Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Nicky, 31-v. 

kuva Nickystä ja hänen kuopuspojastaan (1,5-vuotias kuvassa)

Kuva Nickystä ja Liamista(vanha kuva)

Nicky ja hänen kaksoistytöt (uusin kuva)

Huoneesta kurkkaa iloinen nainen. Se on Nicky. Nicky on iloinen ja pirteä nainen, joka ei suutu turhasta, eikä huuda oppilailleen. Nickylle voi kertoa mitä tahansa pelkäämättä asian leviävän. Nicky kuuntelee, lohduttaa ja auttaa vuorokauden ympäri. Oppilaat ovat  aina etusijalla.  Hän rakastaa matkustelua ja eri kulttuureita ja juuri ne oikeastaan saivatkin hänet tänne, Aislingiin töihin. Kouluun eri puolilta maailmaa tulevat oppilaat ovat älytön rikkaus ja antavat valtavasti uutta intoa Nickyn työhön, jota hän niin kovasti jo muutenkin rakastaa.  

Nickyn hiukset ovat vaihdelleet useissa eri väreissä. Hänen oikea hiustenvärinsä on oranssihtava. (katso Nicky ja Liam -kuva) Tällä hetkellä (joulusta asti) hiukset ovat olleet blondit.  Oppilaat usein kuvailevat rehtoriaan nuorekkaaksi, hän kun tyylinsä ja nuorekkaan ulkonäkönsä perusteella menisi aivan oppilaasta. Nicky pystyy samaistumaan ja ymmärtämään nuoria hyvin, onhan hän itsekin vielä nuori, mutta asenteeltaan hän on kuin syntynyt rehtoriksi.  

Nuoresta iästään huolimatta nainen on saavuttanut paljon ja opiskellut ahkerasti. Hän valmistui Dublinin yliopistosta aikataulussa opiskeltuaan oikeustieteitä ja hallintoa, sekä sivuaineinaan opettajan toimia. Nicky on myös vieraillut useissa eri seminaareissa ja ihmisoikeuskokouksissa ja pitänyt inspiroivia puheita häntä koskettavista aiheista, kuten eriarvioisuus ja feminismi. Nicky ajaa ehdotonta tasa-arvoa ja hyväksyy jokaisen omana itsenään, joka näkyy koulunkin arjessa. 

Häät ja perhe

Kuten monet oppilaat pääsivätkin todistamaan, Aislingin terveydenhoitaja Liam kosi Nickyä viime vuonna, syksyllä. Häät pidettiin jouluna ja koko koulu sai seurata tapahtumaa halutessaan. Tapahtuma oli iloinen, vieraita oli paljon ja juhla juhlittiin koululla. Jatkoille pari ja muutamat ystävät suuntasivat Dubliniin. Sieltä Nicky ja Liam matkustivat häämatkalle kolmeksi viikoksi. Linkki hääkuvaan 

Nickyn ja Liamin perheeseen kuuluvat 7-vuotiaat kaksoistytöt, Briana ja Allene. Heitä harvemmin Aislingissa näkee, mutta he ovat kyllä valloittaneet aislingilaisten sydämet vierailuillaan! (Katso kuva ylempää) Tytöt ovat oikein sanavalmiita, hiukan ujoja ja puhuvat sujuvasti iiriä ja ranskaa, joita ovat kotoa oppineet ja englantia, jota koulussa ja tarhassa joutuvat käyttämään. 

Nuorukaisin perheen lapsista on 1,5- vuotias Ewen. Poika on ujo sydäntenvalloittaja ja piristää väsyneiden koululaisten arkea ihanalla heleällä naurullaan. 

Rehtorin huone

Rehtorin huone sijaitsee kerroksessa 7. Koputa rohkeasti oveen, jos mieleesi pälkähtää jotain kysyttävää tai kaipaat keskustelukumppania! 

 

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com