Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Amora Severin, 15-v

x x
huone

Luonne ja ulkonäkö

Amora Ase Severin, kavereiden kesken Amo, on 15-vuotias norjalainen tyttö. Amoralla on lantioille ulottuvat, tummanruskeat ja luonnostaan suorat hiukset. Hänellä on ruskeat silmät ja tuuheat ripset. Kulmakarvat ovat vahvat ja paksut. Amora on laiha, ja hänellä on perustallaajaa isommat lihakset. Amora ei juurikaan meikkaa, hän pitää luonnollisesta itsestään. Yleensä hän vain vahvistaa kulmiaan. Hän on 175cm pitkä ja erittäin ylpeä siitä. Amoralla on pitkät jalat suhteutettuna muuhun kroppaan. Hänet näkee yleensä farkut tai collarit jalassa, sekä huppari päällä. Amoran vaatteet ovat yleensä mustia, harmaita tai vaaleanpunaisia. Kenkinä hän pitää yleensä tennareita, tai lenkkareita. Amoran mielestä mukavuus on vaatteissa tärkeintä.

Amora ei tee itsestään suurta numeroa, vaan viihtyy hyvin pienissä ryhmissä. Amora ei kestä jatkuvaa pilkkaamista, ja pilkkaajat saavat kyllä aina maistaa omaa lääkettään. Amo on suorasanainen ja itseään ilmaiseva. Hän ei kiertele asioita vaan kertoo suoraan, jos joku henkilö ei miellytä häntä. Amo on reilu toveri, joka ei koskaan petä. Hänen mottojaan ovat: "Kaveria ei jätetä" ja "Sitä saa mitä tilaa". Amolta onnistuu sanan vaihtaminen tuntemattomien kanssa, mutta mikään ilopilleri hän ei ole. Hän on totaalinen romantikko ja hän ihastuu milloin ties mihin pojan kloppiin. Vielä hän ei tosin ole vastarakkautta saanut. Amoralla on pitkät pinnat ja jos hän jotain tekee, hän tekee sen aina kunnolla. Myös vaikka kiusaajan hakkaamisen sairaalakuntoon, jos se siitä on kiinni. Eli toisin sanoen en hermostuttaisi tätä neitiä.

Amoran rakkaus on hevoset ja ratsastaminen. Hänellä on oma hevonen. Amolle tärkeintä hevosissa on niiden aitous ja viattomuus. Hän on taitava ja herkkä. Amolle hevonen on aina tärkein, ei kilpailu-ura tai ratsastaminen. Amo luo hevoseen ikuisen siteen, jota hän ei unohda koskaan. Hän on määrätietoinen ja tunnollinen hevosen kasvattaja ja kouluttaja. Hän on itse kouluttanut hevosensa, ja se näkyy. Win luottaa häneen 110 prosenttia. Amoran tapa ratsastaa on hevosystävällinen. Hän ei voisi satuttaa mitään eläintä tahallaan ja hänen mielestään jokainen eläin on yksilö, eikä niitä voi lokeroida johonkin tiettyyn muottiin. Ratsastuksen, ja melkeinpä kaiken muunkin, suhteen hän on erittäin vaativa ja itseensä tyytymätön. Hän haluaisi olla kaikessa maailman paras. Muiden silmissä Amo on loistava ratsastaja, Winin kanssa sujuvat tehtävät Vaativa B- tasolla, sekä esteillä metrissä. Hän on myös kilpaillut molemmissa lajeissa tavoitteellisesti. Hän on kuitenkin enemmän kouluratsastaja. Koulussa Amora on tunnollinen, lähes täydellinen.

Amora on se, jolla ei ole oikein omaa paikkaansa. Hän suojelee viattomia ja jättää idiootit omaan huomioonsa. Amo ei kuitenkaan koe olevansa samalla tasolla näiden "viattomien" kanssa, vaan kokee olevansa näiden yläpuolella, vähän kuin heidän äitinsä. Amon kanssa hyväksi ystäväksi valikoituu yleensä omaa tietänsä kulkevat, itsenäiset ihmiset. Juuri ne ihmiset, jotka eivät pidä itsestään isoa numeroa, joista kukaan ei oikeastaan välitä ja joita kukaan ei tunne. Sellaisia ihmisä Amo rakastaa. Mutta ei hän ole kuitenkaan kauhean valikoiva kavereidensa suhteen, hänen sisimpäänsä on vain pitkä tie. Yleensä ottaen ihmiset pitävät hänestä, tai ainakin esittävät pitävänsä. Amolla menee kauan aikaa selvittää, mitä mieltä ihmiset oikeasti ovat hänestä. Hän esittää kovaa, mutta hänen sisältään löytyy herkkä sielu, jota on aikoinaan ruhjeltu melko pahasti.

Vapaa-ajalla, jos ei ole tallilla, hän yleensä urheilee, esim. lenkkeilee, pelaa joukkuepelelejä, käy kuntosalilla tai on kavereidensa kanssa. Amolta sujuu lähes mikä tahansa urheilulaji. Liikuntatunneilla hän on yleensä se, joka halutaan aina omaan joukkueeseen. Ainoa lajia, jossa hän on surkea, on uiminen. Se ei vaan yksinkertaisesti kulje häneltä laisinkaan. Hän pitää myös musiikin kuuntelusta, ja yleensä hänellä on aina mukana repussaan kuulokkeet.

Muuta

- ratsastaja, urheilija
- Perheeseen kuuluu isä Ben, äiti Brit, sekä 17-vuotias isosisko Margaret
- Amoran serkku, Rosa, opiskeli Aislingissa muutama vuosi sitten. Amora on aina ollut hyvin läheinen Rosan kanssa.
- Hänellä on oma hevonen, 7-vuotias Paint ruuna Wild Heart, tutummin Win.
- Hän on kasvissyöjä
- Hän on syntynyt Norjassa, Bergenissä, mutta asunut koko lapsuutensa Hammerfestissa.
- Häntä kiusattiin Hammerfestissa, ja hän pahoinpiteli yhden kiusaajistaan 13-vuotiaana. Tämän seurauksena hän käy nykyäänkin psykologilla. Hän aloitti Aislingissa aloittaakseen puhtaalta pöydältä.
- Amoa saa käyttää vapaasti tarinoissa
- Amora puhuu sujuvasti norjaa, englantia ja ruotsia sekä hieman suomea.

Valinnaisaineet

kouluratsastus, esteratsastus, lentopallo, lihastenhallinta, ilmaisutaito, suomi, tietotekniikka

Kirjoittajasta

Olen -03 syntynyt yhdeksäsluokkalainen. Olen aikaisemmin kirjoittanut tänne henkilöllä nimeltä Rosa. Lähi vuosina en ole juurikaan kirjoittanut, mutta aikasemmin kyllä. En osaa kaikkia pilkkusääntöjä yms, mutta luulisin että tekstini ovat jotenkin ymmärrettäviä :D Olen aikoinani lukenut paljon kirjoja, Harry Potterit, Percy Jacksonit jne. sekä lukuisia hevoskirjoja. Mieluiten luen kreikkalaisista jumalista kertovia kirjoja, sekä muita fantasia kirjoja, mutta myös erilaiset romanttiset kirjat menee. Olen harrastanut ratsastusta 5 vuotta, ja aikaa on tullut vietettyä tallilla enemmän kuin tarpeeksi. Omaa hevosta en ole koskaan omistanut, ehkä mun juttu on vaan ratsastuskouluissa pyöriminen. Omasta mielestäni olen He B tasoinen, mutta tämä asia on varsinkin netissä jakanut vahvasti mielipiteitä, joten en oikeastaan itsekään tiedä. Esteitä olen hypännyt ratana 70cm ja yksittäisenä 80cm. Muuten pidän mm. piirtämisestä, lenkkeilystä, opiskelusta, kirjoittamisesta. Olen aina ollut lahjakas koulussa, eikä mun ole koskaan tarvinnut sen kummemmin lukea kokeisiin, että pärjäisin. Ei kai mulla sit muuta :)

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com