Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kesäretket

Tätä hulppeampia retkiä Aislingissa ei ikinä ole nähty! Koulun syntymäpäivien kunniaksi rahaa on kerätty talteen, sekä rehtori Nicky on sitä anonut Irlannin kouluvaliokunnalta ja valtiolta. Rahaa onkin kertynyt kiva summa, jonka ansiosta oppilaille pystytää tarjoamaan useampia retkiä. Jokaiselle löytyy varmasti omia mielenkiinnon kohteita vastaava retki.

Kesän ja kevään mittaan oppilaat järjestävät pieniä rahankeruutapahtumia, saadakseen matkojen kuluja katettua.

Retkelle ei tarvi erikseen ilmoittautua, mutta halutessasi voit ilmoittaa osallistumisestasi vieraskirjassa, chatissa tai whatsapissa. Toivomme, että tarinoissa vilahtelee retkien kohteet.

Retket

Mystinen Meksiko

México, México! Upealla retkellä tutustumme Meksikon historialliseen kulttuuriin. Vierailemme pääkaupunki Mexicon lisäksi pyramideilla ja seikkailemme maya- ja atsteekki-intiaanien jalanjäljillä. Matka on varsinainen espanjan kielikylpy, sillä teemme retkiä myös paikallisille seuduille, emmekä viivy vain turistikohteissa. Matkalla pääsemme nauttimaan myös ruokakulttuurista. Viimeiset kaksi päivää on täysin pyhitetty lomailulle ja rentoutumiselle ja ne vietetäänkin Cancunin ja Playa del Carmenin maisemissa muiden turistien tyyliin.
Kenelle? Kaikki 6-8 luokkalaiset ovat tervetulleita. Matkaa suositellaan espanjan ja historian opiskelijoille.
Valvojat: Silvia Ferne, Christine Amanda Seah, Bradley Leclair, Willis Audley

Hullunkurinen Hollanti

Alankomaiden retkellä päästään näkemään kauniiden kukkapeltojen ja kanaalien lisäksi maisemia pyöräillen. Amsterdamiin, Haagiin ja Rotterdamiin tutustuminen kuuluu toki myös asiaan. Reissulla päästään tutustumaan myös taiteeseen ja kokeilemaan eri maalaustyylejä. Shoppailulle on toki myös varattu aikaa!
Kenelle? Kaikille 1-5 luokkalaisille. Erityisesti taiteen ja liikunnan ystäville.
Valvojat: Connor Lyon, Kate McSloth, Dalilah Tuah

Itsetutkiskelun Italia

Italian matka on matkoista rennoin - ohjattua ohjelmaa ei oikeastaan ole. Opiskelijoille järjestetään pari vapaaehtoista retkeä kaupunkeihin kuten Rooma ja Venetsia. Muuten lomalla on tarkoitus rentoutua ja palautua arjesta. Lomalla on joogaa, pilatesta sekä ohjattua meditaatiota., joista oppilaat saavat valita mihin osallistuvat. Toiveena on, että jokainen oppisi kuuntelemaan itseään paremmin ja olisi itselleen armollisempi. Myös zumbaa ja tanssiliikuntaa, sekä uintia lomalla piisaa. Valvojat toivovat, että loman jälkeen jokainen olisi virkeä, täynnä uutta intoa ja rakkautta omaa kehoa sekä mieltä kohtaan.
Kenelle? Kaikille, jotka kaipaavat rentoutumista, Italian lämpöä sekä kaikille psykologian, filosofian, joogan&pilateksen oppilaille. 1-8 luokkalaisille
Valvojat: Alyssa Lake, Eunice Sterling, Lynelle Rosewood, Thirrey Ridley

Eloisa Etelä-Afrikka

Tälle matkalle ovat kaikki seikkailijasielut tervetulleita! Etelä-Afrikassa pääsemme kiipeilemään Kapkaupungin Pöytävuorelle ja seikkailemaan värikkäissä maisemissa niin Johannesburgissa kuin safareillakin. Useiden sydämet valloittanut maa tarjoilee meille unohtumattomia elämyksiä. Myös päiväretki eSwatinin kuningaskunnan puolelle järjestetään. Etelä-Afrikan maisemat ovat jotain uskomattoman kaunista!
Kenelle? Kaikille 6-8 luokkalaisille.
Valvojat: Nicky, Alexander Brown, Randall Mallein, Noreen McGovern, Katherine Mellark

Ihana Intia

Tältä matkalta ei vauhtia puutu! Intian retkellä opitaan paljon väkirikkaasta maasta ja sen kulttuurista. Bollywoodiin tutustuminen kuuluu retkeen ja onkin yksi elokuva-alan opiskelijoiden pitkäaikaisia unelmia. Myös musiikkia matkalta ei puutu - oppilaat pääsevät Intian suurimpaan levytysstudioon, parin kuuluisuuden juttusille sekä kuulemaan intialaisesta musiikista ja sen historiasta.
Kenelle? Suunnattu erityisesti musiikin ja elokuva-alan opiskelijoille, ei ikärajaa.
Valvojat: Mimosa Korppi, Nelda Harlow, Roly Jordon, Tyson Wallace, Leanna Anita Sybil

Letkeä Lontoo

Retki niille, jotka eivät kauas haikaile. Jokainen halukas voi lähteä viettämään retkeä Lontooseen, ihanaan Iso-Britanniaan. Lontoossa on paljon mahdollisuuksia kaikille - oppilaille järjestetään tekemistä heidän mielenkiintojensa mukaan. Lontoon retkeläiset viettävät päivän valintansa mukaan myös Edinburghissa, Brightonissa tai Pariisissa Ranskan puolella. (Pariisiin matkaajat ovat yötä Ranskassa)
Kenelle? Kaikille, osallistujiksi toivotaan myös ranskan opiskelijoita. Ei ikärajaa.
Valvojat: Mark McApple, Caiden Trenton, Rikki Fall, Brad Cooper

Mielenkiintoinen Malta

Maltalla on ohjelmassa rannalla loikoilua, ruoasta nauttimista, kaupungeissa kiertelyä sekä luovaa kirjottamista ja valokuvausta. Tämä upea saarivaltio on kooltaan pieni, joka mahdollistaa useissa eri kaupungeissa vierailun. Malta on nuorekas ja biletysmahdollisuus järjestetään kaikille oppilaille - alkoholittomana tietysti.
Kenelle? Ei ikärajaa. Erityisesti suunnattu luovasta kirjoittamisesta ja valokuvauksesta pitäville
Valvojat: Stig Nyholm, Pamela Dethridge, Claudie Regina Brun, Isabel Blanche

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com