Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Kristian, 15-v 

Luonne ja ulkonäkö

Kristian on hyvin uskollinen nuori herra, joka yrittää vallata jokaisen tytön sydämmen. Poika on kasvanut villissä lännessä ja omistaa rakkaan stetsonin, sekä hevosen Walkerin. Jos poika suuttuu niin alkaa mykkäkoulu, joka kestää kuitenkin ihan vähän aikaa, sillä Kristian ei jaksa olla pitkävihainen. Mitä todennäköisemmin hän on joukosta se, joka laukoo pieniä kiusoittelevia kommentteja, vaikkei tarkoitakaan niillä varsinaisesti mitään pahaa ja ne onkin suunnattu yleensä vain hyville ystäville. Yksin ollessaan Kristianista kuoriutuukin vähän kypsemmän oloinen teini, kun taas porukassa itsestään annettua kuvaa ei tule niin paljon mietittyä. Nuori mies on hivenen kilpailuhenkinen mitä tulee taideaineisiin ja oikeastaan kaikkiin peleihin. Kristian on hyvä piirtämään, ja kaikki sanovat että hänellä on myös lahjoja näyttelijänä. Musiikista hän ei oikein piittaa. Kirjoittaminenkin on ihan mukavaa, samoin tarinoiden kertominen. 

Ulkoäöltään Kristianilla on vaaleat hiukset, jotka ovat lähes aina ihan sikinsokin. Toisinaan poika värjää ne mustiksi, silloin on hän varsin komea! Vaaleat hiukset ovat suunnilleen korvan alapuolelle ulottuvat. Silmät ovat merensiniset.

 

Muuta

Kirjailija, piirtäjä
-Asuu Amerikassa, rancilla
-Oma hevonen, Walker

 

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com