Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Tara, 19-vuotias

Luonne ja ulkonäkö

Tara on oikea piirtäjälegenda. Hän piirtää kokoajan, tai sitten nukkuu. Tara on tosiaan aika laiska, mutta jaksaa aina olla iloinen, eikä koskaan ärähdä. Vaikka repisit Taran vaivalla tekemän piirroksen (mikä ei tietenkään ole suotavaa) ,Tara saattaa vain todeta rauhallisesti, että omahan oli päätöksesi ja jatkaa nukkumista tai taiteilua. Tara ei ole hirveän sosiaalinen, vaan viihtyy paremmin omissa oloissaan. 

Tara on pitkä ja vaalea. Hän omistaa kuitenkin ruskeat silmät, sekä ihan tummat hiukset, joita monet kadehtivat. Tara on kaunis, vaikka ei itse sitä tajuakkaan. Tara ei paljoa meikkaa. Hän on laiha, ja pitää hiuksensa aina auki. 

 

Muuta

-rakastaa makaroonilaatikkoa
-ei meikkaa yleensä, joskus vain vähän  ja "'varovaisesti"
-ei omista paljoa kavereita eikä poikaystävää
-kummallakin kädellä taiteilu onnistuu

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com