Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Shanria Christine Edelson,15-v.

mahdollinen kuva tulee tähän

Luonne ja ulkonäkö

Ensivaikutelma Shanriasta teennäisen ystävällinen ja kohtelias. Hän on sen takia ehkä hiukan ärsyttävä, mutta aluksi se ei tunnu kauheasti haittaavan. Huomaat kuitenkin, että todennäköisesti Shanria seuraa sinua kaikkialle. Hän roikkuu ihmisten mukana ja muuttuu oikeaksi Shanriaksi. Oikea Shanria on mielistelevä, itsestään puhuva ja hän lässyttää. Shanria on etevä myös valehtelemaan. Hänen valheensa menevät yleensä täydestä.

 

Shanrialla on lapaluihin asti ylettyvät täydellisen blondit hiukset, jotka kaartuvat latvoista. Hiukset ovat paksut ja hyvin voivat, onhan hänen äitinsä kampaaja. Shanrian silmät ovat pienet, mutta tarkkaavaiset. Ne ovat vihreä-ruskeat. Shanrian kasvoilla on yleensä reilusti meikkiä. Hänellä on nenässään pienenpieni lävistys. Yleisesti Shanria on aika kaunis. Hän hymyilee tuskin koskaan aidosti, aina teennäisen omahyväisesti ja mielistelevästi. Hän on aika lailla pitkä ja myös melko hoikka.

 

Muuta

Shanria on tällä hetkellä monipuolinen julkkis; hän on näytellyt elokuvissa "Rakkauden takia" ja "Tavallisetko bileet?". Lisäksi hän on ollut tv-sarjassa "Starbridge". Shanria on ehtinyt myös osallistua televisiossa järjestettyyn nuorten laulukilpailuun, jossa hän tuli toiseksi. Hänestä kuitenkin kiinnostuttiin, ja hän on tehnyt yhden levyn nimeltä "My Life, My World". Levy ei myynyt kuitenkaan paljoa, joten vaikka Shanria yrittää saada levy-yhtiön suostumaan toisen levyn tekoon, ilmeisesti sitä ei olla silti tekemässä. Shanria harrastaa ratsastusta luksus-tallilla, ja aikoo päästä kilpailuihinkin, vaikka ei ole erityisen hyvä ratsastaja. Shanria syntyi kalifornialaisen äidin ja sveitsiläisen isän kolmanneksi lapseksi Tanskassa. Hän puhui kolmea kieltä äidinkielenään, englantia, saksaa ja tanskaa. Vanhemmat sisarukset Emily ja Harry olivat kaksoset, jotka luistivat koulunkäynnistä. Vanhemmat alkoivat huomioida eniten Shanriaa. He veivät Shanrian oitis kaikkialle, minne tämä halusi. Kerran äiti, Lauren, ja isä, Noel, kiistelivät siitä, muuttaisivatko he Yhdysvaltoihin vai jäisivätkö Tanskaan. Kun Shanria mainitsi haluavansa muuttaa Yhdysvaltoihin, riita loppui siihen, ja perhe muutti Yhdysvaltoihin Shanrian ollessa kahdeksan vuotias. Isosisko Emilyä kuitenkin kiusattiin uudessa koulussa, ja loppujen lopuksi jopa äiti alkoi kaivata takaisin Eurooppaan. Perhe muutti takaisin Tanskaan Shanrian ollessa kymmenvuotias. Emily on nykyään opiskelemassa tradenomiksi ja Harry suorittaa taidealan tutkintoa. Lauren ja Noel ovat virallisesti vielä yhdessä, mutta Noel asuu nykyisin Tanskassa eri kaupungissa kuin Lauren ja omistaa asunnon myös Sveitsistä, jonne hän on ilmeisesti myös muuttamassa. •

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com