Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

India Aurelia Quinn, 17-vuotias

x x x
huoneen kuva, x

Luonne ja ulkonäkö

India Aurelia Quinn on tasan 160cm pitkä sekä hoikahko saksalaissyntyinen tyttölapsi. Hänellä on kulmikkaat, kapeat kasvot ja täyteläiset roosanväriset huulet, jotka korostavat myrskynharmaita silmiä. Kasvoja reunustavat tummat, paksut kiharat, jotka yleensä on vain nopeasti kammattu näyttämään edes kohtuullisen hyviltä . Indialla on hyvä kunto ahkeran juoksemisen ja lenkkeilyn ansiosta, ja onkin harrastuksensa vuoksi kehittynyt melko nopeaksi ja lihaksikkaaksi. India on täydellisen hurahtanut vintage-tyylisiin vaatteisiin, joissa hän kulkee päivittäin. Erityisesti hän pitää hameista ja mekoista, mutta mikä vain vanhahtava sopii hänen ylleen. Myös kauluspaidat kuuluvat kuvaan.

India on itsessään hauska persoona. Mieleltään looginen ja nopea ajattelija ja täysillä heittäytyjä, niin hyvässä kuin pahassa. Varsin kilpailuhenkinen luonne, joka ei pelkää haasteita ja pieniä vaikeuksia, mutta osaa kuitenkin pitää järjen mukana tekemisessä. India on kuitenkin vastuuntuntoinen ja tietää omat rajansa, ainakin suunnilleen. Hänellä on ajatus hyvästä ja pahasta ja niiden moraaleista, mutta periaatteella tehden oikein ja vasten sääntöjä kuin toisinpäin. Realistisen ajattelutavan kautta India on löytänyt maailmasta niin hyvää kuin pahaa. Elämä on heitellyt Indiaa suuntaan jos toiseenkin, mutta se, mikä ei tapa vain vahvistaa. Sen vuoksi hän on oppinut ottamaan vastaan kaikki elämän tarjoamat pienetkin ilot. India on kaikesta huolimatta melko temperamenttinen sille päälle sattuessaan. Ei välttämättä pitkävihainen, mutta osaa kyllä osoittaa tunteensa napakasti. India leppyy hiljalleen, mutta niin kauan kuin se kestääkään, hänen kannattaa antaa olla omassa rauhassaan.

Kaiken kaikkiaan India on aito ystävä, luotettava ja hyvä kuuntelija, jonka siipien suojaan voi luovuttaa salaisuutensa. Vahvatahtoinen kultainen sydän ja syvällisten ajatusten täyttämä pieni mieli.

Muuta

Näyttelijä ja valokuvaaja

India on Saksasta, tarkalleen ottaen Worpsweden pienestä taiteilijakylästä joen varrelta. Siellä tyttö varttui kahden veljensä sekä isovanhempiensa kanssa rauhallisella tilalla maaseudulla. Indian vanhempia ei pahemmin näkynyt heidän ollessa kiireisessä työssä matkaten eri maailman kolkissa, ja India sai elää melko vapaassa ja luovassa ympäristössä. Worpswedessä hän asui Irlantiin muuttoon asti.

India on hyvin lahjakas ja menestynyt näyttelijä sekä valokuvaaja, mutta vielä toistaiseksi odottaa sitä ensimmäistä päärooliaan. Elokuvissa hän on kuitenkin näytellyt sivurooleissa useita kertoja, eli tuttua hommaa. Tyttö on myös näppärä valokuvaaja, ja ottaa mielellään toisista kuvia tavallisissa askareissaan. India toivoo, että jos joku koululla kaipaa valokuvia niin itsestään kuin ystävistään, kääntyisi tämä henkilö hänen puoleensa.

India rakastaa sadetta sekä sen raikasta tuoksua, ehdoton lempiruoka on sushi ja tyttö on taitava syömään syömäpuikoilla. Hän myös valmistaa mielellään itse tätä lempiruokaansa, jota hänellä on aina eväänä piknikeillä ja muilla retkillä. Tai miksei vaikka oleskellessaan muiden kanssa. No, se sushista, mutta lempiherkku on ehdottomasti ja ikuisesti suklaa. Suosikkikirja on Kuin surmaisi satakielen, mutta India lukee paljon myös muita klassikkoja.

Ääninäyte

Valinnaisaineet

näytteleminen, elokuva-ala, valokuvaus, liikunta (kiipeily, aitajuoksu, maastojuoksu, juoksu, pilates, jooga, yleisurheilu, squash), latina, saksa

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com