Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Cajus, 13-v.

mahdollinen kuva tulee tähän

Luonne ja ulkonäkö

Cajus tuntuu varsinaiselta mörökölliltä. Hänen murahtelustaan on hankala saada mitään selvää, eikä tämä poika tosiaan tee koulutehtäviään. Cajusin koepaperin reunassa on yleensä jokin ruma sana tai muuta vastaavaa. Hän ei pelkää protestoida ketään vastaan ja osaa olla todella häijy. Cajusilla on kuitenkin oma pikkuruinen salaisuutensa. Jossain kovan kuoren sisällä hän tuntee vetoa nuoriin tyttöihin, kissan - ja koiranpentuihin ja jopa pienen hiukkasen verran häpeää käytöstään. Nämä ovat kuitenkin asioita, joita hän ei ikimaailmassa kertoisi kellekään. Hän rakastaa äitiään eniten maailmassa, joka on myöskin salaisuus.

 

Cajus on kuin suoraan kadulla elänyt poika. Pitkät hiukset roikkuvat silmien päällä, joten Cajusin sinisistä silmistä ei saa selkoa tummanruskean hiuspehkon alta. Päässään hänellä on aina lippalakki, ei mikään merkkicappi, vain keltainen, kulunut lippalakki, joka on painettu syvälle päähän. Yllään Cajusilla on aina kulahtanut, aina liian suuri musta paita tai huppari, jossa saattaa olla jonkin bändin logo. Cajus käyttää aina harmaita college-housujaan.

 

Muuta

Cajus on ollut neljä vuotiaana pieni julkkis, kun hän pääsi erääseen elokuvaan sivuhenkilöksi. Tämä oikeutti Cajusin äidin mielestä Cajusin pääsemään Aislingiin. Cajus on aina asunut yhdessä äitinsä ja orvoksi jääneen serkkunsa kanssa Englannin maaseudulla. Cajusin perheen elämä on ollut aina luonnonmukaista ja perinteistä. Cajusin isästä ei ole tietoa, poikansa synnyttyä tämä läksi ilmeisesti Berniin. Cajusin äidin äiti on kuollut, äidin isällä on uusi naisystävä, ja nämä asuvat Lontoossa. Cajus ei ole isoisänsä kanssa läheisissä väleissä. Cajusin äiti, Suzan-Lisa, oli markkinointialalla, mutta ei pystynyt käymään enää töissä masennuksensa vuoksi. Tästä huolimatta hän ollut Cajusille hyvä äiti. Kun Cajusin serkku, Marc, jonka huoltaja Suzan-Lisa oli, aikuistui, tämä hankki Cajusille paikan Aislingista ensimmäisestä palkastaan. Marc asuu Suzan-Lisan luona ja elättää tätä. Marc on luonteeltaan vilpittömän auttavainen ja ystävällinen ja todella epäitsekäs.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com