Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Archibald "Archie" Von Etzdorf, 20-vuotias

Luonne ja ulkonäkö

Archibald Von Etzdorf, miehestä voi nimen perusteella päätellä jo paljon. Ja todennäköisesti ne ennakkoluulot pitävätkin paikkansa, sillä Archie on Sveitsissä syntynyt rikas saksalaissukuinen nuori herra. Luonteeltaan hän on hieman snobimainen, joka varmasti kumpuaa rikkaasta lapsuudesta ja nuoruudestaan. Archie on kuitenkin todella seurallinen ihminen, jonka kanssa ei varmasti tule tylsää hetkeä.

Ulkonäöllisesti nuoren Archibaldin tunnistaa ehdottomasti erivärisitä silmistään, joista toinen on sininen ja toinen ruskea. Hän pukeutuu ehdottomasti ikäistensä nuorien kalliimpiin merkkivaatteisiin. Tummanharmaat, oikeastaan melkeinpä mustat hiukset ovat sivulta lyhyet ja päältä pitkät, päällisosa ponihännällä. Pituutta kenttäratsastalla on 196 cm, joten aivan pätkä ei pojasta tullut.

Hevoset ovat olleet lapsesta asti lähellä Archien sydäntä. Ensimmäisen poninsa, jo edesmenneen connemaratamman Bellan, sai hän jo kuusi vuotiaana. Siitä lähtien hän on ratsastanut erilaisilla hevosilla ja poneilla erittäin menestyksekkäästi.

Aislingiin Archie päätyi hieman pakotetusti; vanhemmat halusivat eroon ongelmanuoresta, joka majaili vanhemmillaan aivan liian kauan. Kyllähän hän itsekin oli sitä mieltä, että opiskelu sisäoppilaitoksessa parantaisi keskittymistä kunniakkaaseen uraan.

Muuta

- kenttäratsastaja, kengittäjä

- omistaa muutaman kuukauden ikäisen täysveritamman, Eponan, jota kouluttaa omaksi kilparatsukseen
- perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi nuorena kuollut pikkuveli
- Archie ei ole päässyt täysin veljensä kuolemasta yli
- syntynyt Sveitsissä, Genevessä
- koko suku kuitenkin täysin saksalainen
- ollut Aislingissa 15-vuotiaasta

Valinnaisaineet

kenttäratsastus, kengitys, hevosen sairaudet, hevoskoulutus, valokuvaus, atk, saksa, erätaidot

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com