Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Ginevra Felicity Vogel, 19-vuotias

kuva, huone

Luonne ja ulkonäkö

Ginevra, koko nimeltään Ginevra Felicity Vogel, on tyttö joka ei tee itsestään suurta numeroa. Viihtyy parhaiten yksin eikä ehdoin tahdoin mene tutustumaan uusiin henkilöihin, muttei kuitenkaan torju lähestymisyrityksiä. Sopivassa seurassa tästä kuoriutuu esiin suhteellisen puhelias neitokainen, mutta ei kuitenkaan puhua pälpätä kokoaikaa antamatta muille suunvuoroa.

Ginevra on hyvä kuuntelija ja kuuntelee mielellään muiden murheita ja iloja. Ei kuitenkaan itse useinkaan puhu mieltään painavista asioistaan kenellekään vaan pitää kaiken sisällään viimeiseen asti. Siksi tyttö taitaakin potea lievää masennusta, joskin kyseisestä kiusasta ollaan jo lähes päästy eroon. Siltikin tytöllä on välillä kausia jolloin hän ei vain jaksa tehdä mitään ja lukittautuu – välillä pitkiksikin ajoiksi – huoneeseensa yksin, kauas kaikista.

Ginevra on sinnikäs ja jääräpäinen tyttö jolla on selkeät tavoitteet asioiden suhteen. Hän työskentelee kovasti päästäkseen tavoitteeseensa ja saatuaan haluamansa hän asettaa uuden tavoitteen ja pyrkii sitä kohti. Siksi hän onkin hyvä oppilas ja saa hyviä numeroita ja siksi hän myös jatkuvasti kehittyy piirtämisen saralla.

Ginevra on suutahtaessaan vähemmän mukava tapaus. Tyttö ei suutu helposti mutta suuttuessaan ei kyllä sitten mieti hetkeäkään tekojaan ja suuttumuksen kohteen onkin syytä olla varovainen. Tämä tyttö osaa lyödä ja lujaa ja riittävästi suututtuaan hän myös tekee sen.

Ginevra on kyvykäs taiteilija ja laulaja. Hän pitää piirtämisestä ja laulamisesta, mutta muille esiintyminen tuottaa tytölle vaikeuksia. Edistystä on kuitenkin tapahtunut laulutunneilla ja toivon mukaan tytöstä vielä kehkeytyy hyvä esiintyjä.

Ginevra on pitkänlainen neitokainen kaikessa 175 sentin pituudessaan. Kun tyttö kaiken lisäksi viihtyy korkokengissä, pituuskin huitelee lähempänä sataayhdeksääkymmentä senttiä, minkä tähden hän on yleensä poikkeuksetta joka paikassa se pisin – tai ainakin pisimpiin lukeutuva – nuori nainen. Pituuden lisäksi Ginevralla on muodot kohdallaan ja kroppa muutenkin kunnossa taistelulajiharrastuksen ja muun urheilun ansiosta.

Ginevran tyyli on kehittynyt hieman aiempaa erilaiseen suuntaan. Nykyään tyttö viihtyy vaatteissa joista löytyy ketjuja, vetoketjuja, niittejä, nahkaa ja pääkalloja. Korkokengistä hän ei ole luopunut, mutta vähentänyt ja muuttanut valikoimaa suuresti ja ostanut tilalle kokoelman erilaisia nahkatakkeja. Ginevra häpeää kyynärvarsissaan olevia viiltelyjälkiä jonka takia ne ovat aina peitettynä, joko pitkähihaisella (yleensä takilla) tai sitten pitkillä kynsikkäillä, jos pitkähihaista ei ole sen päivän vaatetukseen mukaan sattunut.

Vaatetyylin muutos ei ole ainoa, mitä tyttö on kehittänyt. Hän on lisäksi ottanut vasemmalle puolelle kasvojaan kulma- ja nenäkorut, sekä pari ylimääräistä korvakorua vasemman korvan yläreunaan. Aiemmin tyttö ei suuremmin vaivautunut meikkaamaan, mutta nykyään hänen kasvoillaan näkee poikkeuksetta vahvan ja tumman meikin. Oikealle lapaluun kohdalle tyttö on ottanut tatuoinnin jossa on leikkivää koiranpentua vahtiva tiikeri, muistoksi kuolleesta sisarestaan.

Ginevralla on lantiolle yltävät paksut, luonnostaan mustat hiukset jotka saavat - aiemmasta poiketen - olla auki suurimman osan ajasta. Silmät ovat kylmän sinisenvihreät (tai vihreänsiniset, miten päin vain), valosta riippuen ne näyttävät joko sinisiltä tai vihreiltä. Nätit, ehkä hieman nukkemaiset kasvonpiirteet ja vaalean maitokahvin värinen iho.

Muuta

- Laulaja ja taiteilija

Ginevra on kotoisin Rottweilin piirikunnasta joka sijaitsee Saksan liittotasavallan Baden-Wüttemberg nimisessä osavaltiossa. Tyttö on kirjoilla Saksassa vaikka asuukin Aislingissa tällä hetkellä. Ginevra on hyvin ylpeä saksalaisista juuristaan ja tytön puheesta kuulee selkeästi mistä hän on ja mikä on hänen äidinkielensä. Tuo puhuukin saksaa mieluummin kuin mitään muuta kieltä ja usein kunnolla suuttuessaan tai suuresti järkyttyessään unohtaa kokonaan muut hallitsemansa kielet ja puhuu vain saksaa, kunnes rauhoittuu.

Ginevran perheeseen kuuluu nykyään äiti, joka on ammatiltaan poliisi ja asianajaja-isäpuoli. Aikaisemmin kuvioissa oli myös nuorempi sisko Marie, mutta tätä nykyä pikkusisko on kuollut. Ginevra tunteekin syyllisyyttä siskonsa kuolemasta, vaikka ei ollutkaan siihen millään muotoa osallinen.

Koska ei ole perhettä ilman lemmikkejä, Ginevran perheellä on kaksi koiraa ja lauma frettejä. Tosin tyttö ei pahemmin lemmikeistä perusta, eikä ole halukas niitä myöskään hoitamaan. Tytön vanhemmat ovat joskus yrittäneet saada tuon kiinnostumaan hevosista, mutta Ginevra mieluummin tappeli kuin vietti aikaansa tallilla. Tytön pitkäaikaisin harrastus piirtämisen ja laulamisen lisäksi ollut jujutsun suomalainen, laajalle levinnyt tyylisuuntaus, Hokutoryu ju-jutsu ja Ginevralla onkin siitä sininen vyö, eikä tyttö päästä taitojaan unohtumaan.

Aislingiin muutettuaan Ginevra sai vanhemmiltaan tietää, ettei mies, jota hän on isäkseen luullut, ole hänen oikea isänsä. Se ei tosin Ginevran ajattelutapaa tahi elämää suuremmin muuttanut, jos ei oteta lukuun sitä, että nykyisin tytöllä on sen seurauksena myös velipuoli Valdemar. Ginevra ei tiedä isästään oikein mitään, vain sen, että kyseessä on sarjamurhaaja ja muutamien vanhojen valokuvien perusteella sen, miltä mies näyttää. Ginevra ei koskaan oikeaa isäänsä ehtinyt tavata, sillä tämä kuoli ennen kuin tyttö sai edes tietää tästä. Tytön isä ei kuitenkaan unohtanut tätä ja sen seurauksena Ginevra sai miljoonaperinnön täysi-ikäistyttyään, joten nykyisin tytöllä ei ole pikkurahasta puutetta.

Ääninäyte

Valinnaisaineet

Laulu, jujutsu, piano- ja viulutunnit, säveltäminen, sanoittaminen, saksa, atk

Kirjoittajasta

Ginevrana mut pääasiassa tunnetaan netissä, mä oon kauheen tykästyny mun nimimerkkiin. Lempinimiäkin löytyy, yks kutsuu yhdellä ja toinen toisella, ei se oo niin just silleen. Ikää löytyy riittävästi Alkossa käymiseen eli toisin sanoen, täysi-ikäinen tapaus tässä hei.

Olen todella tapoihini jähmettynyt ja uuden kokeileminen on työn ja tuskan takana. Niin kirjoittamisessa kuin elämässä muutenkin. Aislingiin oon liittynyt loppuvuodesta 2013 ja välissä olen taukoillut ahkerasti. Kirjoittamisen aloitin joskus kymmenen ikäisenä ja kyllä teksteissä saattaa nähdä sen muutaman vuoden mitä sitä on tullut tehtyä. Olen aika arka kirjoittelija, mutta sitä olen kokeillut työstää. Kirjoittaminen on kivaa, kun tietää mistä kirjoittaa, mutta olen hiljalleen alkanut tehdä taustatyötä tekstieni kanssa ja laajentanut osa-alueille joista ei ennestään ole tietoa.

Mitähän muuta… Oon aina tykännyt eläimistä ihmisiä enemmän, ratsastus on ainoo harrastus tähän mennessä josta oon tykännyt. Purjehdusta kokeillaan. Elukoita oon omistanut aina, nyt on kaks kissaa. Saksa on jostain syystä tosi kiva kieli ja maa ja se näkyy yleensä mun hahmoissa. Tietokoneet on mulle elämä ja tykkään tehä kaikenlaista nettisivunäpertelyä. Haluan ymmärtää tietokoneita ja etenkin niiden ohjelmointia. Virtuaalihevoset on toinen pitkäikäinen harrastus ratsastuksen lisäksi vaikka siinäkin on välillä tullut taukoiltua.

Tl;dr: Täysi-ikäinen, Saksa-pakkomielteinen, kahden kissan orjuuttama on/off-virtuaaliheppailija

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

Nimi: Sanomalehti

31.01.2016 14:14
Helmikuu, nmr. 01

Helmikuussa säät alkavat lämmetä entisestään ja Aislingin tunnelmaa pääsevät rentouttamaan erilaiset yhteiset tapahtumat, joihin osallistumiset ovat nyt käynnissä. Lehden ensimmäinen numero toimii vahvasti informoivana osana, mutta jatkossa sen sisältö tulee laajenemaan.
-------------------------
--HAASTE--
Haasteen aihe on yksinkertainen: keksi Aislingin omalle sanomalehdelle nimi. Nimi voi olla tyyliltään niin simppeli kuin hauskakin. Nimiehdotukset lähetetään yksityisellä sanomalehden omaan vieraskirjaan, jonne pääsee toiminta-sivulta. Voittaja valitaan seuraavan lehden ilmestymiseen mennessä.
-------------------------
--SÄÄ--
Korkein lämpötila: noin +10C
Alin lämpötila: noin +3C
Helmikuu vietetään pilvisissä tunnelmissa, vain satunnaisia yksittäisiä täysin pilvettömiä päiviä löytyy. Sadetta ripottelee pieninä määrinä ja lyhyinä jaksoina useina päivinä.
-------------------------
--UUDISTUKSET--
Postilaatikko, kerhot, ympäristöön uusia kuvia, mahdollisuus huoneen kuvan ja vaatekaapin sisällön linkittämiseen, soundtrackin ja ääninäytteen lisääminen, kerhot.
-------------------------
--UUDET OPPILAAT--
Evan 17v, Ingrid 16v, May 16v, Shanaya 16v, Wendy 14v
-------------------------
-TAMMIKUUN KIRJOITTAJA-
Onnea: Sandra!
-------------------------
--TAPAHTUMAT-
14.02.2016 - Ystävänpäiväjuhla, muistathan lähettää kortit ja kirjeet?
22.02.2016 - Vaellusretki
-------------------------
--JUORUT--

Ryppyjä teinirakkaudessa?!
Kaksi alemmilla luokilla olevaa oppilasta nähtiin riitelemässä koulun pääovien edessä - keskellä juuri menevän kansainvälisille tahoille pidetyn esitelmän. Sanaharkan päätteeksi toinen nuorista ryntäsi metsään, eikä hänen nähty palaavan takaisin. Huhut kertovat, että riitapukareiden nimet alkaisivat samalla kirjaimella.

Varokaa lääppijää!
On ollut silminnäkijöitä siitä, että eräs mallina toimiva lisäkoulutuksessa oleva nuori mies on käyttäytynyt aggressiivisesti ja yrittänyt lähennellä ihmisiä jo moneen otteeseen. Kukaan ei tiedä milloin lääppijä aikoo iskeä seuraavaksi - pitäkää siis silmät ja korvat avoinna! Nuoren miehen kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja arvaamaton.

Spiderman varasti kahvinkeittimen!
Varhain viikon alussa tuli ilmoitus, että opettajien huoneen toisen kerroksen oleskelutilasta on varastettu kahvinkeitin ja kahviporot. Varas oli käynyt tilassa varhain aamusta ennen tuntien alkua, mutta oli pukeutunut Spiderman-asuun, jonka vuoksi rosvoa ei voitu tunnistaa valvontakameroista. Toivomme, että varas palauttaisi varastamansa tuotteet opettajien huomaan, jotta asian tähden ei tarvitse kuluttaa enempää resursseja.
-------------------------
Haluatko auttaa lehden kokoamisessa? Voit lähettää omat ideasi, juorusi tai artikkelisi lehden toimitukseen Aislingin postilaatikon kautta. Muistathan merkata viestin yksityiseksi, ettei sisältö pääse ennen aikojaan leviämään?

Nimi: Ystävänpäiväjuhla -14.02.2016

26.01.2016 09:21
Haluatko osallistua ystävänpäivän viettoon? Tänä vuonna ystävänpäivää juhlitaan koristeiden lisäksi hauskan leikin sekä tanssiaisten voimin.

Aamupalan jälkeen kaikki pääsevät valmistautumaan päivään, jossa korostuu yhteishenki ja hauskanpito. Syömisen ja valmistautumisen päätyttyä aloitamme leikillä, jossa osallistujat on jaettu arpomalla pareittain. Ensiksi oppilaan tulee etsiä parinsa koulusta, jonka jälkeen he saavat alkaa suorittaa heille annettuja tehtäviä. Tehtäviä on erilaisia, mutta nopeus on valttia.

Kun kaikki osallistujat ovat selvinneet paritehtävistä, on aika alkaa jännittämään illan tanssiaisia. Ennen tanssiaisia on kuitenkin omaa aikaa, jolloin jokaiselle jaettaviin halisydämiin on hyvää aikaa kerätä nimiä. Ei sovi myöskään unohtaa juhlallista ateriaa ruokalassa, joka on koristeltu - miten muutenkaan kuin ystävänpäivään sopivaksi. Aterian jälkeen saamme vielä hetken sulatella ruokaa, ennen kuin on aika päästää oppilaat ja henkilökunta tanssilattialle. Tanssiaisissa musiikkista tulee vastaamaan muun muassa koulun oma bändi, sekä yksittäiset esiintyjät.

Kuulostaako hyvältä? Osallistu!

-------

- Voit osallistua molempiin tai vain toiseen aktiviteettiin, muista sanoa jos et halua osallistua kumpaankin aktiviteettiin.
- Kirjoittaa voi heti, kun parit on arvottu, varsinaista aikarajoitusta ei ole.
- Tanssiaisten parin saa sopia itse, mutta pari ei ole välttämätön.

Nimi: ILMOITUS

24.01.2016 17:08
Hyvä oppilas!

Haluatko osallistua luokkien yhteiselle vaellusretkelle ja karistaa tutut seinät hetkeksi mielestäsi?

Retkellä yövytään 2-4 hengen teltoissa ja syödään kodan lämmössä. Matkaan lähdetään busseilla maanantaina 22.2 kello 07:00, Aislingin eteishallista. Bussien jätettyä osallistujat sovittuun pisteeseen, otamme suunnaksemme ensimmäisen kohteemme .

Ensimmäisenä päivänä menemme veneretkelle kauniille järvelle, jossa halukkaat pääsevät perehtymään kalastuksen saloihin.

Toisena päivänä kokeilemme koskenlaskua ja lähdemme seuraavaa päämäärää kohti vaihtoehtoisesti kävellen tai ratsain. Vapaa-aikaa ei sovi unohtaa joten mukana on korttipakkoja mahdollisille korttihaille ja ilta vietetään hyvän musiikin ja nuotion äärellä.

Koko retki tulee sijaitsemaan kauniissa ympäristössä, joten kameralle voi olla käyttöä. Etenkin kolmas päivä kuluu vuoristoisissa maisemissa kävelyyn, jossa pääsemme näkemään lampaita ja puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Torstaina 25.2 palaamme Aislingiin päivälliselle, eikä loppupäivän tunneille ole pakollista osallistua. Osallistuneiden tulee kirjoittaa pientä päiväkirjaa retkestä.

Mukaan tarvitset oman makuupussin, makuualustan, haluttaessa pikkupurtavaa, taskulampun tai otsalampun ja pesutarvikkeet. Myös tukevat kengät sekä riittävän lämmin - mielellään vedenkestävä vaatetus suotava. Ruoan, kahvituksen, sekä tarvittavat välttämättömyydet koulu hoitaa oppilaiden puolesta yöpymispaikoille.

Ilmoittaudu mukaan kertomalla kenen kanssa olet sopinut nukkuvasi samassa teltassa. Ole liikkeellä tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit sopia nukkumisjärjestelystä. Ne jotka eivät osallistu retkeen, opiskelevat koulussa normaaliin tapaan.

Terveisin retkelle tulevat valvojat: Nicky, Kate McSloth, Marilyn Salazar, Roly Jordon ja Connor Lyon

-------

- Jokaisesta päivästä ja aktiviteetista ei ole pakko kirjoittaa.
- Tarinalla/tarinoilla ei ole varsinaista aikarajaa.
- Päiväkirjaa ei ole kirjaimellisesti pakko kirjoittaa, tarinassaan voi mainita esimerkiksi oppilaan kirjoittavan sitä, mutta itse sisältöä ei ole välttämätöntä mainita.
-Sovi toisen oppilaan kirjoittajan kanssa esimerkiksi postilaatikon kautta mikäli haluaisit majoittaa oppilaasi tämän hahmon kanssa samaan telttaan.

Nimi: INFO

22.01.2016 17:15
Postilaatikko?

-Ei tarinoille tai ylläpidolle tarkoitetuille kysymyksille.
-Oppilaiden välisille kirjeille/korteille, mahdollisuus lähettää myös anonyymiä postia.
-Ilmoituksille tulevista tapahtumista, tärkeistä päivämääristä ja uudistuksista.
-Aislingin tulevalle niin sanotulle sanomalehdelle, jonka sisältöön otetaan vielä ehdotuksia. Listalla on muun muassa koulun juoruja, mahdollisia juonia, kilpailuja, ja mitä nyt keksiikin. Oppilaat saavat osallistua lehden kasaamiseen.
-Kirjoittajat voivat sopia keskenään yhteisistä juonikuvioista.
-Ylläpito voi lähettää ilmoituksia tai kysymyksiä, jos ne koskevat esimerkiksi vain yhtä tai paria henkilöä.
-Voit ilmoittaa toiselle kirjoittajalle, jos hänen hahmonsa esiintyy tarinoissasi.

Jos sinulta löytyy ideoita kehittää postilaatikon tai tulevan sanomalehden sisältöä, ilmaise ihmeessä ehdotuksesi esimerkiksi chatissa tai vieraskirjassa.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com