Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Dale Milburn, 20v

x, x, x, x
huoneen kuva
vaatekaapin sisältöä (vanhentunut linkki, uusi tulossa)

Luonne ja ulkonäkö 

Luonne: Jos kuulet juoruja, että joku idiootti voitti lotossa omaisuuden, mutta hukkasi rahat tai vastaavaa, se on luultavammin ollut juuri nulikka nimeltä Dale Milburn. Energisenä ja pysähtymättömäna vauhtipäänä ei juuri ehdi jättää varaa aivotoiminnalle, jolloin tekoja tulee tehtyä sen enempää miettimättä. 

Dale ei ole se henkilö, joka ensimmäisenä aloittaa syvälliset keskustelut ja kysyy mikä on hätänä. Tunteeton hän ei ole, mutta mieluummin pitää tunnelman korkealla ja sekoilee omiaan, kuin istuisi alas ja miettisi maailman arvoituksia. Auttavainen hän on, mutta omalla menevällä tavallaan hän antaa usein kuvan, ettei juuri välitä mistään ja heittää kaiken pelleilyksi. Ongelmia ja sanomista tästä tavasta on tullutkin, mutta ympärillä olevat ihmiset ovat jo lähes luopuneet toivosta saada pojasta kuorittua aikuismaisempi 19-vuotias, eikä kakkavitseille naurava räkänaama. 

Puheen siirtyessä maalliseen mammonaan, ei se ole mitenkään kovassa huudossa pojan tärkeysjärjestyksessä. Siksi, että sitä ei koskaan ole. Auta armias jos lupaudut antamaan lompakkosi tälle pennulle, voit olla varma, että se tulee kevyempänä takaisin. Dale ei osaa käyttää rahaa järkevästi tai pitää lukua menoistansa muutenkaan, vaan ostaa milloin mitäkin vaan hetken mielijohteesta. Esim. vaipat voivat olla ihan sopiva ostos Dalen mielestä, jos nyt vaan tuntuu siltä, että sellainen olisi hauska kiikuttaa kassalle. Spontaanisuus onkin yksi hänen piirteistään, jonka voi huomata hyvin lyhyessä ajassa.

Tietty suuruudenhulluus ja pilke silmäkulmassa -taktiikalla elämänsä läpi rämpivä Dale saattaa joskus huomaamattaankin piristää ihmisten mieliä positiivisuudellaan. Usein hän on se jäsen joukkiosta, joka pyytää hiljaisemmat yksilöt mukaan porukkaan ja huomaa tervehtiä kaikkia vaikka yksitellen tullessaan. Tämä johtunee varsin sosiaalisesta ja avoimesta luonteesta, ei harkitusta ystävällisyydestä. Hän tulee toimeen oikeastaan kaikkien kanssa, sillä harvemmin onnistuu vihaamaan ketään ihmistä, vaikka hänelle oltaisiinkin töykeitä.

Dale pitää persoonista, joilla on vahvoja mielipiteitä, vaikka ne eroaisivatkin hänen omistaan suurestikin. Jos kykenee ja jaksaa ymmärtää Dalen toisinaan alati vaihtuvia suunnitelmia ja päähänpistoja, eikä välitä tämän erittäin satunnaisista keskustelunaiheista, on elo mutkatonta. Toisaalta hän viihtyy myös niiden hiljaisten ja ujojen henkilöiden kanssa, koska siinähän on vaan tilaa itselle lörpötellä enemmän. Seinäruusuiksi yrittävät saavat myös jonkin pienen kolkan Dalessa tuntemaan sääliä ja vastuullisuutta näitä kohtaan, joten ei hän hiljaisempaakaan seuraa pahakseen pistä. Olisi vain helpompi todeta, että yleisesti ottaen Dale pitää kaikista ihmisistä. Tosin ujoille ihmisille Dalen persoona ja käyttäytyminen voi olla aluksi pienoinen järkytys. Pojan ymmärrys jokaisen henkilökohtaiseen tilaan on melko kapea. Hän saattaa halailla täysin uusia tuttavuuksia kuin parasta ystäväänsä tai esimerkiksi tarpeettomasti taputtaa puhetoveria olkapäälle ymmärtämättä, että kaikki eivät ole okei asian kanssa. Myöskin hiljaisuutta rakastavat tai asiallisuutta ja käytöstapoja arvostavat ihmiset voivat haluta juosta karkuun kuullessaan Milburnin pojan lähestyvän suupielet korvissa nauraen.

Toisinaan kanssaeläjiä saattaa mietityttää, ettei tämä jätkä osaa yhtään mitään. Koulumenestys mennyt melkoisissa pohjamudissa kera tulevaisuuden haaveammattien, koska kuka nyt työnteosta nauttisi? Vaikka muutoin niin ilopillerinä ja levottomana tapauksena tunnettu Dale saakin paljon aikaan, koskee se lähinnä niitä asioita mihin kiinnostus riittää. Esimerkiksi kouluun palautettavat paperit sekä muille annetut lupaukset unohtuvat nopeasti, kun niitä on kertynyt suuri kasa mielen perukoille. Ehkä hänet voisi mieltää jopa hiukan huonoksi ystäväksi, koska ikinä et voi tietää mihin olet joutumassa tämän kaverin kanssa seuraavaksi. Mahdollisuudet vaihtelevat poliisiasemasta roskisten dyykkailuun...Kaikki vain huvin ja huumorin vuoksi. Ehkä Dale on jokaiselle se kaveri, jonka tempauksia häpeää kaikkein eniten, aiheuttaen kaveriporukalle jokapäiväiset facepalm-kohtaukset.

Pitäisikö sitten vielä mainita pojan suhtautuminen parisuhteisiin. Hän harvemmin katsoo ketään sillä silmällä, että tuossapa olisi potentiaalinen henkilö parisuhteeseen, mutta parisuhteen kaltaisia yritelmiä historiasta löytyy sitten vaikka muille jaettavaksi niin jätkien kuin parin leidinkin kanssa. Jos sattuu käymään niin, että tämä herra löytäisi itsensä ihastumasta johonkuhun, se tuskin jäisi hänen omaan tietoonsa. Ihastuksen kohde saisi varmasti tietää asiasta melko nopeasti, sillä Dale ei osaa pitää asioita omana tietonaan eikä näe syytä ujostellakaan asian suhteen. Ongelmaa tuottaa kuitenkin se, että Dalella on tapana ihastua juuri niihin ihmisiin, joihin ei todellakaan pitäisi. Tämä on ajanut nuoren miehen useammankin kerran epäterveisiin ihmissuhteisiin, joissa on kärsitty niin fyysisesti kuin psyykkisestikin, sillä Dalen avointa ja hiukan naiivia luonnetta on helppo käyttää hyväkseen, kun toinen ei tajua tarvitsevansa parempaa.

Mikäli Dalen seurassa viettää aikaa enemmän, voi huomata, että tämän kaikkien kaveriksikin leimatun nauravaisten kasvojen takana on paljon puhumattomia asioita, jotka vaikuttavat nuorukaisen elämään vahvasti. Päihteiden käyttö on mennyt koulun edelle, eikä ilkeiden kommenttien totaalinen huomiotta jättäminen tosiaan johdu siitä, ettei poika välittäisi. Asiahan on niin, että hän uskoo ne itsekin niin vahvasti, että on omasta mielestään jo hyväksynyt asian: hän nyt vain sattuu olemaan lapsellinen ja säälittävä huora, joka ei elämässään saa muuta aikaiseksi kuin tölkin avaamisen. Ajoittain tämä puoli kaiken itsevarmuuden ja pirskahtelevan persoonan alta näkyykin, kun nuori mies lähtee jokaikisen halukkaan matkaan ja antaa kohdella kuin kasaa ongelmajätettä.

Ulkonäkö: Kaduilla haahuillessaan Dale ei ainakaan värikirjolla päitä käännä. Tämä pukee päälleen useimmiten tuttua ja turvallista mustaa valkoisen kanssa, eikä hiusten värikään nyt sateenkaarta ole näkemässä tulevaisuudessa. Paidoissa ja housuissa saattaa kyllä erinäisiä printtejä, niittejä sekä tekstejä olla, mutta harvemmin Tikkurilan värikartta on päässyt messiin lukuunottamatta muutamia päivänvaloa kestämättömiä yksilöitä. Biletystyyli onkin sitten täysin eri asia ja silloinhan voi ihan hyvillä mielin heittää väriskaalat ihan uusiin ulottuvuuksiin. Riippuen tilanteesta vedetään päälle rennot vaatteet, joissa mennään eikä meinata, kun mummolaan lähtiessä osaa laittaa sen hienoimman kauluspaidan - napitettuna tietysti niin ylös kuin mahdollista, että kuristaa enemmän kuin isovanhempien tukahduttava halaus.

Kameleontti hän osaa olla vaatteiden leikkausten ja mallin suhteen, värin ei niinkään. Kesäisin yksinkertaiset hihattomat paidat ovat jääneet tälle herralle läheisiksi ystäviksi ihan helppouden ja mukavuuden ansiosta. Kenkinä menevät kaikki, mikä sopii jalkaan ja on hyvät tallustella ympäriinsä. Minkään tietyn merkin kannattaja Dale ei ole, joten jos tuote miellyttää omaa silmää ja mukavuus on bueno, niin mikäs siinä. Tällä ei myöskään ole tiettyä tyyliä, vaan vaatteet ovat lähes ristiriitaisen erilaisia keskenään, sillä Dale saattaa yhtenä päivänä olla kuin suoraa ojasta noussut pummi ja toisina taas ihan siistin näköinen otus. Väripläjäysten sijasta hänen pirteä ja lapsekas persoonansa näkyy parhaiten vaatteiden yksityiskohdissa.

Hiuskuontalo on luonnostaan musta, värjäyksellä aikaan on saatu myös blondin erilaisia sävyjä ja tummanruskeaa, mutta näihin kokeilut ovat jääneet. Tällä hetkellä hiusten väri on kuitenkin vaalea. Ominaisia tuntomerkkejä ovat mm. kuulokkeet, jotka oleskelevat korvissa, vaikka musiikkia ei kuuntelisikaan, sekä erilaiset pipot ja hatut, joita löytyisi muiden mielestä kaatopaikalle saakka. Koruja käyttää toisinaan, ja niiden ollessa paikalla, ovat tuskin edes huomattavia. Syynä voi olla myös tapa hukata tavaroita, jolloin korutkaan eivät ehdi päästä käyttöön asti. Korvakorutkin poika hommasi ihan muotiaallon vuoksi, mutta saivat myös jäädä sen ohi pyyhältäessä.

Mittaa löytyy noin 170cm. Ulkona urheilun ja pelleilyn tuloksena rusketustakin pääsee pintaan erittäin nopeasti ja vaivatta. Kasvonpiirteistä löytää - kiitos aasialaisten sukujuurtensa tummat silmät, jotka tietyssä valossa kääntyvät lähemmäs mustaa, mutta ovat kuitenkin tumman ruskeat. Naururypytkin niihin ilmestyvät, kunhan meno on vain hauskaa ja mieli positiivinen. Ripset ovat lyhyet, mutta tummat. Kasvoja koristaa yleensä hyvin leveä hymy taikka ilkikurinen virnistys, josta ei meinaa päästä eroon edes tukalissa tilanteissa.

Muuta

• tanssija (pääasiassa street-dance)

Dalen taival alkoi kuin kenen tahansa vauvan, joka putkahti maailmaan rääkyen rumasti ja tarviten hoitoa 24/7. Hän on syntynyt ja viettänyt lapsuutensa pääasiassa Whitechapelissa, Englannissa, jossa hänen vanhempansa edelleen asustavat. Vanhemmat ovat edelleen yhdessä, ja heillä on poikaansa läheiset välit. Nämä eivät kuitenkaan aivan kaikista poikansa kolttosista tiedä, sillä olettavat täysi-ikäisen lapsensa osaavan hoitaa kyllä itse itsensäkin. Dale on perheensä ainoa lapsi, ja vanhempiensa ansiosta ymmärtää koreaa sujuvasti, mutta kirjoittaminen sekä puhuminen takkuavat. Koska sisaruksia ei ole ollut, aloitti poika jo pienenä kaduilla tanssimisen, sillä sen avulla oli helppo tutustua uusiin ihmisiin, sekä saada tekemistä päiviin.

Kaduilla paljon aikaa viettävänä nuorena Dale tutustui myös kadun negatiivisiin puoliin, joiden myötä piirit Whitechapelissa alkoivat käydä liian ahtaiksi. Poika oli mukana sen verran isoissa kuvioissa nuoresta iästään huolimatta, että päätti lähteä Aislingiin pakoon mahdollisia henkilöitä, joilla olisi sanansa sanottavana hänen toiminnastaan. Muun muassa poliisia on auteltu oman nahan pelastamiseksi, joten nuorta miestä odottaisi kotikaduilla mitä todennäköisemmin kylmä kyyti. 

Aislingissa ollessaan pojan koulu on mennyt kuitenkin täysin penkin alle, ja tämä onkin jäänyt luokalleen lukuisien lintsauksien sekä puhutteluiden vuoksi.

Vuoden kirjoittaja 2014

Ääninäyte

Soundtrack

Valinnaisaineet

liikunta (street-dance, uinti, nyrkkeily, jooga, kiipeily, temppupyöräily), korea

Kirjoittajasta

Oon vuoden 1996 tuotantona maailmaan putkahtanut hyyppä, joka on pyörinyt erilaisissa virtuaalisissa tarinasivuissa sieltä kahdeksanvuotiaasta lähtien. Liityin Aislingiin vuoden 2014 maaliskuussa ja liityin apuylläpitäjäksi vasta jälkikäteen. Omia sivuja on tullut pidettyä ihan ulkoasusivuista kaikenmoisiin hoitoloihin, joten mitään uutta puuhaa tää ei ole.

Tosiaan tämmönen elämässä ajelehtija on kyseessä, jota ei hirveesti kirjottamisen ja lukemisen lisäksi mikään muu asia kiinnosta satunnaisten ulkoasujen väsäysten ohella. Voisin melkeen sanoa, että Dale on se lapsellinen puoli musta ja ehkä nautinkin tän roskan kirjoittamisesta, koska aivot voi heittää narikkaan aivan totaalisesti. Tarinat koostuu lähinnä ääliöhuumorista, mutta joukosta löytyy myös lukuja, jotka paljastaa surullisempiakin puolia hahmosta. Itselle realismi ja synkähkömmät tarinat on aina olleet enemmän se "mun juttu", joten hömppäromantiikka ja fantasia ei oikee koskaan iske. 
 

Postilaatikko

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Haely

14.09.2016 21:10
Mietin että olisiko mahdollista että kun Cornelia, Haely ja Jaden anto Dalelle sen pussin vietäväksi Suville, niin hän käyttäisi sen itse? Saanko kirjoittaa seuraavaan tarinaan että Haely törmää Daleen uudella hiusvärillä? :] Vastauksen voit käyä heittelee mun postilaatikkoon. ^_^

Nimi: Celestia

06.08.2016 19:24
Et suinkaan ehtinyt tylsistyä?
C.Dostwood

Nimi: Sanomalehti

31.01.2016 14:10
Helmikuu, nmr. 01

Helmikuussa säät alkavat lämmetä entisestään ja Aislingin tunnelmaa pääsevät rentouttamaan erilaiset yhteiset tapahtumat, joihin osallistumiset ovat nyt käynnissä. Lehden ensimmäinen numero toimii vahvasti informoivana osana, mutta jatkossa sen sisältö tulee laajenemaan.
-------------------------
--HAASTE--
Haasteen aihe on yksinkertainen: keksi Aislingin omalle sanomalehdelle nimi. Nimi voi olla tyyliltään niin simppeli kuin hauskakin. Nimiehdotukset lähetetään yksityisellä sanomalehden omaan vieraskirjaan, jonne pääsee toiminta-sivulta. Voittaja valitaan seuraavan lehden ilmestymiseen mennessä.
-------------------------
--SÄÄ--
Korkein lämpötila: noin +10C
Alin lämpötila: noin +3C
Helmikuu vietetään pilvisissä tunnelmissa, vain satunnaisia yksittäisiä täysin pilvettömiä päiviä löytyy. Sadetta ripottelee pieninä määrinä ja lyhyinä jaksoina useina päivinä.
-------------------------
--UUDISTUKSET--
Postilaatikko, kerhot, ympäristöön uusia kuvia, mahdollisuus huoneen kuvan ja vaatekaapin sisällön linkittämiseen, soundtrackin ja ääninäytteen lisääminen, kerhot.
-------------------------
--UUDET OPPILAAT--
Evan 17v, Ingrid 16v, May 16v, Shanaya 16v, Wendy 14v
-------------------------
-TAMMIKUUN KIRJOITTAJA-
Onnea: Sandra!
-------------------------
--TAPAHTUMAT-
14.02.2016 - Ystävänpäiväjuhla, muistathan lähettää kortit ja kirjeet?
22.02.2016 - Vaellusretki
-------------------------
--JUORUT--

Ryppyjä teinirakkaudessa?!
Kaksi alemmilla luokilla olevaa oppilasta nähtiin riitelemässä koulun pääovien edessä - keskellä juuri menevän kansainvälisille tahoille pidetyn esitelmän. Sanaharkan päätteeksi toinen nuorista ryntäsi metsään, eikä hänen nähty palaavan takaisin. Huhut kertovat, että riitapukareiden nimet alkaisivat samalla kirjaimella.

Varokaa lääppijää!
On ollut silminnäkijöitä siitä, että eräs mallina toimiva lisäkoulutuksessa oleva nuori mies on käyttäytynyt aggressiivisesti ja yrittänyt lähennellä ihmisiä jo moneen otteeseen. Kukaan ei tiedä milloin lääppijä aikoo iskeä seuraavaksi - pitäkää siis silmät ja korvat avoinna! Nuoren miehen kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja arvaamaton.

Spiderman varasti kahvinkeittimen!
Varhain viikon alussa tuli ilmoitus, että opettajien huoneen toisen kerroksen oleskelutilasta on varastettu kahvinkeitin ja kahviporot. Varas oli käynyt tilassa varhain aamusta ennen tuntien alkua, mutta oli pukeutunut Spiderman-asuun, jonka vuoksi rosvoa ei voitu tunnistaa valvontakameroista. Toivomme, että varas palauttaisi varastamansa tuotteet opettajien huomaan, jotta asian tähden ei tarvitse kuluttaa enempää resursseja.
-------------------------
Haluatko auttaa lehden kokoamisessa? Voit lähettää omat ideasi, juorusi tai artikkelisi lehden toimitukseen Aislingin postilaatikon kautta. Muistathan merkata viestin yksityiseksi, ettei sisältö pääse ennen aikojaan leviämään?

Nimi: Ystävänpäiväjuhla -14.02.2016

26.01.2016 09:19
Haluatko osallistua ystävänpäivän viettoon? Tänä vuonna ystävänpäivää juhlitaan koristeiden lisäksi hauskan leikin sekä tanssiaisten voimin.

Aamupalan jälkeen kaikki pääsevät valmistautumaan päivään, jossa korostuu yhteishenki ja hauskanpito. Syömisen ja valmistautumisen päätyttyä aloitamme leikillä, jossa osallistujat on jaettu arpomalla pareittain. Ensiksi oppilaan tulee etsiä parinsa koulusta, jonka jälkeen he saavat alkaa suorittaa heille annettuja tehtäviä. Tehtäviä on erilaisia, mutta nopeus on valttia.

Kun kaikki osallistujat ovat selvinneet paritehtävistä, on aika alkaa jännittämään illan tanssiaisia. Ennen tanssiaisia on kuitenkin omaa aikaa, jolloin jokaiselle jaettaviin halisydämiin on hyvää aikaa kerätä nimiä. Ei sovi myöskään unohtaa juhlallista ateriaa ruokalassa, joka on koristeltu - miten muutenkaan kuin ystävänpäivään sopivaksi. Aterian jälkeen saamme vielä hetken sulatella ruokaa, ennen kuin on aika päästää oppilaat ja henkilökunta tanssilattialle. Tanssiaisissa musiikkista tulee vastaamaan muun muassa koulun oma bändi, sekä yksittäiset esiintyjät.

Kuulostaako hyvältä? Osallistu!

-------

- Voit osallistua molempiin tai vain toiseen aktiviteettiin, muista sanoa jos et halua osallistua kumpaankin aktiviteettiin.
- Kirjoittaa voi heti, kun parit on arvottu, varsinaista aikarajoitusta ei ole.
- Tanssiaisten parin saa sopia itse, mutta pari ei ole välttämätön.

Nimi: Helvetia

25.01.2016 18:35
Dale, hejssan!
Oon nyt tutkimusretkellä täällä postilaatikossa :3 Mulla ois pari kyssäriä arvoisalle hra Milburnille!

1. Kai se sopii et nää kaks älykääpiötä keksii jotain tosi viisasta tuolla retkellä ja saa vaikka siinä samalla Joshin peräänsä koska hauskuus? XD
2. Mikä tää fontti oikee on joka näkyy täs ku kirjottaa? I love it :3
3. Mulla oli joku kysymys tähän mut unohin sen
4. En painosta tai mitää, kyselisin vaan, että ootko nähny ne ulkoasuohjeet siellä Surkuhupaisan vieraskirjassa?
5. Nyt muistin sen kolmoskohdan kysymyksen - voitsä yrittää motivoida mua kirjottaa jotain järkevää täällä hillumisen sijaan?

Pus pus,
Helvetia

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com