Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Nero Ezekiel Farzan Dubont 23-v

x x 
huone: x x x

Luonne ja ulkonäkö

Nero on Englannissa Whitechapelin lähiöissä kasvanut, varsin kovaa kieltä ja härskejä vitsejä käyttävä herra, jolle mikään asia ei ole tullut itsestäänselvyytenä. Hän arvostaa suuresti mahdollisuuksia ja ihmisiä, jotka hän elämässään kohtaa. Toisten kunnioitus saattaakin olla hänen elämänsä ohjenuora numero yksi. Hän kunnioittaa jokaista ihmistä niin kauan, kun nämä kunnioittavat häntä, mutta vastaa samalla mitalla takaisin mikäli käsikähmää tai sanaharkkaa tulee. Pitkävihainen hän ei kuitenkaan ole ja eripurat unohtuvat tämän mielestä erittäin nopeasti.

Ihmissuhteet ovat miehelle tärkeitä ja hän on tottúnut olemaan porukassa johtajan roolissa mikäli se on mahdollista. Tämä ei pelkää ottaa riskejä tai hallintaa tilanteista, ja onkin aikaisemmilla kotikonnuillaan toiminut nuoremmille lähiön lapsille eräänlaisena isoveljen tai isän roolimallina. Läheisiään kohtaan hän on suojeleva ja puuttuu asioihin jos kokee sen tarpeelliseksi. Tämän hallitsevan persoonan vuoksi hän saattaa vaikuttaa joistain ihmisistä pätijältä, eikä aina osaa astua syrjään ja antaa muille tilaa.

Vaikka mies onkin varsin rujon oloinen voimakkaiden sanavalintojensa vuoksi, hän ei kaihda näyttää ystävilleen välittävänsä ja tukevansa näitä. Mies kannustaa ja kehuu läheisiä ihmisiä aina tilaisuuden tullen, kuitenkaan tekemättä mitään täysin kenenkään toisen puolesta. Nero kuuntelee mielellään ystäviensä murheita, mutta toisinaan hän unohtaa kertoa omista tuntemuksistaan, eikä välitä tehdä omista asioistaan suurta numeroa. Jos häneltä kuulumisia kuitenkin alkaa kyselemään, tulee mieheltä varsin avoin vastaus sen hetkisestä tilanteesta, eikä hän pelkää kertoa niistä negatiivisistakaan tunteista mikäli niitä sillä hetkellä on. Hänen fyysinen puolensa näkyy ihmissuhteissa niin hyvässä kuin pahassa: esimerkiksi toverillisena halaamisena tai high fiven heittämisenä aina tuttuja nähdessään. 

Nero on joutunut ottamaan vastuuta itsestään ja sisaruksistaan jo nuoresta iästä lähtien, joten itsenäinen ote elämään tekee hänestä toisinaan huonon ryhmätyöskentelijän. Ainakin mitä musiikkiin ja työntekoon tulee. Hänellä on paljon ideoita, eikä aina jaksa odottaa, että muut saavat samasta ideasta kopin, vaan työskentelee parhaiten yksin. Mies turhautuu myös nopeasti jos normaalisti ideoita pursuava pää tuuttaa tyhjää, jolloin voi olla parasta antaa hänen olla omissa oloissaan. Eräänlaiseksi perfektionistiksi häntä voisi myös työn parissa kutsua, vaikka muutoin tuolla onkin rento ote elämään. Negatiiviset tuntemukset hän yleensä yrittääkin selättää hukuttamalla itsensä töihin tai kuuntelemalla musiikkia sen sijaan, että purkaisi niitä muihin. Jos kyseessä on kuitenkin ihmissuhdesoppa, ei Nero kauaksi jää asiaa pohtimaan, sillä vaatii ihmisiltä samanlaista suoruutta ja rehtiyttä mitä vaatii itseltäänkin.

Asioiden positiivisten puolten löytäminen tulee häneltä lähes luonnostaan, mutta menneisyys selviytymistyyppisen elämän kanssa on tehnyt hänestä hivenen ennakkoluuloisen ihmisiä kohtaan, joille kaikki tuntuu olevan helppoa, eikä heillä ole ainakaan näennäisesti ollut mitään vastoinkäymisiä elämässä. Ketään hän ei kuitenkaan tuomitse ensinäkemältä. Nero ei siedä kaksinaamaisuutta läheisiltään ja luottamus toiseen onkin ehdoton, vaikka tämä tutustuukin näennäisesti helposti uusiin ihmisiin.  Hänen itsevarmuutensa voi saada hänet näyttämään ensitapaamiselta siltä kuin hän ajattelisi itsensä paremmaksi kuin muut, mutta tämä ei pidä paikkaansa.

No mutta mites on herran ulkokuori ja olemus sitten?  Ainakin ensinäkemältä lähes liioitellun letkeä kävelytyyli saattaa antaa vääriä mielikuvia miehestä välinpitämättömänä persoonana. Jos tosi on kuitenkin kyseessä, tai hän sattuu olemaan nuorempien joukossa, ilmaantuu olemukseen tietynlainen valppaus ja vanhempimoodi. 

Yksin ollessa tämän avointa olemusta on toki vaikeampi nähdä, mutta tälle jutellessa mies ei arastele katsoa muita silmiin, vaikka ilmeet ovatkin hillittyjä. Neron todella kuunnellessa ja keskittyessä kääntyy pää vaistomaisesti hieman kallelleen, eikä tavatonta ole, että hän esittää hyväksyviä “mmm” äännähdyksiä tai nyökkäyksiä toisen puhuessa. Hänellä on paikallaan ollessaan myös tapana pomputtaa jalkaa, monesti jonkin päässään soivan musiikin tahtiin. 

Nero on 179 cm pitkä ja värjännyt luonnostaan lyhyet kiharat mustat hiuksensa blondiksi. Hän ei ole rakenteeltaan mikään sporttihirmua tai pakastinta muistuttava muskelimies, mutta pitää huolta kunnostaan sen verran, että käy ystävien kanssa pelaamassa koripalloa silloin tällöin. Yksin häntä ei mihinkään sporttiseen toimintaan saa. Nuorempana huono rahallinen tilanne ja keskittyminen poliiseja pakoon juoksemiseen aiheutti sen, että painoa ei juuri kertynyt ennen kuin tämä vaihtoi kaduilla pinkomisen bisnesmäisempään rikolliseen toimintaan ja musiikin työstöön. Kaduilla pyöriminen on tuonut mukanaan myös pysyviä arpia ympäri kroppaa, joista huomattavin on kyljessä melkein pystysuunnassa kulkeva viilto kainalosta aina vyötärölle saakka.

Ajoittain Neron leualla, huulten yläpuolella ja poskilla voi nähdä heikkoa sänkeä, mutta yleensä hän siistii kasvonsa jos kerkeää ja muistaa. Turhan tarkka hän ei ulkomuodostaan ole, vaan päälle löytyy yleensä tiukahkoja yksivärisiä paitoja tai flanelleja, joiden hihat kääritään ylös. Housuina menee tummat farkut, mutta armeijakuvioiset college-housut käy silloin, kun mukavuus pistetään ykköseksi. Väreissä hän suosii eniten mustaa, valkoista, punaista sekä vaaleanpunaista.

Miehellä on melko täyteläiset ja identtisen kokoiset ylä- ja alahuuli. Luomet ovat raskaan puoleiset, eikä niitä juuri näy voimakkaan kulmaluun vuoksi. Leukaperän linjat on selkeät, ja leukaan on vanhempien kautta periytynyt kuoppa. Nero ei hymyile yltiöpäisesti, mutta niin tehdessään esiin tulevat hampaat ovat leveät, elämäntapojen vuoksi kellertävät ja etummaiset ylähampaat hiukan vinossa. Korvissa on molemmissa pari kappaletta hopeisia pieniä renkaita, ja tummemman sävyistä ihoa peittää satunnaiset tatuoinnit ympäri kroppaa ja kasvoja. Tällä on erittäin tummanvihreät krokotiilin sävyiset silmät, joissa on hippuja ruskeaa. Silmien alla on myös luonnostaan tummat silmäpussit, joten monesti hän näyttääkin todellista väsyneemmältä, vaikka unta olisi saatukin siedettävä määrä.

Muuta

-Musiikin tekijä, sanoittaja
-Kotipaikkakunta Whitechapel, Englanti. Vanhemmat ovat kotoisin Yhdysvalloista, mutta alunperin suku päätyi sinnekin Ranskasta.
-Tuntee Dale Milburnin entuudestaan, asuivat samalla alueella lapsuudessaan ja pyörivät samoissa piireissä.
-Käynyt vain peruskoulun, jonka jälkeen lähti äitinsä jäljissä rikolliselle polulle huumeiden pariin. Mies päätti kuitenkin haluavansa jatkaa opintojaan päästäkseen tekemään mitä todella halusi: musiikkia.
-Pääsi erikoisluvalla kouluun niin sanotusti yläikäisenä.
-Nerolla on kaksi biologista pikkusiskoa (11v ja 12v) ja yksi pikkuveli (15v), isoveli kuoli katutappelussa Whitechapelissa 18 vuotiaana Neron ollessa 16. Tuolloin siskot olivat sen verran nuoria, etteivät muista veljeä samalla tavalla. Nerolle veli oli aina ollut esikuva, ja osittain kunnioituksena tälle päätti jäädä Whitechapeliin. Tämän lisäksi isäpuolella on 4v tytär, jota Nero on hoitanut tarvittaessa.
-Biologinen äiti istumassa vankilassa huumetuomiosta ja väkivaltarikoksesta. Lapsia hoitaa pääasiassa isäpuoli sukulaisineen. Biologinen isä lähti, kun ei osannut käsitellä vanhimman lapsensa kuolemaa. Välit ovat rikkonaiset eikä Nero halua olla läheisessä tekemisissä isänsä kanssa, joka tuntuu ilmaantuvan paikalle vain, kun tarvitsee pojaltaan jotakin.

Ääninäyte

Valinnaisaineet

elokuva-ala, koripallo, sanoittaminen, säveltäminen, tuottaminen ja ranskan kieli

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com