Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Louisa "Lou" Lowe 16-vuotias

Luonne ja ulkonäkö

Luonne: Louisa, tai Lou, on hyvin usein muiden mielestä etäinen, välinpitämätön ja töykeä nuori naisenalku, joka puhuu sanat heti ulos suustaan, kun ne hänen mieleensä tulevat. Tämä tekee hänet aina toisinaan töykeäksi. Itse Louisa ei aina tajua omaa töykeyttään ennen kuin on liian myöhäistä ja seurasta sekä tilanteesta riippuen saattaa pahoitella asiaa. Hän osaa kuitenkin käyttää töykeyttään tahallaankin, eikä ainoastaan vahingossa. Joillekin ihmisille hän puhuu tahallaan töykeästi, jos haluaa sillä tavalla ärsyttää toista ihmistä tai arvelee tämän ansaitsevan suuntaansa töykeyttä. Siksi Louisa saa helposti kielteisen maineen, minkä takia ystävien saaminen on vaikeampaa ja vihamiesten taaskin helpompaa. Louisa ei kuitenkaan ole ilkeä tai muista välinpitämätön. Hän ei itse aloita muille ihmisille juttelua, mutta jos joku tulee hänelle juttelemaan, hän ei ole heti käännyttämässä tätä takaisin – ja jos juttelija kestää Louisaa, heistä voi lopulta tulla ystäviä, kunhan Louisa on ensin hyväksynyt hänet. Louisan ystäväksi pääseminen ei aina ole helppoa hänen luonteensa takia, mutta jos niin tapahtuu, Louisa on suojeleva, lojaali ja tekee mitä vain ystävänsä puolesta, vaikka se voisi johtaa hänet itsensä ongelmiin, mikä ei ole hänelle millään tavalla uutta. Hänen lojaaliutensa on jopa yksi hänen heikkouksistaan: hän on valmis uhraamaan ja antamaan kaiken, mutta ei aina saa mitään takaisin. Louisa on avoin, ja kysyjästä riippuen hän paljastaa helposti itsestään asioita, joita muut saattaisivat pidellä itsellään. Hän ei kuitenkaan huutele henkilökohtaisuuksiaan koulun käytävillä kaikkien tietoon, vaan osaa pitää suunsa kiinni. Louisa ei ole vain avoin omasta itsestään, vaan myös muita kohtaan. Hän hyväksyy ihmiset heidän iästään, sukupuolestaan, kansallisuudestaan tai seksuaalisuudestaan huolimatta, eikä ole syrjivää tyyppiä. Raja Louisallakin kuitenkin on. Hänen inhonsa kohdistuu ahdasmielisiin ja kiusaajiin, eikä hän anna heille tai heidän kaltaisilleen ihmisille ystävällisyyttä. Sen sijaan hänen ystävällisyytensä kohdistuu heikkoina pidettyihin ja kiusattuihin henkilöihin. Menneisyytensä takia Louisa ei myöskään usko ihmisten voivan muuttua: alkoholisti pysyy aina sisimmissään alkoholistina ja kiusaaja kiusaajana, vaikka he kuinka väittäisivät muuttuneen. Tämä tekee Louisasta epäluuloisen persoonan, kun hän kohtaa ihmisiä, jotka väittävät päässeensä pahoista tavoistaan eroon. Louisa on enemmän tarkkailijatyyppiä. Hän ei jää rupattelemaan tuntemattomille ihmisille, elleivät he aloita juttelua, mutta tuntemilleen ihmisille, kuten ystävilleen, hän juttelee paljon enemmän. Louisa tykkää katsella ympärilleen ja huomata pieniäkin yksityiskohtia, sekä kantaa aina kameraa mukanaan, jotta voi ottaa kuvia. Yleensä hän pysyy sivussa huomaamattomissa, eikä ole yhtä sosiaalinen kuin monet muutkin, ja monet ovat erehtyneet luulemaan häntä ujoksi tämän takia. Louisan ujoksi luuleminen voi olla yksi pahimmista virheistä, joita Louisan kohdalla voi tehdä.

Ulkonäkö: Huomiota Louisa ei ulkonäkönsä takia muissa herätä, joten hän sulautuu helposti väkijoukkoon, mikä helpottaa hänen valokuvaamistaan. On helpompi ottaa kuvia, kun kukaan ei kiinnitä häneen sen enempää huomiota. Hän on noin 165-senttinen, ei näkyvästi lihaksikas ja omistaa normaalia leveämmät hartiat, joista muut ovat hänelle aina huomautelleen. Hänen vaatetuksensa vaihtelee päivän ja mielialan mukaan hyvinkin laajasti: joskus hän pukeutuu tummaan huppariin ja lökäreihin erittäin androgyynillä tavalla, toisinaan hänen vaatetuksensa on kevyempi ja pastellisävyisempi. Kirkkaita värejä hänen yllään ei yleensä nähdä. Samalla tavalla vaihtelee hänen meikkaaminensakin: joinain päivinä hän ei meikkaa ollenkaan ja toisinaan hän meikkaa – ei kuitenkaan paljoa. Hän voi jonain päivänä vaatetuksensa ja meikkaamisensa takia näyttää pojalta ja toisena päivänä tytöltä, eikä se häntä häiritse lainkaan: alitajuisesti hän jopa tekee sitä tahallaan. Erityisen kiintynyt Louisa on hiuksiinsa, jotka ennen olivat pitkät ja luononlaineilla ja saivat hänet inhoamaan niitä, kunnes hän keräsi rohkeutensa ja leikkautti ne lyhyiksi. Louisan omien sanojensa mukaan se on ollut yksi parhaimmista päätöksistään hänen koko elämänsä aikana. Louisan hiukset ovat ruskeat ja sivujakauksen ansiosta toiselta sivulta pidemmät ja toiselta lyhyemmät. Aika-ajoin hän käy leikkauttamassa ne, jolloin toinen sivu on lähemmäs sänkeä ja toinen hieman pidempää, ja hän antaa niiden kasvaa rauhassa, kunnes käy leikkauttamassa ne uudelleen. Louisan silmät ovat vihreät, jotka kallistuvat hieman ruskeaan, eikä hän ole koskaan osannut kunnolla kuvailla silmiensä väriä. Ovatko ne enemmän ruskeat vai vihreät? Hän ei osaa sanoa. Louisalla on pehmeät kasvot ja yleensä tyyni tai kyllästyneen töykeä, mutta utelias katse.

Muuta

~ Valokuvaaja
~ Lou on biromanttinen aseksuaali, ja vaikka hänen äitinsä väittää hyväksyneensä asian, hän on Loun kaapista tulemisen jälkeen silti kohdellut Louta normaalia kylmemmin ja syrjivämmin.
~ Loulla on kaksi vuotta vanhempi isosisko, joka on jäänyt jumiin alkoholiin, ollut sen takia väkivaltainen ja luvannut Loulle monta kertaa lopettavansa, mutta ei ole onnistunut. Tämän takia Lou ei usko ihmisen voivan koskaan oikeasti muuttua. Lou arvelee isosiskonsa käyttävän joitain huumeitakin, mutta ei ole koskaan saanut tätä kiinni.
~ Loun vanhemmat erosivat, kun Lou oli 9-vuotias ja vaikka Loun isä olikin juoppo, Lou ikävöi tätä yllättävän paljon. Loun isä kuoli syöpään Loun ollessa 12.
~ Lou on hyvissä väleissä äitinsä veljen ja tämän vaimon kanssa ja hän on saanut heiltä tukea ja apua, sillä he hyväksyvät hänet sellaisena kuin hän on.
~ Lou on niin sanotusti jumissa ja eksyksissä omassa elämässään, sillä ei oikein tiedä mitä haluaisi tehdä tai olla, eikä välitä asiasta tarpeeksi yrittääkseen miettiä mitä tulevaisuudeltaan haluaa, vaan on varsin välinpitämätön koko asiasta. Loun äiti lähetti Loun Aislingin sisäoppilaitokseen, jotta Lou piristyisi, mutta Lou epäilee äitinsä tehneen niin siksi, ettei hänen äitinsä jaksanut häntä enää kotona.
~ Loulla on tavallinen digikamera sekä polaroid-kamera ja hän kirjoittaa valokuviensa taakse usein lyhyen runon.
~ Lou on erityisen kiintynyt kissoihin ja haluaisi sellaisen lemmikiksi, mutta epäilee, ettei osaa tai pysty huolehtimaan kissasta.
~ Lou pelkää hukkumista, eikä siksi tykkää uida, mikä on koulu-uinneissa saanut hänet naurunalaiseksi ja ongelmiin.

Valinnaisaineet

valokuvaus, kuvaamataito, kotitalous, lentopallo, latina, japani

Kirjoittajasta

Olen -00 ja rakastan todella paljon kirjoittamista, erilaisten hahmojen luomista ja tarinoiden keksimistä ja toivon, ettei se rakkaus lähtisi hiipumaan vielä pitkään aikaan. Kirjoittanut olen jo joitakin vuosia enemmän tai vähemmän aktiivisesti ja olen osallistunut aika moniin tarinaroolipeleihinkin. Muita rakkauteni kohteita ovat mm. lukeminen, tv-sarjat, piirtäminen ja kissat.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com