Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Thelma Taylor, 15-vuotias

huoneen kuva

Luonne ja ulkonäkö

Thelma sulautuu massaan vain nukkavierun ulkomuotonsa puolesta. Jos hänen kanssaan onnistuu aloittamaan keskustelun, saa huomata, että Thelma on ihminen, jolla ei missään tapauksessa vaikuta olevan kaikki muumit laaksossa. Tyhmäksi Thelmaa ei kuitenkaan voi kutsua, jos nyt ehkä joidenkin yksittäisten asioiden suhteen hieman hitaanlaiseksi.

Thelma rakastaa maailmaa ympärillään. Hän ei ole ujo, mutta haahuillessaan pää pilvissä hän osallistuu keskusteluihin harvakseltaan. Hän viihtyy ulkona säästä riippumatta, mutta ei liikkuakseen vaan tuijotellakseen taivasta ja puita liian kevyissä vaatteissa useiden tuntien ajan. Thelmalla on paljon mielikuvitusta. Kaikesta mitä näkee hän löytää jotain mielenkiintoista. Hajamielinen hän on, eikä mikään säkenöivä keskustelukumppani, mutta kiinnostuksen kohteistaan saattaa jutella pitkäänkin, jopa oikeiden ihmisten eikä pelkästään itsensä tai kissojen kanssa. Haaveilun lisäksi Thelma on fantasiakirjallisuuden ja vanhojen runojen suurkuluttaja. Usein hänen omatkin runonsa kertovat pitkiä sankaritarinoita lohikäärmeistä, haltioista ja kääpiöistä.

Oma ulkonäkö harvoin jaksaa kiinnostaa Thelmaa vaivan näkemiseen tarvittavissa määrin. Ykkösprioriteettina on aina mukavuus ja hän viihtyykin väritykseltään seiniin sulautuvissa t-paidoissa ja collegehousuissa. Pyjamanhousut eivät ole hänen yllään mitenkään tavaton näky oli vuorokauden aika mikä hyvänsä. Haalistuneen vaaleanruskeat hiukset ovat useimmiten sekaisena kasana pään päällä. Hiukset eivät ole koskaan kokeneet hoitoaineen kaltaisia ihmeitä, joten ne ovat kuivat, katkeilevat ja kaksihaaraiset. Thelman vartalonsa on pehmeä ja kapea eivätkä pitkät kävelyretketkään ole saaneet mitään lihaksia esiin. Telttamaiset vaatteet paljastavat kuitenkin yleensä vain tikkumaiset kädet.

Thelma on onnellinen ihminen. Hänen kasvoillaan on useimmiten hento hymy ja hänellä on kirkas, lapsekas nauru jonka joskus saattaa vahingossa kuulla. Thelman silmät ovat tummat ja uneksivat. Niitä kehystävät kulmikkaat silmälasit, jotka herkästi valuvat nenänvartta pitkin alas. Hänen kulmakarvansa ovat pehmeästi kaareutuvat ja leuka eteenpäin työntyvä. Aurinko tekee hänen ihostaan pisamaisen ja kylmä laikukkaan, mutta meikkiä Thelma ei käytä koskaan.

Muuta

Runoilija
- Thelma on syntynyt ja asunut koko ikänsä Irlannissa kirjastonhoitajaisänsä kanssa. Hänellä on myös 8-vuotias veli, Louis, joka asuu hänen äitinsä kanssa. Thelman vanhemmat erosivat vuosi Louisin synnyttyä.
- kaksi kissaa, Tiberius ja Hector, jotka myös Thelman mielikuvituksen tuotteiden ohella ovat hänen läheisimmät ystävänsä
- pelkää ahtaita paikkoja

Valinnaisaineet

a cappella-musiikki, kuoro, luova kirjoittaminen, jooga, latina, kuvaamataito

Kirjoittajasta

-03 syntynyt savolainen tyttö täällä hei. Aislingiin liityin ensimmäisellä hahmollani (May) alkuvuodesta 2016, sitä ennen on tullut myös useammissa virtuaalitylypahkoissa pyörittyä ja omia novelleja ja poikkeuksetta kesken jääneitä romaanin alkuja väännettyä. Kirjojen ja kirjoittamisen lisäksi harrastan teatteria, telkkarin ja seinien tuijottamista ja erittäin vaihtelevalla kiinnostuksella uintia ja juoksua.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com