Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Muu viestintä

Tarinat | Mainokset

Vieraskirjaan voi jättää perinteiset tervehdykset, kysymykset ja palautteet sivusta.  Muistathan kuitenkin asiallisen käytöksen?

Chat

                                                     
                                           
 

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

08.04.2019 15:18

Nimi: Haahka

30.03.2019 18:38
Moi!

Olen nyt muutaman viikon katsellut Aislingia sillä silmällä, ja harkitsen vakavasti liittymistä. Yksi juttu kuitenkin mietityttää. Kuinka tärkeää on, että noudattaa reaaliaikaa? Haluaisin aloittaa hahmon saapumisesta kouluun syyslukukauden alussa, mutta näin keväällä se on vähän myöhäistä/aikaista :D

Vastaus:

Heips!

Ei ole mitenkään tärkeää, eli saa kirjoittaa missä ajassa haluaa. Toki reaaliaikaan pohjautuvia tapahtumia saatetaan järjestää, mutta ne eivät ole pakollisia ja halutessaan voi kirjoittaa ne vaikka erillisiksi osiksi, jos eivät ajankohdaltaan täsmää omaan tarinaan.

-Dale

Nimi: Lunatra

11.02.2019 14:37
Elämä ripottelee mua joka suuntaan, mutta yritän jatkaa eteenpäin. Ilman Lunatraa kuitenkin. Joudun eroamaan, sillä oon tällä hetkellä niin hajalla, stressaantunut ja kiireinen, etteimitään rajaa. En haluaisi kaiken lisäksi vielä huolehtia jostakin roolimisesta.
Nyt on siis aika jättää hyvästit.
En ehtinyt paljoakaan roolia, mutta kiitos siitäkin vähästä tälle paikalle. Ehkä tulen joskus moikkaamaan mutta muuten me ei taideta nähdä enää ikinä.
Kiitos ja hyvästi!

Vastaus:

Moi!
Eipä mittään, poistelen Lunatran listoilta.

-Dale

Nimi: Masi
Kotisivut: http://kohtalonsiivet.suntuubi.com

11.01.2019 02:13
Heippa,
me tavallaan jo törmäiltiin, kun meilläpäin luotiin vasta sivuja ja olitte ensimmäinen kommentoijamme. Hehheh, mutta tulin vain nyt ilmoittelemaan, että sivumme ovat liki pitäen valmiita (hahmoja ja muutamaa kohtaa vaille). Ai miksikö ilmoittelen näin tyhmää asiaa?
Koska arvon Dalelta tuli mahdollista suuntaa antavaa kysymystä, josko aloittaisimme kanssanne linkinvaihdoin. Ja siis ehdottomasti minun puolestani, että jos ette meitä nyt lyttää maanrakoon niin ilmiannan linkanneeni teidät jo, mutta kaipaisin vielä vastaustanne, että oletteko vielä kiinnostuneita linkinvaihdosta kanssamme. ^^'
Huh miten sekava viesti olikaan, ehkä teidän upeat sivunne vain hämmensivät minut :,3


Vastaus:

Moi, ja kiitos!
Haha ei haittaa, linkkaan Kohtalon Siivet tässä pikimmiten, kun saan vastauksen kirjoitettua! Eikä mitään tietenkään lytätä, kiva että uusia sisäoppilaitokseen sijoittuvia sivustoja ilmaantuu, niitä ei ihan hirveän montaa ole! Vielä varmuudeksi tuun sinne laittamaan viestiä --->

-Dale

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

05.01.2019 17:48
Hei! Teidät on nyt listattu Nefarioukseen. Linkitättehän meidät viikon kuluessa?

Vastaus:

Kiitos, linkki löytyy nyt sivuilta!

-Dale

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com