Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Mona Haapasuo, 16-v

kuva
huone

Luonne ja ulkonäkö

Mona on useimmiten tunnettu sellaisena hiljaisena tyttönä. Se yksi luokan outo tyyppi, josta kukaan ei oikein tiedä mitään kun se ei puhu, mutta jos sen näkee koulun ulkopuolella kavereiden kanssa, se on kuin ihan eri tyyppi. Sellainen Mona on. Tyttö ei ole paljoa kiinnostunut puhumaan tuntemattomille ja välttelee sitä viimeiseen asti. Pari- ja ryhmätyöt ovatkin aina olleet hankalia, mutta ainoat muutamat ystävänsä alakoulusta hän sai sitä kautta, joten kai niistä on hyötyäkin ollut. Toisinaan tylsistyessään saattaa muuttua näsäviisaaksi ja ärsyttäväksi, joista useimmiten perusaineiden opettajat saavat kärsiä. Valinnaisaineidensa tunneilla Mona on kiinnostunut ja lähes oikea mallioppilas. Vaikka Mona ei vieraille puhukkaan, tuttujen henkilöiden kanssa hän on puhelias ja hauska. Ei pelkää rikkoa sääntöjä ja mennä omien rajojensa yli. Ei oikein osaa miettiä seurauksia, vaan on spontaani ja tekee asioita hetken mielijohteesta. Moni luulisi tyttöä oikein kiltiksi ja mukavaksi hiljaisuutensa takia, mutta se ei ole totuus. Monalla on muutaman mielenterveysongelman lisäksi päässä jotain muutakin pielessä. Toisinaan hän saattaa käyttäytyä julmasti, jopa kierosti. Hän on valmis tekemään vaikka mitä saadakseen haluamansa. Osa pitää häntä psykopaattina ja sadistisena, vaikkei tyttö erityisemmin muiden kärsimyksestä nauti. Psykopaatti vaihtoehto ei kuitenkaan ole täysin mahdoton. Tyttö ei ole puhunut muille karmivasta luonneoikustaan, ja pystyykin aika hyvin hillitsemään sitä.

Mona on pitkähkö, noin 170cm pitkä ja sirorakenteinen. Vaikka tyttöä voisi luulla alipainoiseksi, hän on vain hoikka. Mona kuuluukin juuri niihin ihmisiin, jotka voivat syödä lähes mitä vain lihomatta. Kasvot ovat kapeat ja silmät siniset. Kalpea iho saa silmät korostumaan kauniisti kasvoista. Hiukset on värjätty mustaksi, mutta ne ovat luonnostaankin jo todella tummanruskeat, joten juurikasvua ei ole niin helppo erottaa. Tyttö ei ole erityisen lihaksikas, mutta omistaa silti perushyvän kunnon, vaikkei olekkaan kovin liikunnallinen. Hyötyliikunta ja tanssi pitävät kuntoa yllä. Vaatteet ovat pääosin mustia tai ylipäätänsä tummia, eikä Monan päällä ole näkynyt kirkkaita värejä 13-vuotiaasta lähtien.

Muuta

-lauluntekijä, valokuvaaja, tanssija
-äiti suomalainen ja isä irlantilainen
-asunut koko elämänsä englannissa ja puhuu sitä äidinkielenä, mutta osaa myös iiriä lähes yhtä hyvin
-osaa myös jonkun verran suomea
-välttelee oman sukunimensä sanomista, sillä ei osaa sanoa sitä ”suomalaisella aksentilla”
-omistaa mustavalkoisen hamsterin nimeltä Kallo
-ottaa lääkkeitä ahdistukseen ja masennukseen
-lievähkö aspergerin oireyhtymä
-biseksuaali
-yksi takahampaista edelleen maitohammas, ja lääkärin mukaan se ei lähde muutoin kuin irroittamalla, mutta siihenhän neiti ei suostu
-polttaa tupakkaa usein koulun ulkopuolella
-tekee omia biisejä/covereita paljon
-selässä tatuoituna teksti ”lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas” pienellä tekstillä suomeksi, eikä Monalla ole mitään hajua mitä siinä lukee. Tyttö otti sen vetäessään ensimmäiset känninsä noin vuosi sitten, joten ei edes muista miten päätyi ottamaan sen.

Valinnaisaineet

suomen kieli, kitaran soitto, sanoittaminen, streetdance, laulu, valokuvaus, kirjoittaminen, maskeeraus

Kirjoittajasta

Ei kovin pitkää kirjoitustaustaa ole takana, mutta kai sitä tässä kehittyy. Yritän kirjoitella mahdollisimman paljon, mitä tässä nyt "kiireiltä" ehtii.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com