Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Alexander "Alec" Norwood, 16-vuotias

kuva, huoneen kuva

Luonne ja ulkonäkö

Luonne: Alexander on ulospäin oikein rempseä poika, joka pitää itseään hieman parempana kuin oikeasti on. Hänellä on suuri tarve kuulua joukkoon ja hän haluaa näyttää olevansa paras kaikessa. Hän ei näe paljoa vaivaa esimerkiksi opiskelemiseen vaan käyttää aikaansa mieluummin urheilemiseen. Ainoa opiskelu mistä Alexander tykkää on kielet, sillä ne ovat hänelle helppoja.

Alexander on helposti suututettavissa ja hän on erityisen pitkävihainen. Hänet on vaikea lepyttää ja hän ei ikinä itse pyydä anteeksi sillä ajattelee olevansa aina oikeassa. Hänellä suuttuessaan saattaa ilmetä myös agressiivisuutta ja väkivaltaisuutta. Alexanderin luonteessa on kuitenkin puoli mitä hän pyrkii pitämään on pieni halu laittomuksiin ja hän pitää tavaroiden näpistelystä erityisen paljon. Hän käyttäytyy yksin ollessaan hieman rikollismaisesti ja suunnittelee usein pieniä rikoksia mitä hän voisi tehdä. Kavereilleen hän ei kuitenkaan tätä puolta näytä vaan pitää sen lähinnä itsellään. Pieniä viittauksia hän saattaa kuitenkin välillä antaa ja hän myös välillä vitsailee kavereidensa kanssa esimerkiksi kaupan ryöstämisestä. Kuitenkaan Alexander ei ole mikään rikollinen, eikä hän varasta melkein ikinä.

Ulkonäkö: Alexander on ryhdikäs nuori mies, jolla on urheilijan kroppa. Hänen kroppansa on hieman treenattu, vaikkei mikään bodari olekkaan. Alexanderilla on hieman valkoihoista tummempi iho , sillä hänellä on sukua Braziliasta, ja kesäisin saattaa naamalle ilmestyä muutamia hempeitä pisamia. Alexanderilla on ruskeat hiukset, joissa näkyy hieman punertavia sävyjä, etenkin auringossa. Pituutta nuorelta mieheltä myös löytyy n. 185 cm. Alexanderin silmät ovat hyvin vaaleansiniset, jotka korostuvat vielä hiusten ja ihonvärin ansioista. Alexander käyttää yleensä urheilullisia vaatteita kuten collegehousuja ja t-paitaa, mutta hänen vaatevalikoimastaan löytyy paljon erilaisia vaatteita. Välillä hänen päällään näkee myös farkut.

Muuta

- Uimari

Historia: Alexanderin äiti kuoli Alexanderin synnytykseen ja hänen isänsä joutui vankilaan, kun Alexander oli viiden vanha. Silloin hän joutui huostaan, jossa häntä kohdeltiin kaltoin ja sijaisperheen isä oli erityisen väkivaltainen. Noin kahdeksanvuotiaana Alexander siirrettiin uuteen sijaisperheeseen, jossa oli kolme muutakin lasta. Sijaisperhe oli Alexanderille mukava, mutta Alexander joutui vaihtamaan perhettä uudelleen yhdeksän vuoden iässä, sillä sijaisperhe muutti muualle. Seuraava sijaisperhe oli oikeastaan vain sijaisisä, joka oli paha alkoholisti ja sitä myöten myös erityisen väkivaltainen. 12 vuotiaana Alexander siirrettiin uuteen sijaisperheeseen, joka piti hänet 15 vuotiaaksi asti. Tämä sijaisperhe oli erityisen mukava ja Alexanderista pidettiin hyvää huolta. 15 vuotiaana Alexanderin isä pääsi vankilasta ja Alexander muutti asumaan isänsä kanssa. Heidän välit olivat hyvin jäiset ja Alexanderin isä teki itsemurhan juuri ennen Alexanderin seitsemättätoista syntymäpäivää. Tämän jälkeen Alexander on pyrkinyt pysymään erossa hänen sukulaisistaan, vaikkakin poikkeuksena pitää paljon yhteyttä serkkuunsa Migueliin.

Muuta: Omistaa siperianhuskyn Micin. Alexander hallitsee espanjan melkein täydellisesti, sillä on puhunut serkkunsa kanssa niin paljon. Alexander on syntynyt 26.5

Valinnaisaineet

Liikunta (uinti, nyrkkeily, kiipeily), kotitalous, ilmaisutaito, ranska

Ääninäyte

Kirjoittajasta

Olin muutama vuosi sitten tosi innokas kirjoittaja, mutta jostain syystä kirjoittamisen into vaan lakkasi ihan kokonaan. Nyt sitten aattelin että voisin yrittää uudelleen tätä kirjottamista ja katotaan miten tässä käy.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com