Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Anthony Youngblood (Rose) 15v

x
huoneen tyyli

Luonne ja ulkonäkö

Ulkonäkö: Anthony on helppo erottaa joukosta. 160 -senttinen poika pukeutuu värikkäisiin vaatteisiin, jotka eivät välttämättä edes sovi yhteen millään tasolla, mutta ovat tulleet valikoiduiksi pääosin mukavuutensa perusteella. Hieman normaalia pyöreämmän Anthonyn päällä yleensä onkin yllään pääosin liian isoja huppareita, muotoja peittäviä vaatteita ja mukavia collegehousuja. Anthonylla on hartioille ulottuvat, turkooseiksi värjätyt hiukset tummanruskealla juurikasvulla ja niitä peittämässä löytyy usein jokin päähine, useimmiten pipo. Molemmat korvat ovat lävistetty paristakin kohdasta ja kaulassa roikkuu aina pari riipusta.

Pyöreäkasvoisella Anthonylla on vihertävän ruskeat silmät ja melko mitäänsanomattomat piirteet, isohkoa nenää lukuunottamatta. Anthony itse on tästä tyytyväinen, saahan se sukupuolen erottamisen ensikättelyssä olemaan edes hieman hankalampaa. Hänen tummat kulmat ovat hieman isot kasvojen mittasuhteisiin ja koko kasvoja, sekä muutakin kehoa peittää lukuisat pisamat. Keskivaaleaa ihoa myös peittää useat epäpuhtaudet ja finnit, eikä poika yleensä vaivaudu tekemään niille paljoakaan mitään. Yleisestikin Anthony tähtää ulkonäkönsä kanssa mahdollisimman neutraaliin ulkomuotoon, jotta tuntisi olonsa edes jotenkin mukavaksi kehossaan. Naisellisia muotoja hänellä kuitenkin on jonkin verran ja niitä poika onkin peittämässä telttaa muistuttavalla kasalla vaatekasalla.

Luonne: Vaikka Anthonyn värikkäät vaatteet ja hiukset luovat vaikutelmaa energisestä ja sosiaalisesta persoonasta, voi todellisuus olla jokseenkin tylsä. Toki, Anthony viihtyy ihmisten keskuudessa ja on jopa puhelias hahmo, on poika yksinkertaisesti sosiaalisesti kömpelö. Sujuvat keskustelut ilman epämiellyttäviä hiljaisuuksia tai ylijakamista eivät todellakaan ole hänen arkeaan. Anthony itsekin tiedostaa oman kömpelyytensä ja onkin hieman ujo uusien ihmisten seurassa; Anthony ei usein aloita keskustelua, jotta ei tylsällä ja oudolla jorinallaan häiritsisi ketään. Pohjimmiltaan hän kuitenkin on hyväsydäminen ja Anthony yrittää pysyä positiivisena ihmisten suhteen, vaikkakin ikä ja maailman ymmärryksen lisääntyminen ovatkin viime aikoina tuoneet synkempiäkin vivahteita lapsuuden sinisilmäisyyteen.

Anthony ajelehtii usein omissa maailmoissaan, ajatukset pyörien milloin minkäkin oudon idean tai ajatuksen parissa. Nämä aatteet yleensä löytävät paikkansa tästä maailmasta Anthonyn piirrosten kautta. Anthony on melko nopeatahtinen persoona. Hän suuttuu nopeasti, leppyy nopeasti, innostuu ja kyllästyy nopeasti, suuri osa hänen tunteistaan tulee ja menee kuin pikajuna. Anthony mieltyy nopeasti uusiin tuttavuuksiin ja saattaa vaikuttaa takertuvalta uusille ihmisille. Väärinkäsitysten riski hänen kanssaan on melko suuri, poika kun ei aina huomaa tarkistaa asioiden kaikkia näkökulmia, vaan suuntaa suoraan itsesäälissä vellomiseen. Anthony on lievästi marttyyrimainen ja kun jokin menee aavistuksen pieleen, on poika heti syyttämässä itseään, sosiaalisia taitojaan, omaa tyhmyyttään, laiskuuttaan, olemassaoloaan… eikä tästä oikein pääse ulos ilman ulkopuolista apua. Anthonyn mielenterveys ei ole välttämättä ole parasta tasoa, pahan dysforian aikaansaama jatkuva epämukava olo, oman identiteetin piilottelu ja kestävien ihmissuhteiden vähyys rasittavat poikaa kovasti henkisesti. Anthony kuitenkin on yksi niistä, jotka eivät usko ongelmiensa olevan päteviä, onhan muita ihmisiä huonommissa tilanteissa.

Anthonyn arki kulkee pitkälti kahdella vaihteella. Joko poika on erittäin energinen ja aktiivinen kaiken suhteen, tai vastaavasti hän saattaa olla hyvinkin laiska ja aikaansaamaton pitkiäkin aikajaksoja. Energisinä aikoina Anthony jaksaa yrittää olla sosiaalinen ja ylläpitää ihmissuhteitaan, sekä pysyä liikkeessä. Väsyneeseen aikaan poikaa tuskin näkee oppituntien ulkopuolella, eikä vuorovaikutusta tapahdu minkään muun kanssa, kuin läppärin. Anthonyn mielenkiinto on helppo saada, mutta sen pysyminen on vaikeaa. Utelias poika pitää kovasti uusien asioiden oppimista ja hän viihtyy koulussa ja tunneilla, kunhan aiheet pysyvät kaukana humanistisista aineista. Mielenkiinnon kohteiden suhteen Anthonya voisi kuvailla nörtiksi. Kirjoja, tv-sarjoja, pelejä, leffoja, mitä tahansa menee, vaikkakin fantasia ja supersankarit vetävät poikaa eniten puoleensa. Hän pyörii runsaasti netissä ja toisinaan vaivautuu jopa hakeutumaan ryhmään pelaamaan pelejä. Missään suuressa ryhmässä Anthony ei kuitenkaan viihtyisi, hän nimittäin vihaa esiintymistä. Liikuntakaan ei ole kovinkaan korkealla kiinnostuksissa ja sen huomaa pehmeästä ulkomuodosta.

Muuta

-Taiteilija
-Anthonyn nimi virallisissa papereissa on Rose Susana Youngblood, ja tätä nimeä käyttää oikeastaan kaikki
-Anthony aloitti Aisilingissa neljännellä luokalla hän perheen kuullessa paikasta eräältä perhetutulta
-Anthonyn perhe asuu Edinburghissa, Skotlannissa. He muuttivat sinne Kanadasta samana kesänä, kun Anthony täytti 15. Anthonyn äiti on kotoisin Espanjasta ja isä syntyjään Skotlannista, vaikkakin asuikin jo Kanadassa tavatessaan tulevan vaimonsa. Koko perhe on lahjakas monessa taidossa; Anthonyn äiti on lääkäri, isä useamman kielen opettaja yliopistotasolla. Anthonyn 21-vuotias isosisko Anna opiskelee äitinsä jalanjäljissä lääketiedettä, toinen isosisko on myös Aislingissa seitsemännellä luokalla ja Ellie pelaa jalkapalloa ja tanssii. Anthonylla on myös 12-vuotias pikkuveli Charlie, kuka myös aloittaa Aislingissa ja hän on erittäin innostunut kirjoittamisesta.
-Anthonylla on koulussa lemmikkinä kissanpentu Burger, jonka hän sai 15. syntymäpäivänään
-Anthony on yhä syvällä kaapissa, eikä ole kertonut kenellekään homoudestaan tai olevansa poika
-Anthonylla on lievä lukihäiriö, minkä takia poika ei välttämättä lue jokaista sanaa oikein tai ei edes huomaa lukea jokaista sanaa. Myös kirjoittamisen kanssa on pieniä ongelmia, mutta ei mitään maata mullistavia.

Ääninäyte

Valinnaisaineet

Kuvaamataito, valokuvaus, kiipeily, tietotekniikka, tekninen työ, kotitalous, espanja, ranska

Kirjoittajasta

Ömnöm… moiii!? Mää oon lukioikänen lapsi Varsinais-Suomesta. Mä oon transpoika (eli joo, mä tiiän mitä mä oon tekemässä Anthonyn kanssa) ja mä kannan lempinimeä Nikke. Mulla ei ole kauheesti elämää, mä harrastan näyttelemistä ja mä käyn lukiota. Mä oon väsäilly tekstejä ja tarinoita nii kauan ku muistan ja tämmösillä tarinaroolipelisivuilla mä oon pyöriny nyt plusmiinus nelisen vuotta. Anthonylla tulee varmaa olemaan jonkin tason storyarch, mutta mä varmaan tuun kirjottaa paljon täysin sattumanvarasia juttuja, jotka tavalla tai toisella perustuvat tositapahtumiin, mä kun tunnen paljon hienoa porukkaa hienoilla jutuilla… ööööh… Mulla on kissoja ja mä oon aktiivisin kirjoittaja öisin, kun mulla kerrankin on aikaa. (joo mäkin oon aika socially awkward)

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com