Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Josh Simmons, 22-vuotias

x x x

Luonne ja ulkonäkö

Josh Simmons, tuo Aislingin ikuisuusopiskelija. Mies on aloittanut opintonsa Aislingissa jo 12-vuotiaana ja on yhä, 10 vuotta myöhemmin samalla tiellä. Miehen pääaine on mallinhommat, tarkemmin mies työskentelee lähinnä alusvaatemallina.

Sisäisesti Josh on pääasiassa egoistinen mulkku. Miestä ei juuri kiinnosta muu kuin se oma napa ja oma menestys. Josh on koulun kiistaton kuningas, lähinnä siitä syystä, että kukaan ei uskalla häntä uhmata. Onhan se nähty, että kaikenlaista sattuu ja tapahtuu, kun uhmaa Joshia ja hänen hoviaan. Siksi mies saakin varsin vapaasti terrorisoida koulun oppilaita, ilman, että kukaan puuttuu esimerkiksi miehen harrastamaan kiusaamiseen.

Joshilla ei ole pienintäkään kiinnostusta koulua kohtaan vaan mies käyttää aikansa omasta mielestään hyödyllisemminkin rajusti juhlien ja tyttöjä pyöritellen. Josh on myös usein käytävätappeluiden yhtenä osapuolena hoveineen, mutta jostain tuntemattomasta syystä mies saa silti jatkaa opiskelujaan.

Kuten Joshin luonteesta voi päätellä, mies ei loista ihmissuhteissa. Tyttöjen kanssa sukset menevät ristiin varsin nopeasti ja Josh onkin ottanut tyylikseen lähinnä leikkiä vastakkaisella sukupuolella. Oikeita ystäviäkään miehellä ei ole, vaan suurin osa hänen hovistaan on selkäänpuukottavia hännystelijöitä, jotka vaihtavat puoltaan heti, kun vähääkään soveltuvampi ehdokas tulee näköpiiriin. Tästä syystä Joshin muutamia hyviä puolia ei useinkaan päästä näkemään.

Ulkoisesti Josh on tyypillinen malli, pitkä ja raamikas. Miehellä on pituutta huimat 192 cm. Josh viettää aikaansa säännöllisin väliajoin kuntosalilla pitääkseen huolta työvälineenä toimivasta kehostaan ja sen huomaakin miehen mallille soveltuvasta lihavuuskunnosta. Josh kerää varsin paljon katseita käytävillä kulkiessaan, mikä sopii hyvin koulun ainoalle kuninkaalliselle. Joshilla on kehossaan kolme tatuointia, kyljessä ankkuri, olkavarressa teksti ”love yourself” ja niskassa kruunu.

Joshin kasvot ovat kulmikkaat ja huolitellun näköiset. Kulmakarvat ovat tuuheat, mutta ne pidetään kuosissa säännöllisillä kauneushoitolakäynneillä, eikä miehen leuassa ole edes häivähdystä parransängestä. Miehen silmät ovat huomiota herättävät siniset ja niiden katse on usein varsin intensiivinen kohtalaisen tuuheiden ripsien johdosta. On myös huhuttu, että Josh meikkaisi korostaakseen tiettyjä piirteitään, mutta varmuutta huhuille ei ole saatu. Joshin hiukset ovat vaaleanruskeat ja aina huolimattoman näköisesti sotkussa. Ulkonäkö kuitenkin hämää, sillä mies viettää varsin paljon aikaa hiustensa muotoiluun. Ei hänen egonsa kuitenkaan kestä sitä myöntää.

Muuta

- Malli
- Jäi kolmannella luokalleen
- Perheeseen kuuluu sisko ja vanhemmat
- Pitkäaikaisin parisuhde esteratsastaja Claran kanssa, suhde kuitenkin päättynyt
- Syyllinen Valdemarin parvekkeelta putoamiseen

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com