Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Marie, 18-v. 

 

mahdollinen kuva tulee tähän

Luonne ja ulkonäkö

Marie on teiniräppäri, joka ei pelkää näyttää tunteitaan. Marie ei mene sieltä mistä aita on matalin, vaan tekee kaiken aina täysillä ja parhaansa mukaan. Marie on kuitenkin hyvin ankara itselleen ja vaatii vain parasta.  Monet yrittävät sanoa tätä Marielle, mutta tyttö ei usko. Hän treenaa aina viimeiseen asti, käyttää kaikki energiansa ja silti yrittää parantaa. 

 

Marien hiukset ovat mustat ja tyttö rakastaa erinlaisia kuosikuvioisia vaatteita ja kynsien laittoa. Kynnet ovat aina erinväriset. Marien tyyliin kuuluvat myös tiukat farkut, muotikengät sekä aurinkolasit. Marie liikkuu aina paikasta toiseen pyörällään, Jopolla. 

 

Muuta

-seurustelee Frankin kanssa

-kotoisin Italiasta

-asuu mumminsa kanssa

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com