Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Vieraskirja

Muu viestintä

Tarinat | Mainokset

Vieraskirjaan voi jättää perinteiset tervehdykset, kysymykset ja palautteet sivusta.  Muistathan kuitenkin asiallisen käytöksen?

Chat

                                                     
                                           
 

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: APUA

04.11.2019 15:39
Missä vitussa nyt oikein olen

Vastaus:

Haluaisin kovasti tietää minne luulit saapuvasi? :D

Nimi: Kirsikka
Kotisivut: http://cat1net.suntuubi.com/user/?cat=6

04.08.2019 16:42
Hei! Kävisikö linkinvaihto? Vastausta meille päin kiitos.

Vastaus:

Moikka! Aisling on muuttanut uuteen osoitteeseen http://aislingrpg.boards.net/ jonne voi käydä jättämässä viestit.

- Dale

Yksityinen viesti

08.04.2019 15:18

Nimi: Haahka

30.03.2019 18:38
Moi!

Olen nyt muutaman viikon katsellut Aislingia sillä silmällä, ja harkitsen vakavasti liittymistä. Yksi juttu kuitenkin mietityttää. Kuinka tärkeää on, että noudattaa reaaliaikaa? Haluaisin aloittaa hahmon saapumisesta kouluun syyslukukauden alussa, mutta näin keväällä se on vähän myöhäistä/aikaista :D

Vastaus:

Heips!

Ei ole mitenkään tärkeää, eli saa kirjoittaa missä ajassa haluaa. Toki reaaliaikaan pohjautuvia tapahtumia saatetaan järjestää, mutta ne eivät ole pakollisia ja halutessaan voi kirjoittaa ne vaikka erillisiksi osiksi, jos eivät ajankohdaltaan täsmää omaan tarinaan.

-Dale

Nimi: Lunatra

11.02.2019 14:37
Elämä ripottelee mua joka suuntaan, mutta yritän jatkaa eteenpäin. Ilman Lunatraa kuitenkin. Joudun eroamaan, sillä oon tällä hetkellä niin hajalla, stressaantunut ja kiireinen, etteimitään rajaa. En haluaisi kaiken lisäksi vielä huolehtia jostakin roolimisesta.
Nyt on siis aika jättää hyvästit.
En ehtinyt paljoakaan roolia, mutta kiitos siitäkin vähästä tälle paikalle. Ehkä tulen joskus moikkaamaan mutta muuten me ei taideta nähdä enää ikinä.
Kiitos ja hyvästi!

Vastaus:

Moi!
Eipä mittään, poistelen Lunatran listoilta.

-Dale

©2020 AιςІιηg - suntuubi.com