Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Eva Rover 14v

x
huoneen kuva

Luonne ja ulkonäkö

Eva on luonteeltaan tyly ja itsepäinen omaten kovan ulkokuoren, mutta jos vain omistaa halua ja sinnikkyyttä olla Evan kaveri, sen hän saa kiitokseksi. Eva on tosi voimakas tahtoinen ja tekee tavoittensa saamiseksi kaikkensa ja hänellä on suuria tavotteita, kuitenkin tyttö juttelee ja omaa pari kaveria, jotka liikkuvat hämärissä seuroissa ja samaan sivuun Evakin tupakoi, suunnilleen kerran tai pari viikossa, viikonloppuisin joskus enemmän. Joskus Eva saattaa käydä baareissa ja klubeilla ystöviensä kanssa mutta ei koskaan juo, poikkeuksia ei lasketa. Eva omistaa villisielun ja tekee riskejä, tekee paljon omia seikkailuja ja muuta hulvatonta. Eva on aina sanavalmis ja yleensä hän on se, joka saa muut hiljaiseksi eikä pelkää sanoa vastaan. Eva osaa olla hyvin hankala ja välinpitämätön, mutta on ystävilleen tärkeitä ja heille mukavia. Oppiaineissa erityisen hyvä matikassa. Hyvin omaperäinen ja luova tyttö. Hyvä ratkomaan ja selviämään hankaluuksista ja onkin loistava valehtelija sekä tilanteiden ratkoja. Eva on hyvin tarkka ja omaa taipumusta perfektionismiin, joka näkyy hyvin selkeästi ulkonäössä ja käsialassa. Omaa vankat mielipiteet ja osaa seistä niiden takana. Ei osaa kunnolla luottaa ihmisiin, toisin kuin jotkut muut, jotka luottavat Evaan 100%. Eva on ystävilleen kuuntelevainen, mukava ja seurallinen sekä hauska, eikä hänen kanssaan tule varmasti tylsää. Tuntemattomien seurassa Eva saattaa olla vain hiljaa omissa ajatuksissaan.

Eva omistaa luonnostaan pitkät brunet, hieman laineilla olevat hiukset jotka ylettyvät tytön alaselkään. Eva pitää hiuksiaan usein auki tai sotkuisella nutturalla. Eva on n. 171cm pitkä eikä kasva enää pituutta kuin ehkä muutaman millin sekä painaa vain vaivaiset 58 kiloa, joka on tytölle normaali paino ja tuo saattaa loukkaantua jos häntä sanotaan alipainoiseksi. Eva omistaa hyvät muodot ja on muuten hyvin laiha sillä käy usein kuntosalilla pysyen hyvässä kunnossa. Evan ihonväri on suunnilleen maitokahvin värinen ja kesällä Eva tykkää ottaa aurinkoa niin, että tuon iho ruskettuu entisestään. Eva omistaa sirot kasvot ilman epäpuhtauksia, mutta silti tyttö tykkää meikata itseään. Tyttö pitää itsestään ilman meikkiäkin, mutta pitää meikkaamista harrastuksenaan. Eva käyttää meikissään kulmatuotteita, ripsiväriä, eyelineriä, meikkivoidetta, korostus ja varjostus palettia sekä puuteria sekä laittaa tekoripset, laiskoina päivinä Eva laittaa ainoastaan ripsiväriä ja piirtää kulmat. Eva omistaa tumman ruskeat silmät. Tyttö omistaa luonnostaan pitkät ja tuuheat ripset sekä tuuheat kulmakarvat jotka tyttö on nyppinyt omanlaisiksiin. Eva käyttää aina kultaisia, ohuita käsikoruja joita on yhteensä viisi, ja tyttö pitää koruja aina oikeassa kädessä. Käy kerran kuukaudessa teettämässä geelikynnet. Eva omistaa kaukonäkölasit, joita ei tosin tykkää käyttää, mutta käyttää niitäkin aina harvoin. Kun Eva on tullut rikkaasta perheestä, se näkyy tytön vaatetuksesta. Eva pukeutuu tunneille yleensä tiukoissa farkuissa, jossain tavallisessa t-paidassa, napapaidassa tai hupparissa, jaloissaan yleensä Niket tai Adidakset. Eva omistaa hyvin paljon merkkivaatteita ja muitakin vaatteita, joten tuolla on joka päivä uudet vaatteet ja kenkiäkin tyttö ehtii vaihtamaan viikon aikana joskus jopa yhdeksän kertaa. Vapaa-ajalla Eva käyttää lökäreitä ja pitää yllään toppia sekä vetoketjullista hupparia. Yöpukuna taas, Eva käyttää löysiä shortseja ja toppia.

Muuta

-streetdance-tanssija, nyrkkeilijä, koripalloilija
-Eva omistaa vanhemmat, jotka asuvat Washingtonissa ja ovat yksiä maailman rikkaimmista ihmisistä, joka näkyy myös Evassa, sekä hänen veljessään Robertissa, joka on 22 vuotias ja työskentelee salaisessa firmassa Amerikassa. Eva pitää vanhempiinsa yhteyttä ja juttelee heidän kanssa whatsappin välityksellä. Evalla on hyvin urheilupainotteinen perhe ja siksi on harrastanut ja harrastaa edelleen useaa eri lajia, on venäläis-amerikkalainen ja puhuu sujuvaa venäjää ja englantia amerikan sekä englannin aksentilla
-Evan äitin nimi on Natalia, ja hän on Venäläinen 34 vuotias nainen.
-Evan isä on Georg, 38 vuotias Amerikkalainen mies
-Harrastanut streetdancea jo 11 vuotta, koripalloa 9 vuotta ja nyrkkeilyä tyttö on ehtinyt harrastaa vasta 5 vuotta. Lisäksi käy kerran viikossa salilla.
-Eva harrasti ollessa 5 vuotias jalkapalloa, mutta lopetti harrastuksensa 10 vuotiaana ajan loppumisen myötä, mutta taidot eivät ole tytöltä hiipuneet ja joskus hän toivookin aloittavansa jalkapallon uudestaan, mutta aika vie aina voiton.
-Tykkää paljon urheilusta, eläimistä ja teestä, jota litkiikin hyvin paljon.
-Yrittää vähentää tupakoimista urheilun kannalta.
-Tähtää ehkä joskus bikinifitnekseen
-Omistaa kissan nimeltä Carry
-Omistaa myös koiran nimeltä Ray, joka on rodultaan englanninkääpiöterrieri

Valinnaisaineet

tanssi (street-tanssi), nyrkkeily, koripallo, juoksu, jalkapallo, valokuvaus, espanja

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com