Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Clara, 21-v

Luonne ja ulkonäkö

Clara on iloinen ja pirteä, mutta äkkipikainen. Hän suuttuu helposti, mutta myös leppyy helposti. Clara on kuitenkin itsepäinen, eikä haluaisi myöntää häviötään. Clara loukkaantuu melko helposti, hän on hieman ylimielinen. Jos kukaan ei esimerkiksi puhu Claralle, vaan esimerkiksi vieressä istuvalle oppilaalle, Clara saattaa vetää herneet nenään. Hän kuitenkin unohtaa sen nopeaa. Clara puhuu todella paljon, jos hän löytää kaverin, joka on innostunut puhumisesta tai suostuu puhumaan hänen kanssaan.  Clara on ihana ystävä, lohduttaa ja auttaa aina parhaansa mukaan. 

Claralla on ruskeat, luonnonkiharaiset hiukset, joista hän ei pidä. Sen sijaan Clara rakastaa mekkojaan ja muita ihania asujaan, jotka hän on teetättänyt.  Clara käyttää vähän meikkiä, niin ettei sitä huomaa, mutta niin, että se kuitenkin korostaa hänen piirteitään, kauniita silmiä, kulmakarvoja ja huulia. 

Muuta

- Esteratsastaja
- Omistaa hevosen, täysiveriruunan nimeltä Grown
- Pitkäaikaisin ja merkittävin parisuhde alusvaatemallis Joshin kanssa, suhde on päättynyt
- Asui ennen vanhempiensa kanssa Australiassa

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com