Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Henkilökunta

Martin Gommel (lisenssi)

Ann-Marie

» Terveydenhoitaja

Ann-Marie on yleensä aina menossa ja kiireessä, hänen rivakkaiden askelien sanotaan kuuluvan jo kaukaa matalien korkokenkien ansiosta. Hän on tomera mitä tulee oppilaiden pitämiseen kaidalla tiellä koulun säännöissä, eikä hän yleensä pääse ensimmäisten listoille, kun kysytään kenen luota oppilas menisi hakemaan apua. Hän on kuitenkin paras valinta täpärissä tilanteissa, sillä hänessä on pientä opportunistin vikaa, ja tietää mitä naruja vedellä. Hänellä on kauas kuuluva nauru, sekä hiukan musta huumori.

Austin

» Terveydenhoitaja

Austinilla on oppilaiden keskuudessa maine, että jos hänen luokseen päätyy, tulee myös siellä olemaan. Austinilla riittää juttua jokaiselle jaettavaksi ja kertoileekin mielellään tarinoita, joiden todenperäisyydestä ollaan oppilaiden keskuudessa käyty keskusteluja.

 

 

 

 

 


Trey Ratcliff (lisenssi)

 

Dave King (lisenssi)

 

Daniel Brown, Jessi Marcelyn & Eddie Deemer

» Kiinteistönhoitajat

Daniel Brown, koulun opettaja Alexander Brownin veli, Jessi Marcelyn, ja Eddie Deemer ovat kuin kolme parasta ystävystä. Etenkin Jessin ja Eddien voi löytää hyräilemästä omissa maailmoissaan, kun taas Daniel tuppaa luomaan rauhallista keskustelua vähän jokaisen kanssa. Koulun opettaja Randall Mallein on myöskin heidän läheinen ystävänsä, sillä hänkin ajoittain auttelee koulun kiinteistön huollossa. Kaikki heistä ovat tottuneita oppilaiden metkuihin ja säätämiseen, joten he eivät pienestä pahastu ja auttavat mielellään, mikäli esimerkiksi oppilaan avain on kadoksissa.

Julia Hellström

» Siivooja

Julia näyttäytyy ulospäin omissa oloissa viihtyvältä, eikä puhu paljoa oppilaille kuin muullekaan henkilökunnalle. Jos kuitenkin jotakin etsii, kannattaa pahasta mulkaisusta huolimatta kysyä Julialta, hän nimittäin kävi itsekin koulua nuorempana, mutta hänen uransa ei ottanut toivottua suuntaa. Vaikkei siltä näyttäisikään, Aisling on hyvin tärkeä paikka nuorelle naiselle.

 

 

 

 

 


San Diego Shooter (lisenssi)

Frank Tellez (lisenssi)

Jennifer

» Terveydenhoitaja

Jennifer on aurinkoinen ja lämmin tuulahdus koulun käytävillä. Hän on huolehtivainen - joidenkin mielestä liiankin, ja haluaa ympäristöönsä sopua ja hymyileviä kasvoja. Hän ei pelkää ottaa tehtäväkseen saada keskusteluyhteyttä niihin kaikkein vaikeimpiinkin oppilaisiin, sillä sisimmissään tämä ihminen on tulta ja tappuraa. 

Greg Kennard

» Siivooja

Greg Kennard, se tuiman näköinen mies, joka katsoo varmasti, ettei paikkoja rikota säpäleiksi. Greg tietää olevansa pikkutarkka mitä koulun sääntöihin tulee, mutta pohjimmiltaan hän tarkoittaa vain hyvää.  Gregin huomaa nopeasti käytävillä, sillä pituutta miehellä on lähemmäs 190cm. 

Charles Roffey (lisenssi)


 kuva tulossa
 

Liam

» Koulupsykologi

Liam on Aislingin rehtorin Nickyn aviomies. Hän on sinnikäs ja hyväntuulinen, eikä luovuta yhdenkään oppilaan kohdalla. Liamin seurassa on lupa ottaa rennosti, eikä hän ole puolueellista sorttia, vaan kuuntelee kaikkien näkemyksiä.

Lilian

» Puutarhuri

Lilian on suunnittelut useita istutuksia ja puistoalueita Aislingin pihamaalla, ja pitää pihan viihtyvyyttä elintärkeänä. Hän saattaa kävellä pihamaalla pitkiäkin aikoja säästä huolimatta, ja kysellä vastaantulijoilta uusia ideoita tai lajikevaihtoehtoja, sillä hän on aina halukas kehittämään ja tekemään tiimityötä puistoalueen eteen.

 

 

 

 

 


Shari Alisha (lisenssi)

Paul Townsend (lisenssi)

Isadora Reavis

» Kirjastonhoitaja

Reavis on aina vannonut, että Aisling oli hänen kohtalonsa. Hänellä ei ollut nuorena hajuakaan mitä halusi elämältään, joten päätti valita asian josta hän piti eniten: kirjat. Isadora pitää huolen, ettei kirjastossa yllytä mekastamaan tai sotkemaan välipaloilla, mutta on varmasti erittäin ystävällinen niille, jotka osaavat arvostaa hänen tapaansa kirjallisuutta. Häntä pidetään myös vähän höpsähtäneenä, sillä saattaa mutista itsekseen työskennellessään.

Kean Mercado

» Puutarhuri

Kean on sympaattinen ja hiljaisella äänellä puhuva, eikä tee itsestään suurta numeroa. Kean rakastaa värejä ja hän pukeutuukin monesti vahvoihin sävyihin. Hän on empaattinen ja hyvin avulias ja pysähtyy aina auttamaan niitä, jotka näyttävät olevan hukassa koulun tiluksilla.

 

Pixapay

 

Tom Check (lisenssi)

 

Marilyn Salazar & Susan Gunvald

» Kokit

Tämä vauhtikaksikko on vapaa-ajallaan aina siellä missä tapahtuu. He ovat työskennelleet jo pidempään Aislingissa ja tietävät koulun kuumimmat juorut jo hyvissä ajoin ennen opettajia. Marilun ja Susan ovat työn touhussakin ollessaan erittäin huomaavaisia ja vastaanottavat koulussa ruokailevat aina ilomielin vastaan.

Zlatko & Ivan & Waldo

» Keittiöapulaiset

Tämä kolmikko auttelee keittiössä sen minkä kerkiää ja nuorten miesten ollessa opiskelutovereita, auttavat toisinaan vähän liiankin tehokkaasti. Kolmikko on Aislingissa oppisopimustyyppisessä koulutuksessa, eli opiskelevat keittiö- ja ravintola-alan tutkintoja työn ohella. 

Badjonni (lisenssi)


Badjonni (lisenssi)

Rorie & Kirstie & Edan

» Keittiötyöntekijät

Rorie ja Kirstie ovat olleet Aislingissa jo hyvän tovin, mutta uusimpana joukkoon on tullut nuori Edan, joka tuli suoraa valmistuttuaan Aislingin leipiin. Tiimi kuulostaa välillä kuin pieneltä perheeltä, sillä kiireessä he saattavat toisilleen huudella mitä sattuu, eikä heidän keskenäinen huumorinsa aina avaudu oppilaille. He huolehtivat etenkin aamiais- että iltapalatarjoilusta.

Glenda

» Kansliatyöntekijä, siivooja

Silloin, kun Nicky ei itse ole kansliassa ottamassa esimerkiksi uusia oppilaita vastaan, on paikalla mitä todennäköisemmin Glenda. Glenda on yksi pitkäaikaisimmista työntekijöistä ja tuntee koulun historian läpikotaisin. Hän on ytimekäs sanoissaan, ja sanoo mitä tarkoittaa, mutta hyvin tuttavallinen ja tasapuolinen kaikkia kohtaan. Silloin kun kansliassa ei apuja tarvita, tekee Glenda pienimuotoista siivoojan työtä siinä ohessa.

 


Mikhail Koninin (lisenssi)

 

 

 

 

 

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com