Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Skye Marsh 18v

kuva
huone

Luonne ja ulkonäkö

Luonne: Kuten monessa muussakin asiassa, luonteenpiirteitä listattaessa Skye ei näe itseään millään tavoin erityisenä tai upeana persoonana - onhan olemassa parempia ja hienompiakin ihmisiä. Hän on hiljainen ja melko ujo, omiin maailmoihinsa ja ajatuksiinsa uppoava pohdiskelijaluonne, joka ei juurikaan näytä tunteitaan. Tietenkin hän hymyilee, nauraa ja joskus pelleileekin, mutta ei niin, että se herättäisi ulkopuolisten huomiota. Tutussa, luotettavassa seurassa hän on kuin kokonaan toinen ihminen: avoimempi, jopa eloisa, nopea liikkeissään ja puheissaan, ja parhaina päivinä koko olemus hohkaa silkkaa elämäniloa. Hänellä on paljon lennokkaitakin ideoita, joita hän itse ei kuitenkaan toteuta, mutta hyvällä tuurilla joku hänen ystävistään tarttuu niihin. Skye ei myöskään suutu helposti, eikä ainakaan näytä sitä. Maailmasta ei löydy montaa henkilöä, joille hän olisi korottanut ääntään ja rähissyt (perheenjäseniä ei lasketa tähän), vaan mieluiten hän sivaltaa sukkelasti veitsenterävällä sanan säilällään ja kävelee pois tilanteesta. Yksin ollessaan hän sitten laskee suojamuurinsa ja päästää pahat sanat satuttamaan. Skye yrittää käsitellä kaiken järjellä, mutta joutuu usein taipumaan tunteiden edessä - niitä kun ei aina pysty selittämään.

Skyen sisäinen maailma on pohjimmiltaan melankolinen, mutta sellaisella kauniilla tavalla. Ei hän surullinen tai masentunut ole, vaan synkkyys auttaa häntä huomaamaan pienet, hyvät asiat, joita jokaisessa päivässä on. Se on yksi niistä piirteistä, joista hän itsessään pitää. Hänellä on hyvä mielikuvitus, ja piirtämisen ohella lukeminen on yksi hänen suosikkiasioistaan. Hyvä kirja vie helposti voiton elokuvista, kun molempien tapahtumat voi nähdä samalla tavalla silmiensä edessä. Myös luonto on hänelle tärkeä. Hänen on päästävä ulos katsomaan, kuinka tuuli rikkoo lammen tyynen pinnan tai tammenterho putoaa oksaltaan. Joskus tytöstä tuntuu sietämättömältä, etteivät muut koe asioita samoin, eivätkä ole kiinnostuneita sammalen pinnalla kimaltavasta kastepisarasta. Skyen mielestä on ihanaa katsoa ja koskettaa luontoa. Toisiin ihmisiin hän sen sijaan ei koske, vaan pitäytyy kohteliaasti omalla puolellaan riittävän välimatkan päässä.

Skye on fiksu, nopea tajuamaan asioita ja yhdistämään palasia toisiinsa. Hänen ei tarvitse juurikaan nähdä vaivaa koulunkäynnin eteen, vaan asiat vain uppoavat hänen muistiinsa kuin itsestään. Uteliaskin hän on, vaikkei vaivaakaan muita jatkuvalla kyselemisellä. Silloin kun hän haluaa tietää jotain, hän selvittää sen mieluiten itse omassa rauhassaan. Skye nimittäin pelkää itsensä nolaamista, eikä tahdo vaikuttaa tietämättömältä. Hän ei viittaa oppitunnilla, jollei ole täysin varma vastauksestaan. Usein pelkkä arvauskin osuisi oikeaan, mutta tyttö ei ota riskejä - missään asiassa. Hän pelaa käytännössä aina varman päälle, eikä halua ojentaa toisille aseita, joita olisi mahdollista käyttää häntä itseään vastaan. Sen vuoksi tyttö sortuukin helposti ylianalysoimaan asioita, joista hänellä ei ole selkeää käsitystä. Hänet on hyvin helppo huolestuttaa ja pelästyttää. Omaksi onnekseen Skye kuitenkin toipuu säikähdyksistään varsin nopeasti saaden itsehillintänsä takaisin, ja tietynlaisen kylmäpäisyyden ansiosta hän kykenee myös reagoimaan järkevästi, sekä tarvittaessa rauhoittamaan muita. Oppitunneilla hänen on helppo keskittyä, vaikka luokassa joku häiritsisikin, eikä hän riskeeraa omaa mainettaan moittimalla ketään ääneen. Jälki-istunto olisi ehkä pahinta, mitä voisi tapahtua, jollei lasketa koulusta erottamista tai julkista nöyryytystä. Siinä pelossa tyttö ei tietystikään riko sääntöjä, eikä osallistu pimeisiin puuhiin. Täydellinen mallioppilas hän ei silti omasta mielestään ole: täydellinen pystyisi vielä parempiin suorituksiin.

Ulkonäkö: Jos jälleen kysyttäisiin Skyelta itseltään, ei hän voisi omasta mielestään olla yhtään tavallisempi. Vähän vajaa 170cm pitkä hukkapätkä, hentorakenteinen tyttö pyrkii sulautumaan joukkoon, eikä erottumaan siitä. Jos taas kysyttäisiin joltain toiselta, saattaisivat pitkät korpinmustat hiukset olla mainitsemisen arvoinen tuntomerkki, ja näin usein Skyen omista vastaväitteistä huolimatta onkin. Siksi tyttö ei pane ollenkaan pahakseen silmillä roikkuvia piikkisuoria hiuksiaan, joiden taakse kirkkaiden, vaaleanharmaiden silmien katse on helppo kätkeä. Hänen silmänsä, silloin kun joku pääsee niihin katsomaan, puhuvat usein enemmän kuin suu. Pelkällä katseellaan hän pystyy kertomaan asiat, joille ei löydy sanoja, mutta toisaalta myös piilottamaan tunteet, joita muiden ei tarvitse tietää. Näitä sielun peilejä kehystävät pitkät, tummat ripset ja siistit kulmakarvat. Tyttö on hyvin ilmeikäs, ja häneltä löytyy aina tilanteeseen sopiva irvistys. Skyen kasvot, kuten koko muukin ruumiinrakenne, ovat sirot ja kapeat. Hänen nenänpäänsä on aavistuksen pysty, se mainittu joku toinen sanoisi, että sellaisella söpöllä tavalla, mutta arvostelijamme ei taida olla aivan puolueeton. Tasainen iho on hyvin vaalea näyttäen valkean kalpealta tummien hiusten rajaamana. Olemukseltaan tyttö on kevyt ja notkea, liikkuu sulavasti ja melko nopeasti. Hänen perässään ei ole aivan helppo pysyä - hän on tottunut kävelemään, eikä jää maleksimaan.

Pukeutumisessaan Skye suosii tavallisia, pääsääntöisesti mustia pillifarkkuja, huppareita ja villapaitoja. On helppo huomata, ettei sankarittaremme ole erityisen värikäs tyyppi, vaan valitsee mieluiten juuri mustia ja harmaita vaatteita. Jos tarvitaan väriä, se on aina hillitty, murrettu sävy, ja mitä tummempi, sen parempi. Hänellä on vaikuttava kokoelma enimmäkseen metallibändien logoilla tai omituisilla, muka-hauskoilla teksteillä ja kuvilla varustettuja t-paitoja ja toppeja. Skyen suosikkikengät ovat ylivoimaisesti jo elämää nähneet, rakkaudella vaalitut mustat maiharit, jotka hän vetää jalkaansa heti, kun kuumimmat kesähelteet vain antavat myöten. Maiharit sopivat hyvin myös hameiden kanssa. Hiuksiaan tyttö pitää kouluaikana siistillä letillä tai poninhännällä, kun taas vapaa-aikana ne saavat olla kuten ovat, auki tai sekaisella kampausviritelmällä. Hänen bravuurinsa on näyttää juuri sängystä nousseelta. Skyen meikki on pääasiassa melko huomaamaton. Hänestä on hauskaa korostaa jo luonnostaan pitkiä ripsiään, mutta muutoin hän pitäytyy kohtuudessa. Juhlia tai muita erityistilanteita varten voi sitten leikkiä hieman enemmänkin, kuitenkin tummilla väreillä ja korkeintaan glitterillä. Korvissaan Skyella on neljä lävistystä, kaksi kummassakin, joissa hän pitää yksinkertaisia tummia renkaita tai nappeja, eikä hänen koruvalikoimiinsa yleensä kuulu muuta.

Muuta

Skyen koti on Englannissa, Suttonin pikkukaupungissa Norfolkin kreivikunnassa. Perheeseen kuuluvat äiti June Marsh os. Tanner, isä Edmond Marsh, ja kaksoissisar Seline. Äiti on ammatiltaan sairaanhoitaja, isä työskentelee kunnanvaltuustossa. Vaikka Skye ja Seline ovatkin kaksoset, he ovat jo syntymästään saakka olleet kuin yö ja päivä. 11 minuuttia vanhempi, platinanvaalea ja ruskeasilmäinen Seline Emerald otti johtajuuden heti ensimetreillä. Hän on kiivaampi ja räiskähtelevämpi, sosiaalinen ja avoin siinä missä perässä seurannut Skye Echo on hiljainen ja vetäytyvä kuin varjo - tai kaiku. Skyen lapsuus ja oikeastaan koko elämä on ollut tavallinen ja onnellinen. Vanhemmat ovat huolehtivaisia, he rakastavat toisiaan ja molempia tyttäriään, ja vaikka perheellä ei koskaan ole ollut valtavia summia rahaa, heiltä ei myöskään ole puuttunut mitään. Skye sai harrastaa viulunsoittoa ja taitoluistelua, Seline taas jalkapalloa ja teatteria. Perhe kävi harvoin ulkomailla, mutta Norjan-reissulla nähtyjä vuoristoisia vuonoja tytöt eivät unohtaneet koskaan, ja niitä maisemia nähdään yhä Skyen lyijykynätöissä. Ulkomaanmatkojen sijaan perhe vieraili usein isovanhempien luona, erityisesti Lontoon esikaupunkialueella asuvien isän vanhempien kotona. Siellä lapset viettivät pitkät kesät, ja juuri siellä Skye tapasi Sethin ensimmäisen kerran. Skyen paras ja rakkain ystävä on lapsuudesta asti ollut Seviathan Stone, jota hän kutsuu lyhyesti lempinimellä Seth - nimi, jota kukaan muu ei käytä. Sethin vanhemmilta Skye kuuli koulusta ensimmäisen kerran, ja stipendin turvin hänen oli mahdollista seurata ystäväänsä Irlantiin. Koulussa tyttö tapasi uusia kasvoja, joista tärkeimmiksi muodostuivat Rhiannon MacNill ja Finnley West samalta vuosikurssilta.

Erikoisuutena mainittakoon Skyen mustelmataipumus: von Willebrandin tauti aiheuttaa sen, että tyttö saa herkästi mustelmia. Ei tarvita kuin pieni kolhu, ja johan vammakohta vaihtaa väriä. Samasta syystä myös pienetkin haavat vuotavat tavallista enemmän, eivätkä nenäverenvuodotkaan ole harvinaisia. Lääkitystä Skye ei kuitenkaan tarvitse, ja on päässyt sairautensa kanssa melko vähällä.

Valinnaisaineet

viulunsoitto, ranska, taitoluistelu, piirtäminen, jooga, kotitalous, luova kirjoittaminen

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com