Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Zacharias "Zach" Elliot Bird, 18v

huone

Luonne ja ulkonäkö

Zacharias on päällisin puolin rento ja mukava nuorimies. Hän kuuntelee usein enemmän kuin puhuu, mutta sanoo kyllä ajatuksensa ja mielipiteensä ääneen tarpeen tullessa. Hän ei myöskään usein aloita keskusteluja tai muutenkaan tutustu uusiin ihmisiin, muttei pistä pahakseen mikäli joku haluaa hänen seuraansa lyöttäytyä. Zachista ei oikeastaan saa minkäänlaista vahvaa ensivaikutelmaa - poika lähinnä vain on. Zach luo yleensä automaattisesti ympärilleen rennon ja kenties jopa hiukan väsyneen tunnelman, eikä poika oikein ole "mennään eikä meinata" -tyyppinen henkilö. Mielummin hän vain hilluu hyvässä seurassa musiikkia kuunnellen kuin esimerkiksi lähtisi klubeille juhlimaan. Zach ei kuitenkaan paheksu spontaaniampaakaan seuraa, ja usein lähtee muiden aloittamiin tempauksiin mukaan, joskus syynä ollen silkka kyvyttömyys sanoa ei.

Poika on luonteeltaan hyväntahtoinen ja ennakkoluuloton. Hän ottaa ihmiset vastaan aina samanlaisella avoimella asenteella, mutta ensitapaamisen jälkeen muodostaa nopeasti ihmisistä mielipiteitä, joita on vaikea saada muuttumaan. Zachilla on pitkälle ulottuva muisti, ja hän saattaa toisinaan napata kiinni tilanteista ja hetkistä joita muut eivät välttämättä edes muista, eikä hän toisinaan tunnu uskovan ihmisten voivan muuttua. Jos Zach on pitänyt jotakuta kusipäänä, hän tulee todennäköisesti ajattelemaan niin aina. Sama toimii tietenkin myös toisinpäin - poika näkee usein ystävänsä ja läheisensä ruusunpunaisten linssien läpi, ja hänellä on taipumusta hyväksyä heissä vikoja, joiden takia muut saattaisivat täysin hylätä kyseisen ihmissuhteen täysin. Tämä johtaa usein yksipuolisiin ystävyys- ja parisuhteisiin, joissa Zach antaa huomattavasti enemmän kuin mitä toinen ihminen luovuttaa vastineeksi. Tasapuolisia ystävyys- ja parisuhteita ei myöskään edesauta pojan "pelastajakompleksi". Hän vetää luonnostaan puoleensa surullisia, säälittäviä, ongelmissa rypeviä, haavoittuneita ja muuten vain rikkinäisiä ihmisiä, ja kyseiset ihmiset puolestaan vetävät puoleensa Zachariasta. Hän näkee jotakin kaunista kärsivissä, ja usein uskoo voivansa "auttaa" tai "pelastaa" heitä, yleensä tajuamatta ettei hänen kannata vaivata päätään ongelmilla jotka eivät ole hänen ja joita hän ei voi selvittää. Usein Zach uhraa aivan liikaa tällaisten ihmisten vuoksi, ja löytää lopulta itsensä itsekin samasta pohjamudasta johon muut raahaavat häntä ankkurin tavoin. Vaikka Zacharias voisi kuunnella muiden murheita ja ongelmia ikuisuuden, hän ei kuitenkaan usein osaa reagoida niihin, saati sitten jakaa omia ongelmiaan ja tunteitaan ilman turhaa vähättelyä.

Pojalla on suuria vaikeuksia tunteiden näyttämisessä, ja vaikka häntä on pääasiassa helppo lukea, huomaa hänessä aina jonkinlaisen varautuneisuuden, vähän hätääntyneen ja torjuvan. Tämä varautuneisuus on läsnä lähes aina, myös normaaleissa ja mukavissa keskusteluissa, joskin silloin vaikeammin huomattavissa. Poika hautaa lähes kaikenlaiset tunteet - surun, ilon, vihan, pelon - mahdollisimman syvälle sisimpäänsä, ja pitääkseen tavanomaisen "rentoutensa" mahdollisimman näkyvänä. Tästä huolimatta Zach kuitenkin tuntee asiat vahvasti, ehkä jopa keskivertoa vahvemmin, ja asiat usein purkautuvat pojan ollessa yksin.

Henkilökohtaisena ylpeydenaiheenaan Zach pitää kykyään lukea ihmisiä helposti. Hän on hyvä huomaamaan kaikenlaista aina elekielen muutoksista äänenpainon vaihteluun ja mikroilmeisiin, ja osaa käyttää tätä kykyä hyödykseen tarvittaessa. Hänen käytöksensä myös muuttuu paljon tilanteesta ja ihmisistä riippuen. Useimmiten poika on itsevarman ja rennon oloinen, mutta tietyissä tilanteissa hän voi ilmaantua myös ujona, hellävaraisena, nokkavana tai jopa armottomana. Suuttumaan Zachariasta on vaikea saada, mutta mikäli siinä onnistuu, sekin todennäköisesti purkautuu kaikki kerralla. Toisinaan pojasta ei välttämättä edes huomaa tämän olevan vihainen, ellei huomaa tämän nyrpeää äänensävyä tai katsekontaktia vältteleviä silmiään. Mikäli näin tapahtuu, pojan yhtäkkinen raivari voi tulla järkytyksenä. Vihaisena Zach ei edes yritä hillitä sanojaan tai tekojaan, vaan toimii täysin impulsiiviensa mukaisesti. Toisinaan homma yltyy jopa fyysiseksi asti.

Ulkonäöstään Zach ei henkilökohtaisesti pidä, vaikka onkin elinvuosiensa aikana oppinut sietämään peilikuvaansa. Hänellä on irlantilaiselle pojalle stereotyyppiset punaruskeat hiukset sekä koko kasvoja peittävät pisamat, joita Zach on elämänsä aikana yrittänyt peitellä ties millä. Sotkuisia ja helposti rasvoittuvia hiuksiaan poika ei ole koskaan värjännyt, syynä tämän päänahan herkkyys. Poika on erittäin tunnistettava myös kasvonpiirteidensä ansiosta, pääasiassa tuuheiden ja tummien kulmakarvojensa. Niitä Zach ei yksinkertaisesti ole jaksanut itse alkaa hoitamaan, ja jonkun muun palkkaaminen on aina tuntunut Zachariaasta absurdilta. Pojan silmät ovat tummanharmaat, tosin niissä näkee toisinaan myös vihreää tai ruskeaa. Nenä on pitkä, kapea ja sivustapäin katsottuna aavistuksen kyhmyssä. Zachin huulet ovat kapeat ja kuivuvat luonnostaan nopeasti mikäli hän on unohtanut käyttää huulirasvaa, erityisesti talvisin. Ikuisena riesana pojalle toimii myös akne, jota ilmenee kaikkialla pojan kasvoissa ja toisinaan finnipirulaisia ilmaantuu myös pojan harteille ja niskaan. Kasvojenmalli on melko pitkä ja leukaperät kulmikkaat.

Ruumiinrakenteeltaan Zacharias on pitkä ja hintelä. Hujoppi hipoo lähes sataakahdeksaakymmentäviittä senttiä, sentään sitä ihan saavuttamatta. Zach on melko laihan näköinen, vaikka pojan voima ja kunto ovat kyllä täysin kunnossa. On pojalla muutamia näkyviä lihaksia, mutta eivät ne erityisen vahvasti erotu. Poika ei elehdi suuresti, mutta paljon. Käsien levittelyn ja suun selkeän aukomisen sijaan Zachin elkieli on hiukan hienovaraisempaa - silmien vaeltelua ja niiden siristämistä, kulmakarvojen nousemista ja kurtistumista, huulen puremista, äänensävyn epätasautta, käsien rinnalle ristimistä ja niin edespäin. Mikäli näitä eleitä tulkitsee oikein, Zacharias on melko avoin kirja luettavaksi.

Muuta

-Rumpali
-Zachilla on erittäin läheiset ja lämpimät välit äitiinsä. Pojan isä on ruotsalainen, ja he tapaavat vain pari kertaa vuodessa, jos sitäkään, vaikka mies toisinaan soitteleekin.
-Hän on homo, ja on kärsinyt elämänsä aikana kiusaamisesta asian takia
-Hän kävi pianotunneilla 5-vuotiaasta 14-vuotiaaksi asti. Taidot ovat säilyneet, intohimo instrumenttia kohtaan ei.
-Rumpujen soittoa poika on harrastanut 7-vuotiaasta eteenpäin aktiivisesti ja intohimoisesti. Hän on toiminut useamman bändin vararumpalina sekä keikkaillut monien artistien kanssa, muttei ole koskaan ollut oikeana osallisena yhtyeessä.
-Elämänsä aikana Zachille on diagnosoitu masennus, josta poika kuitenkin pääsi yläkoulun loputtua yli. 

Soundtrack

Valinnaisaineet

rumpujen soitto, piirtäminen, koripallo, ruotsin kieli

Kirjoittajasta

Yo, oon siis tosissaan -04 syntynyt tyttö, kutsumanimenä toimii ihan vaan Jane vaikka koko nimi nyt onkin se Janelia :D Kirjotellu täällä 9-vuotiaasta eteenpäin, mukaan on mahtunut kyllä pari pidempääkin taukoa sekä hahmonvaihdoksia mutta joo. Zach on kehitelty sit vuonna -16, tää lomake päivitettu viimeks kesällä -18. En kauheesti pyöri sivuston chatissa, mut Aislingin Whatsapp-ryhmässä oonkin sit aktiivisempi.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

Nimi: Russell

23.10.2016 19:40
Heyaa, mietiskelin tässä että eikös Harry ollu kans sinun hahmo? Korjaa toki jos oon väärässä, mutta sellanen mielukuva mulle jäi että Harry ja Cilla kuulu samalle kirjoittajalle.

Joo ja sellasta meinasin kans kysellä, että eihän sua vaan haittais, vaikka tuunkin aivan satavarmasti käyttämään Zachia mun tarinoissa ja mahdollisesti kehittelemään jotain vähä syvempää näiden meidän hahmojen välille, kerta molemmat sateenkaarilapsukaisia on?

Vastausta jos voisit heitellä Russellin vieraskirjaan?

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com