Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Gráinne "Ina" Cavanaugh, 16-vuotias

Kuva,
huoneen kuva, x

Luonne ja ulkonäkö

Gráinne viihtyy paljon yksin tallilla häärimässä Sintin kanssa. Tyttö ei oikeastaan aina tunnu edes huomaavan olevansa yksin, sillä hän juttelee aina ääneen, yleensä Sintille, joskus itsekseen, harvemmin kuitenkaan paikalla oleville ihmisille. Ina ei tiedäkään mitään parempaa kuin pitkät, yksinäiset maastoratsastukset joilla voi bongailla lintuja ja kuunnella radiosoitossa olevia pop-kappaleita. Muuta Ina ei oikeastaan kuuntelekaan ja erityisen paljon hän vieroksuu rock-musiikkia.

Yksinään viihtyvästä luonteestaan huolimatta Ina ei ole ujo tai epäystävällinen. Hän on oikein mukava ja menevä persoona joka tulee toimeen lähes kaikkien kanssa, eikä suutu oikein mistään. Ei tämä tarkoita sitä, että Ina olisi kynnysmatto, hän osaa kyllä tarvittaessa ilmaista mielipiteensä vahvastikin, eikä alistu pompoteltavaksi, mutta tyttö ei vain osaa suuttua mistään.

Ina on hevosten kanssa kohtuullisen taitava, mutta aivan ehdottomasti hän loistaa kalliokiipeilyssä. Hän pääsee ylös kalliota kuin kalliota pitkin. Tyttö onkin harrastanut kiipeilyä pienestä asti ja rakastaa sitä ratsastuksen lisäksi yli kaiken. Luoto on oikeastaan hyvin tärkeä Inalle.

Ina voi ehkä loistaa kiipeilyssä ja olla hyvä ratsastuksessa, mutta ihmissuhteissa ei aina niinkään. Tyttö on hieman sinisilmäinen (kirjaimellisestikin), eikä hän osaa kertoa milloin joku valehtelee. Hän uskoo herkästi mitä ihmiset hänelle kertovat, koska hän uskoo ihmisten hyvyyteen ja on itse aina rehellinen. Hän ei siis osaa ajatella, että joku voisi valehdella hänelle.

Inalla on kohtalaisen vilkas mielikuvitus ja hän säikkyy helposti. Siksi tyttö ei pidäkään kauhusta missään muodossa, ei elokuvina eikä tarinoina. Ina säikkyy kaikkea ja näkee painajaisia seuraavan kuukauden, mikäli altistuu kauhulle, joten tyttö pyrkii pysymään erossa siitä parhaan taitonsa mukaan. Halloween on tytölle painajaismaista aikaa.

Gráinnella on lyhyehköt, hieman harmaaseen taittavat platinanvaaleat kiharat ja siniset silmät. Inalla on kasvoillaan arkena kevyt meikki. Tyttö pukeutuu tallin ulkopuolella erilaisiin mekkoihin ja hameisiin. Hän pitää kevyistä, leijailevista vaatemateriaaleista ja vaaleista väreistä, joita näkeekin paljon hänen pukeutumisessaan. Lisäksi Ina käyttää paljon erilaisia asusteita, kuten koruja, hattuja ja laukkuja. Kenkinä tyttö suosii ballerinoja tai matalakorkoisia sandaaleita.

Ruumiinrakenteeltaan Ina on pienikokoinen ja siro, sillä hän on vain 152 cm pitkä. Lisäksi tyttö on hyvin hoikka, lähes alipainoinen, minkä vuoksi hän on saanut isoveljiltään lempinimen Rääpäle.

Muuta

Kenttäratsastaja
- Adoptoitu Irlantiin vauvana, puhuu iiriä äidinkielenään. Perheeseen kuuluu kaksi isoveljeä, sekä isä ja äiti.
- Omistaa ponitamman, jolla kilpailee kenttäratsastuksessa. Tamman nimi on Cyberwar GEA ja sen on kasvattanut irlantilainen kenttätalli Gealán.
- Ei pidä etunimestään ollenkaan vaan pyytää kaikkia kutsumaan Inaksi.

Valinnaisaineet

Ratsastus, kalliokiipeily, kuntonyrkkeily, saksa, tietotekniikka, valokuvaus

Kirjoittajasta

Ginevrana mut pääasiassa tunnetaan netissä, mä oon kauheen tykästyny mun nimimerkkiin. Lempinimiäkin löytyy, yks kutsuu yhdellä ja toinen toisella, ei se oo niin just silleen. Ikää löytyy riittävästi Alkossa käymiseen eli toisin sanoen, täysi-ikäinen tapaus tässä hei.

Olen todella tapoihini jähmettynyt ja uuden kokeileminen on työn ja tuskan takana. Niin kirjoittamisessa kuin elämässä muutenkin. Aislingiin oon liittynyt loppuvuodesta 2013 ja välissä olen taukoillut ahkerasti. Kirjoittamisen aloitin joskus kymmenen ikäisenä ja kyllä teksteissä saattaa nähdä sen muutaman vuoden mitä sitä on tullut tehtyä. Olen aika arka kirjoittelija, mutta sitä olen kokeillut työstää. Kirjoittaminen on kivaa, kun tietää mistä kirjoittaa, mutta olen hiljalleen alkanut tehdä taustatyötä tekstieni kanssa ja laajentanut osa-alueille joista ei ennestään ole tietoa.

Mitähän muuta… Oon aina tykännyt eläimistä ihmisiä enemmän, ratsastus on ainoo harrastus tähän mennessä josta oon tykännyt. Purjehdusta kokeillaan. Elukoita oon omistanut aina, nyt on kaks kissaa. Saksa on jostain syystä tosi kiva kieli ja maa ja se näkyy yleensä mun hahmoissa. Tietokoneet on mulle elämä ja tykkään tehä kaikenlaista nettisivunäpertelyä. Haluan ymmärtää tietokoneita ja etenkin niiden ohjelmointia. Virtuaalihevoset on toinen pitkäikäinen harrastus ratsastuksen lisäksi vaikka siinäkin on välillä tullut taukoiltua.

Tl;dr: Täysi-ikäinen, Saksa-pakkomielteinen, kahden kissan orjuuttama on/off-virtuaaliheppailija

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com