Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Ciri Oi, 18-vuotias

kuva, huone

Luonne ja ulkonäkö

"Hän on italialainen", joku kuiskaa. "Ei ole, hän on niin vaalea", epäilee toinen. Harvinaisen tarkalla kuulolla varustettu noin 175-senttinen nuori nainen saattaa toisinaan kääntää päätään supisijoiden suuntaan. 'Googlettaisitte', nainen on lähes suhahtamassa, mutta huomaa usein managerinsa kulkevan vierellään. Nainen, Ciri Fausta Oi nimeltään, laskee tummanvihreiden silmiensä katseen jälleen maahan. Suorat maantienväriset puolipitkät hiukset tipahtelevat Cirin silmille, joka nostelee ne tottuneesti korvan taa. Ciri on aavistuksen kapinallinen tyttö, joka on kuitenkin alkanut tottelemaan milloin mitäkin ylempiä tahoja: koulua, kirkkoa, mallitoimistoa, vanhempana jopa nonnaa. Kavereiden keskellä, ilman määräävää tahoa, Ciri on menevä ja näkyvä persoona, suu aina puhumassa italialaisittain kovaa yhdessä käsien kanssa. Aina kuitenkin Ciri yrittää toimia ystävällisesti ja lojaalisti, kuitenkaan siinä onnistumatta useinkaan. Cirillä on taipumus tuntea itsensä usein syntiseksi, rumaksi, ei niin rakastettavaksi kuin hänen ihailemansa Jumala hänen haluaisi olevan. Ciri potee ahdistusta identiteetistään ja ympäröivän maailman muodostamista paineista, mutta puhuu harvemmin ulospäin näistä mielensä synkkyyksistä. Ciriin on helppo tutustua, sillä hän on sosiaalinen ja aidon kiinnostunut toisten asioista, vaikka keskittyykin paljon itsetutkiskeluun.

Muuta

- malli

Vuonna 1999 suomalaisella Reija Palokalla menee hermot perheeseensä - lopullisesti. Vanhemmat kaavailevat keskisuomalaisen maatilansa tulevaksi jatkaksi Reijan pikkuveljeä, jota kiinnostavat maalla asumisen sijasta aivan muut asiat. Veljensä vastakohtana Reijaa kiinnostaa maatilan jatkaminen, mutta vanhemmat eivät katso tyttären soveltuvan siihen. Viimeinen niitti Reijalle on äidin ilmoitus siitä, että on raskaana - perheeseen koitetaan saada jatkajaksi toinen poika. Tytär pakkaa laukkunsa ja liftaa kyydin Helsinkiin, kaupunkiin, jossa ei ole koskaan käynyt. Edessä on lentomatka ja lastenhoitajan, au pairin, työpaikka Milanossa, Pohjois-Italiassa. Reija asettuu italialaisperheen lapsia hoitamaan, kouluenglanti takkuilee, mutta niin tärisevät polvetkin, kun ohi edes vilahtaakin perheen lasten vanhempi serkkupoika Fausto Oi. Hiljalleen Reija ja Fausto saavat tutustua. Marraskuussa 1999 Reija saa tietää olevansa raskaana. Hän tietää myös, ettei kotiin ole tämän jälkeen palaamista. Ei Reija kyllä palata tahdokaan. Oin suku järjestelee katolilaisia häitä, jottei ainoa poika joutuisi häpeään aviottomasta lapsestaan. Reija ja Fausto Oin lapsi saa nimekseen Ciri Fausta Oi. Myöhemmin näiden Bergamossa sijaitsevaan kotiin syntyy myös Carlo. Ciri on nonnan (suomeksi isoäiti) lemmikki. Hän kaavailee tytöstä vanhanaikaisesti hyvää vaimoa tulevalle perheelleen, ja opettaa tätä laittamaan ruokaa ja siivoamaan. Kauppoja ei tule. Viisivuotias Ciri haluaa temmeltää ulkona ja varastaa naapurista kananmunia. Hän haaveilee olevansa isona kalastaja meren rannalla, vaikkei olekaan vielä merta edes nähnyt. Nonna ei lopeta yrittämistä, mutta ainoa asia, mistä hän saa Cirin kiinnostumaan edes vähäsen, on kirkossa käyminen. Ciri ihailee kirkon koristeluja ja uhoaa mielessään kultaavansa tulevan veneensä kuten kirkossa sisällä. Kirkko pysyy tärkeänä osana Cirissa koko elämän, ja eräänä päivänä Cirin pyhäkouluystävä kertoo innoissaan, kuinka uskonnollinen julkaisu Milanosta tulee tekemään jutun juuri Bergamon aktiivisesta pyhäkoulutoiminnasta. Ciri ei yhdy täysin ystävänsä innostukseen, mutta päätyy sattumalta jutun eniten haastatelluksi ja valokuvatuksi oppilaaksi. Seuraavalla viikolla tulee soitto mallitoimistolta, joka on nähnyt jutun Ciristä. Ciri on iät ja ajat ihastunut vain tyttöihin, mutta vankan katolilaisuutensa vuoksi hän ei ole siitä kenellekään maininnut. Ciri uskottelee muille pitävänsä miehistä, ja toivoo itsekin, että niin vielä kävisi, sillä niin haluavat ulkopuoliset paineet. Cirin viimeisin ihastus ennen Aislingiin lähtöä oli uusi pyhäkoulutyttö Ines, jonka perään haikailua ei Ciri ole voinut lopettaa.

Valinnaisaineet

englanti, suomi, mallikoulu, jousisoittimet, askartelu, valokuvaus

Kirjoittajasta

Kirjoittelin aktiivisesti Suntuubi-maailmassa nuorena teininä viimeksi noin nelisen vuotta sitten, jolloin viihdyin myös Aislingissa. Olen edelleen kiinnostunut kirjoittamisesta. Cirin kansallisuudestakin huomaten Italian kulttuuri kuuluu mielenkiinnonkohteisiini ja opiskelen myös italian kieltä.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com