy miltei 180 - senttiä, suunnilleen 178 cm tai 179 cm. Julie on hyväkuntoinen ja se näkyy kropastakin. Juliella on teksti "Never Give Up" - selässään. (kuva)

Luonne: Ensivaikutelma Juliesta saattaa olla: "Kiva ja kiltti" tai jotakin. Mutta kun tyttöön tutustuu...Oho...Ulkonäkö toisin sanoen pettää. Julie on esitapaamisellakin hyvin nokkava, piikittelevä ja ärhäkkä. Saattaa kovistella ihan kunnolla, myös poikia ja vanhempia ihmisiä. Räjähtää todella helposti, ja saattaa tulla ensitapaaminen varsin tukalaksi, mikäli Julien raivot saa niskoilleen. Ei ole kovinkaan puhelias, joten toinen vaikutelma on luultavasti räyhäävä mielipuoli. Voihan sen niinkin sanoa...
Koulunkäynti ei neitiä sen pahemmin kiinnosta, vaikka usein tekeekin läksynsä ja pärjää hyvin koulussa. Saa kokeista usein ysejä tai kymppejä, joskus kaseja. Tekee parhaansa silloin kun jaksaa, muttei läheskään aina jaksa. Tietää hyvin, että mikäli tahtoo elämässä pärjätä, on pärjättävä koulussakin. Sen vuoksi hoitaa koulunkäynnin niin hyvin kun mahdollista.

Julie on luonteeltaan hyvin nokkava ja piikittelevä. Tuntuu, kun tyttö lukisi ajatukset ja keksisi joka asiaan jotain nokkelaa. Siltä se vaikuttaa. Aina kun sanot jotain, Juliella saattaa olla fiksukin kommentti. Tyttö on myös erittäin fiksu, ja jos vahingossa sanot jotakin vähän typerämpää, korjaa hän heti sanomasi. Vaikkei ihmisten kanssa paljoa puhukaan (ellei mukaan lasketa Serenaa ja Jakcyä) saattaa ihan ohimennen nolata sinut. Julie on myös sille päälle sattuessaan hyvin omahyväinen ja jos on jokin asia, jolla voi mahtailla (useimmiten kisoissa pärjäävä hevonen), alkaa heti hirveä selitys kuinka täydellistä kaikki neidillä on.

Julie saattaa vaikuttaa hyvin sosiaaliselta ihmiseltä, niin monesti kun joutuu muiden kanssa räyhäämään, muttei ole tätä. Ei ole juurikaan kovin sosiaalinen, pikemminkin epäsosiaalinen. Vaikka liikkuukin ihmisten kanssa, viihtyy myös yksin paremmin kuin hyvin. Tyttö on myös sisäänpäin sulkeutunut, vaikka kovasti kovista esittääkin, elämän arvet näkyvät käytöksessä. Ei kerro vanhemmistaan, ongelmistaan tai muustakaan menneisyydestä mitään kenellekään. Yksin ollessa kirjoittaa ja vihaa elämäänsä. 

Julie on luonteeltaan myös erittäin ärtsy. Ärsyyntyy helposti ja ihan pienestäkin asiasta voi käydä oikeasti vaarallisen oloiseksi. Suuttuu todella helposti ja kommentit voivat satuttaa niin paljon, että käy päälle. Tuo on myös negatiivinen, eikä näe läheskään joka asiassa mitään hyvää. Ajattelee usein takaiskuja takaiskuina eikä näe niissä mitään hyvää.

Tyttö inhoaa ihmisiä, jotka ovat kovin ujoja, hiljaisia tai muita sen tyylisiä. Ei kuitenkaan pidä yli-innokkaista ihmisistä (Dale on kuitenkin Julien sanoin "ihanan positiivinen ja oikeasti hauska", ei yli-innokas) sen enempää kuin eläinten murhaamisestakaan (mikä tyrmäävän täydellinen vertauskuva!). 

On vaikeaa olla mieliksi Julielle, mutta sellaiset "semimukavat" nuoretkin käyvät ystäviksi. Kunhan on huumorintajua ja jakaa edes pari kiinnostuksen kohdetta, voi olla hyvä ystävä Julielle. Julie ei oikein pidä myöskään itsensä kaltaisista ihmisistä, vaikka pitää itsestään sellaisena kuin on.

Julie on sisimmiltään todella herkkä ja osuvalla kommentilla voit saadakin kyyneleet silmäkulmaan. Julie ei itke usein, vielä vähemmän muiden edessä, joten varsinkin vihamiehille voi olla hauskaa nähdä, kun tyttö itkee. Vaikka kostokin tulee ajallaan...

Julie on myös hyvin helposti räjähtävä. Pieninkin kommentti voi saada Julien ihan oikeasti räjähtämään, jolloin kannattaa vähin äänin lähteä pois, ellei aikeissa ole tapella.  Neiti on myös hyvin vihamielinen joitakin ihmisiä kohtaan, ja suhtautuu uusiinkin tuttuihin aina varauksella. Kaikkia ihmisiä ei suinkaan vihaa, ei lähellekkään, mutta niitä joita vihaa, silloin todellakin vihaa. Julie on vihaisena täystuho ja tahtoo usein olla yksin. Saattaa pasikoa tavaroita, kirjoitta tai piirtää tai tuulettaa tunteitaan ulkoilemalla. Osaa olla pitkävihainen, ja välillä on tahtomattaankin.

Juliella on sekalainen poikamaku, mutta enitenhän nuo "pahikset" on niitä oikeasti kiinnostavia. Julie ei ole kovinkaan romanttinen, ellei tahdo - toki siis osaa olla - muttei poikien viettely tälle kovin vaikeaa ole. Tällä hetkellä seurustelee Jackyn kanssa, vaikkakin tykkää kuitenkin vähän leikkiä pojilla. Useimmiten ei kuitenkaan pojat neitoa kiinnosta, sille päälle sattuessaan vin leikkii tunteilla.Julie ei todellakaan ihastu helposti, eihän suhteessa olevan tarvitsekaan. Ei oikein puhu tunteistaan, joten on hankala saada selää kuinka paljon tyttö sinusta tykkääkään. 

Hyvä kuuntelija, sellainen Julie on. Tyttö on oikein hyvä ystävä niille ihmisille, jotka luokittelee ystävikseen. Ei puhu pahaa tai muutakaan. Julie ei edelleenkään ole maailman puheliain, joten on erittäin, erittäin hyvä kuuntelija. Osaa lohduttaa yllättävän hyvin! Hyvälle ystävälleen saattaa avautua yllättävän paljon, vaikkei ole ihmistä, joka tietäisi kaiken.

Julie on oikeastaan aika huumorintajuinen ja hauska, sille päälle sattuessaan. Usein äksyilee, mutta kavereiden kanssa pitää hauskaa. Niedolta ei heti tekeminen lopu kesken, ja juttua riittää. Osaa naurattaa muita ja omaa hyvän huumorintajun, joka ei kovan kuoren alta pääse esiin. Julie saattaa joskus vaikuttaa ivalliselta, vaikka yrittikin olla hauska. 

Joskus tyttö on vähän enemmän toisissa maailmoissa. Julie rakastaa haaveilla ja juuri haaveistaan saa monet inspiraationsa teksteihinsä ja piirrustuksiinsa. Haaveilee milloin mistäkin, ja vaipuu joskus turhankin paljon omiin maailmoihinsa. Joskus saattaa huudahtaa kesken selityksesi "Mitä hittoa?!", mutta se tarkoittaa, ettei ole tuo kovinkaan paljoa tässä maailmassa elänyt.

Julie on erittäin, erittäin tyhmärohkea ja yllytyshullu. Sanot vain ja tyttö kokeilee. Saattaa kokeilla ihan mielipuolisiakin juttuja. Nauttii myös erittäin paljon vaarallisista tilanteista ja vauhdista. Ei tule kovinkaan usein tilannetta, jossa Julie ei uskaltaisi kokeilla ehdotettua asiaa. Pari kertaa on saattanut itsensä vaaraan kokeillessaan muiden ehdottamia juttuja.

Muuta

- Näyttelijä
- Ratsasts on Julielle nykyään enemmänkin harrastus
- Kilpailee vaativissa este - ja koululuokissa paint-tammalla, Coralla (kuva)
-Syntyjään Kanadalainen
- Seurustelee Jackyn kanssa, ennen sitä seurustellut kaksi kertaa
- Suojelee ympäristöä parhaansa mukaan
- Osaa tapella
- Joutunut pienoisiin ongelmiin poliisin kanssa
- Omistaa myös koiran, Nathanin (kuva)
- Eläinrakas

 

Merkit

kuukaudenkirjoittaja_1.pngrakettimestari.jpg

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

Nimi: Sanomalehti

31.01.2016 14:15
Helmikuu, nmr. 01

Helmikuussa säät alkavat lämmetä entisestään ja Aislingin tunnelmaa pääsevät rentouttamaan erilaiset yhteiset tapahtumat, joihin osallistumiset ovat nyt käynnissä. Lehden ensimmäinen numero toimii vahvasti informoivana osana, mutta jatkossa sen sisältö tulee laajenemaan.
-------------------------
--HAASTE--
Haasteen aihe on yksinkertainen: keksi Aislingin omalle sanomalehdelle nimi. Nimi voi olla tyyliltään niin simppeli kuin hauskakin. Nimiehdotukset lähetetään yksityisellä sanomalehden omaan vieraskirjaan, jonne pääsee toiminta-sivulta. Voittaja valitaan seuraavan lehden ilmestymiseen mennessä.
-------------------------
--SÄÄ--
Korkein lämpötila: noin +10C
Alin lämpötila: noin +3C
Helmikuu vietetään pilvisissä tunnelmissa, vain satunnaisia yksittäisiä täysin pilvettömiä päiviä löytyy. Sadetta ripottelee pieninä määrinä ja lyhyinä jaksoina useina päivinä.
-------------------------
--UUDISTUKSET--
Postilaatikko, kerhot, ympäristöön uusia kuvia, mahdollisuus huoneen kuvan ja vaatekaapin sisällön linkittämiseen, soundtrackin ja ääninäytteen lisääminen, kerhot.
-------------------------
--UUDET OPPILAAT--
Evan 17v, Ingrid 16v, May 16v, Shanaya 16v, Wendy 14v
-------------------------
-TAMMIKUUN KIRJOITTAJA-
Onnea: Sandra!
-------------------------
--TAPAHTUMAT-
14.02.2016 - Ystävänpäiväjuhla, muistathan lähettää kortit ja kirjeet?
22.02.2016 - Vaellusretki
-------------------------
--JUORUT--

Ryppyjä teinirakkaudessa?!
Kaksi alemmilla luokilla olevaa oppilasta nähtiin riitelemässä koulun pääovien edessä - keskellä juuri menevän kansainvälisille tahoille pidetyn esitelmän. Sanaharkan päätteeksi toinen nuorista ryntäsi metsään, eikä hänen nähty palaavan takaisin. Huhut kertovat, että riitapukareiden nimet alkaisivat samalla kirjaimella.

Varokaa lääppijää!
On ollut silminnäkijöitä siitä, että eräs mallina toimiva lisäkoulutuksessa oleva nuori mies on käyttäytynyt aggressiivisesti ja yrittänyt lähennellä ihmisiä jo moneen otteeseen. Kukaan ei tiedä milloin lääppijä aikoo iskeä seuraavaksi - pitäkää siis silmät ja korvat avoinna! Nuoren miehen kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja arvaamaton.

Spiderman varasti kahvinkeittimen!
Varhain viikon alussa tuli ilmoitus, että opettajien huoneen toisen kerroksen oleskelutilasta on varastettu kahvinkeitin ja kahviporot. Varas oli käynyt tilassa varhain aamusta ennen tuntien alkua, mutta oli pukeutunut Spiderman-asuun, jonka vuoksi rosvoa ei voitu tunnistaa valvontakameroista. Toivomme, että varas palauttaisi varastamansa tuotteet opettajien huomaan, jotta asian tähden ei tarvitse kuluttaa enempää resursseja.
-------------------------
Haluatko auttaa lehden kokoamisessa? Voit lähettää omat ideasi, juorusi tai artikkelisi lehden toimitukseen Aislingin postilaatikon kautta. Muistathan merkata viestin yksityiseksi, ettei sisältö pääse ennen aikojaan leviämään?

Nimi: Ystävänpäiväjuhla -14.02.2016

26.01.2016 09:22
Haluatko osallistua ystävänpäivän viettoon? Tänä vuonna ystävänpäivää juhlitaan koristeiden lisäksi hauskan leikin sekä tanssiaisten voimin.

Aamupalan jälkeen kaikki pääsevät valmistautumaan päivään, jossa korostuu yhteishenki ja hauskanpito. Syömisen ja valmistautumisen päätyttyä aloitamme leikillä, jossa osallistujat on jaettu arpomalla pareittain. Ensiksi oppilaan tulee etsiä parinsa koulusta, jonka jälkeen he saavat alkaa suorittaa heille annettuja tehtäviä. Tehtäviä on erilaisia, mutta nopeus on valttia.

Kun kaikki osallistujat ovat selvinneet paritehtävistä, on aika alkaa jännittämään illan tanssiaisia. Ennen tanssiaisia on kuitenkin omaa aikaa, jolloin jokaiselle jaettaviin halisydämiin on hyvää aikaa kerätä nimiä. Ei sovi myöskään unohtaa juhlallista ateriaa ruokalassa, joka on koristeltu - miten muutenkaan kuin ystävänpäivään sopivaksi. Aterian jälkeen saamme vielä hetken sulatella ruokaa, ennen kuin on aika päästää oppilaat ja henkilökunta tanssilattialle. Tanssiaisissa musiikkista tulee vastaamaan muun muassa koulun oma bändi, sekä yksittäiset esiintyjät.

Kuulostaako hyvältä? Osallistu!

-------

- Voit osallistua molempiin tai vain toiseen aktiviteettiin, muista sanoa jos et halua osallistua kumpaankin aktiviteettiin.
- Kirjoittaa voi heti, kun parit on arvottu, varsinaista aikarajoitusta ei ole.
- Tanssiaisten parin saa sopia itse, mutta pari ei ole välttämätön.

Nimi: ILMOITUS

24.01.2016 17:09
Hyvä oppilas!

Haluatko osallistua luokkien yhteiselle vaellusretkelle ja karistaa tutut seinät hetkeksi mielestäsi?

Retkellä yövytään 2-4 hengen teltoissa ja syödään kodan lämmössä. Matkaan lähdetään busseilla maanantaina 22.2 kello 07:00, Aislingin eteishallista. Bussien jätettyä osallistujat sovittuun pisteeseen, otamme suunnaksemme ensimmäisen kohteemme .

Ensimmäisenä päivänä menemme veneretkelle kauniille järvelle, jossa halukkaat pääsevät perehtymään kalastuksen saloihin.

Toisena päivänä kokeilemme koskenlaskua ja lähdemme seuraavaa päämäärää kohti vaihtoehtoisesti kävellen tai ratsain. Vapaa-aikaa ei sovi unohtaa joten mukana on korttipakkoja mahdollisille korttihaille ja ilta vietetään hyvän musiikin ja nuotion äärellä.

Koko retki tulee sijaitsemaan kauniissa ympäristössä, joten kameralle voi olla käyttöä. Etenkin kolmas päivä kuluu vuoristoisissa maisemissa kävelyyn, jossa pääsemme näkemään lampaita ja puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Torstaina 25.2 palaamme Aislingiin päivälliselle, eikä loppupäivän tunneille ole pakollista osallistua. Osallistuneiden tulee kirjoittaa pientä päiväkirjaa retkestä.

Mukaan tarvitset oman makuupussin, makuualustan, haluttaessa pikkupurtavaa, taskulampun tai otsalampun ja pesutarvikkeet. Myös tukevat kengät sekä riittävän lämmin - mielellään vedenkestävä vaatetus suotava. Ruoan, kahvituksen, sekä tarvittavat välttämättömyydet koulu hoitaa oppilaiden puolesta yöpymispaikoille.

Ilmoittaudu mukaan kertomalla kenen kanssa olet sopinut nukkuvasi samassa teltassa. Ole liikkeellä tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit sopia nukkumisjärjestelystä. Ne jotka eivät osallistu retkeen, opiskelevat koulussa normaaliin tapaan.

Terveisin retkelle tulevat valvojat: Nicky, Kate McSloth, Marilyn Salazar, Roly Jordon ja Connor Lyon

-------

- Jokaisesta päivästä ja aktiviteetista ei ole pakko kirjoittaa.
- Tarinalla/tarinoilla ei ole varsinaista aikarajaa.
- Päiväkirjaa ei ole kirjaimellisesti pakko kirjoittaa, tarinassaan voi mainita esimerkiksi oppilaan kirjoittavan sitä, mutta itse sisältöä ei ole välttämätöntä mainita.
-Sovi toisen oppilaan kirjoittajan kanssa esimerkiksi postilaatikon kautta mikäli haluaisit majoittaa oppilaasi tämän hahmon kanssa samaan telttaan.

Nimi: INFO

22.01.2016 17:15
Postilaatikko?

-Ei tarinoille tai ylläpidolle tarkoitetuille kysymyksille.
-Oppilaiden välisille kirjeille/korteille, mahdollisuus lähettää myös anonyymiä postia.
-Ilmoituksille tulevista tapahtumista, tärkeistä päivämääristä ja uudistuksista.
-Aislingin tulevalle niin sanotulle sanomalehdelle, jonka sisältöön otetaan vielä ehdotuksia. Listalla on muun muassa koulun juoruja, mahdollisia juonia, kilpailuja, ja mitä nyt keksiikin. Oppilaat saavat osallistua lehden kasaamiseen.
-Kirjoittajat voivat sopia keskenään yhteisistä juonikuvioista.
-Ylläpito voi lähettää ilmoituksia tai kysymyksiä, jos ne koskevat esimerkiksi vain yhtä tai paria henkilöä.
-Voit ilmoittaa toiselle kirjoittajalle, jos hänen hahmonsa esiintyy tarinoissasi.

Jos sinulta löytyy ideoita kehittää postilaatikon tai tulevan sanomalehden sisältöä, ilmaise ihmeessä ehdotuksesi esimerkiksi chatissa tai vieraskirjassa.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com