Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Igor Maremoto, 14v

Luonne ja ulkonäkö

Luonne: Igor on erittäin itsevarma ja itseluottamusta riittää vaikka muille jakaa. Hän asettaa itselleen tuon tuosta tavoitteita, muttei kuitenkaan liian korkealle - ainakaan yleensä. Hän on erittäin liikunnallinen eikä mikään piirtäminen, kirjoittaminen yms. ole yhtään hänen juttunsa. Hän voi käyttäytyä varsinkin kirjoittamista ja piirtämistä kohtaan jopa vihamielisesti. Paikallaan pysyminen tuottaa pojalle ongelmia.

Hän viihtyy yksinään, muttei pistä pahakseen satunnaisia juttutuokioita, vaikka kommunikoikin mielellään ilmeillä ja eleillä, mikä voi raivostuttaa muita, varsinkin sosiaalisia ihmisiä, jotka haluavat kunnon vastauksia, mutta ne jotka tykkäävät olla äänessä voivat helpostikin jäädä hänen riesakseen. Omaa äidinkieltään, italiaa, poika puhuu kuitenkin mielellään. Jos siis haluaa vastauksiksi muutakin kuin erilaisia ilmeitä ja eleitä esim. silmistä paistavan hämmennyksen ja käsien heilutuksen, hänelle kannattaa puhua italiaa. Tunneillakin vastaukset voivat tulla italiaksi helpommin kuin englanniksi tai iiriksi.

Igoria on suhteellisen helppo lähestyä vaikkei hän yleensä aiokaan jutella, minkä huomaa hänestä monin eri tavoin, hänen ilmeensä on tällöin yleisesti ahdistunut ja poika pudistelee hirveästi päätään. Harvemmin hän sanoo ääneen asiaa, mutta joskus sekin tulee tehtyä, vaikkakin ensiksi italiaksi - hän tuppaantuu unohtamaan, etteivät kaikki ymmärrä italiaa - ja sitten mitä luultavammin iiriksi ja viimeisenä vasta erittäin vastentahtoisesti englanniksi.

Jos poika näyttää vihreää valoa, kun tulet juttelemaan, asia voi muuttua yllättäen. Tällöin Igor vain kävelee pois, eikä jää selittelemään. Seuraavalla kerralla, kun Igor kohtaa juttukaverinsa jolle on tehnyt näin, Igor pyytää anteeksi ja lähtee paikalta, ennen kuin hänelle keretään vastata mitään. Nämä tilanteet ovat ainoat, jolloin Igor puhuu ennen kuin toinen on sanonut hänelle mitään. Yleensä hän ei siis aloita keskusteluja.

Pojan perusilme on melko vakavan oloinen. Suu on viivasuora ja silmät näyttävät pohjattomilta, tyhjiltä ja kuitenkin vakavilta, hänen tuijotellessaan eteenpäin, silloin kun ei ole lenkillä. Hänet on melko vaikea saada hymyilemään, eikä hän näytä omia tuntemuksiaan kovinkaan helposti. Poikkeuksena hämmennys ja epäusko. Hyvin nopeasti pojasta huomaa hänen itsevarmuutensa – se vaikuttaa paistavan suoraan hänen lävitseen kaikille ihmisille, jotka hän tapaa, vaikka vain heidän kävellessä pojan ohitse.

Jos poika on muilla kuin valinnaisten tunneilla, hän näyttää keskittyneeltä tuijotellessaan suoraan eteensä opettajan puhuessa tai kirjaansa kun, pitäisi lukea jotain itsekseen tai vastaavaa. Mutta tällöin hän mitä luultavammin miettii, kuinka voisi parantaa omaa suoritustaan. Pojalla ollessa valinnaisiinsa valitsemiaan liikuntalajeja – ihan mitä tahansa mikä voi auttaa häntä parempaan tulokseen - voi olla varma, että hänen keskittyminen suoritukseensa on 100%. Sama on hänen ollessaan italian tunnilla. Kuitenkin hän on suhteellisen hyvä kaikissa aineissa.

Hänet on mahdotonta suututtaa tai saada vihaiseksi, sillä hän ei ota muiden kommentteja itseensä. Igorin heikkouksena on kuitenkin uiminen. Vaikka hän onkin itsevarma, voi hänet saada epäilemään taitojaan tällä saralla. Jos hänen uintikaverinsa tai -ja varsinkin- opettaja antavat hänen mielestään murskapalautteen, hän on saattanut tuomita Igorin tekemään jotain typerää, vaikkapa viiltelemään, juomaan itsensä humalaan (yleensä kun hän ei käytä mitään päihteitä tai alkoholia) -mitä pojalle nyt tuleekaan mieleen. Pahimmillaan se voi yltyä itsemurhayritykseksi, mutta se yleensä jää kaikilta huomaamatta, sillä kaikki ovat tottuneet näkemään hänet itsevarmana - ja näkevät silloinkin. Itsemurha kuitenkin jää tekemättä, kun hän ajattelee kuinka epäkunnioittavaa se on niille, joiden avulla hän on voinut elää näinkin kauan. Eikä hän kerro näistä kenellekään mitään, koska ketä hänen tekemisensä edes kiinnostaa? Kuitenkin päästyään asian yli, Igor katuu tekojaan syvästi ja vannoo itselleen ettei tee asiaa uudestaan. Ja tietenkin lopettaa sen mitä on päätynyt tekemään, vaikkakin tässä voi mennä hetki aikaa, yleensä hän pääsee tästä kuitenkin nopeasti, toki se riippuu hieman siitä, kauanko on kulunut siitä, kun hän sai "murskapalautteen" ja sen ajan pituudesta, kun hän on tehnyt jotain.

Poika on melko tarkkasilmäinen. Hän kyllä saa tietää, jos joku valehtelee hänelle, vaikuttaa ihailevan häntä tai pitävän häntä täydellisenä idioottina ja sivistymättömänä miehen alkuna. Kaikkein herkimmin hän huomaa, jos hiukset ovat värjätyt tai naamassa on pienikin määrä meikkiä jopa jos jollakin on käytössään värilliset piilolinssit. Hänen mielestään meikit eivät tuo sitä kauneutta, mitä naiset ja tytöt halaajat, vaan hänen mielestään kauneus on luonnollisuutta.

Igor on päättäväinen - myös normaalisti. Jos hän päättää olla tekemättä jotain, hän ei tee sitä. Mikä onkin tuottanut omat ongelmansa näyttelyn saralla. Poika kyllä kertoo, jos ei aio tehdä jotain ja kehittää vaikka itse siihen tilanteeseen sopivan jutun, kuitenkin niin, että se täsmää hänen esittämään hahmoon. Joskus käy niin, että kesken kuvausten hän päätyy siihen, ettei hän tee tätä juttua ja tekeekin sen erilailla - hän on nopea keksimään asioita miten voisi parantaa suorituksiaan - mikä monesti hämmentää toista osapuolta ja hänen on nopeasti improvisoitava omat vuorosanansa Igorin vuorosanoihin sopivasti ja kuitenkin pitää hahmo samana. Yleensä hän saa tästä muiden hetkellisen raivon ja kysymystulvan niskaansa, mutta loppujen lopuksi siitä tuleekin vain parempi - yleensä.

Jos pojasta kuitenkin jollain ilveellä saa kaverin, voi olla varma, ettei hän kerro asioitasi eteenpäin. Tällöin saatat myös saada osaksesi pojan pienen hymyn. Igor pitää omat asiansa kuitenkin vain omana tietonaan.

Sitten on se Igorin toinen puoli, joka rakastaa kirjoittamista ja piirtämistä - vaikkei taitoa hallitsekaan. Tämä tulee yleensä ilmi vain ja ainoastaan silloin, kun hän on näyttelemässä, muttei aina silloinkaan. Tällöin hän on myös tavallista puheliaampi ja hymyileekin herkemmin.

Niin ja on sitten se Igor joka vain lintsaa tunneilta - kaikilta - ollessaan niin laiska ettei hän yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään.

Ulkonäkö: Igorin naisellisia kasvoja kehystävät hiukset ovat lyhyet. Väriltään ne ovat luonnostaan hopeanhohtoiset, mistä Igor on erittäin ylpeä, sillä harvoin tulee vastaan henkilöä, jolla on samanväriset hiukset – ainakaan luonnostaan. Hiukset ovat hyväkuntoiset ja kiiltävät. Hänen vaaleanharmaita pohjattomilta näyttäviä silmiään koristaa pitkät, tuuheat ripset. Pojan pupillit ovat hämmentävän pienet, verrattuna suuriin silmiin. Kulmakarvat ovat melko vaaleat, mutta huomattavissa vaaleanruskeasta ihosta. Igor on lihaksikas ja melko hyvännäköinen nuorukainen, jonka vaaleanruskea iho palaa paljon helpommin kuin ruskettuu. Pituutta häneltä löytyy lähemmäs 163 cm. Hän pukeutuu yleensä melko tiukkaan yläosan vaatteeseen. Housut ovat sellaiset, joilla on hyvä liikkua, yleensä mustat tai harmaat lökärit.

Muuta

-Uimari ja näyttelijä
-Igor puhuu sujuvasti ja melko täydellisesti englantia, mutta ei mielellään käytä kieltä, sillä hänellä on syvä viha englantilaisia, englannin kieltä ja itse Englantiakin kohtaan, minkä takia hän opiskeleekin iiriä englannin sijasta. Näytellessään hän unohtaa vihansa englannin kieltä ja kaikkea muutakin Englantiin liittyvää kohtaan.
-Sanat perhe, koti ja suku ovat hänelle melko tuntemattomia käsitteitä, sillä menetti perheensä melko varhain, eikä muista perheestään mitään. Omia sukulaisiaan poika ei edes tiedä eikä uskoisi vaikka joku sanoisikin hänelle olevansa hänen serkku tai vastaava. Varsinaista kotia hänellä ei ole koskaan ollutkaan. Sanat ystävä ja kaveri kuuluvat myös melko tuntemattomiin käsitteisiin/sanoihin, vaikka näistä hänellä onkin enemmän tietoa kuin edellisistä sanoista. Perheen menettämisen takia, hän kierteli talosta toiseen, kunnes oppi huolehtimaan itsestään nuorena, joskus 7-8 vuoden iässä. Igor elätti itsensä näyttelijän ammatilla ennen kuin tuli Aislingiin.
-Katsoessaan Igorin kasvoja, häntä voisi helposti luulla tytöksi, eikä siitä olla sanottu hänelle kuin ihan muutama kerta.
-Hän pelkkää aika paljon kaikkia eläimiä ja on allerginen kissoille.
-Hänen syntymäpäivänsä – jonka hän viettää yksin, kuten aikalailla muutkin päivät – on 24.8
-Igor sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä, mistä johtuukin rajut mielialan vaihtelut.

Valinnaisaineet

uinti, pika- ja pitkän matkan juoksu, lihastenhallinta, jooga, nyrkkeily, iiri, arabia, kroatia ja näyteleminen

Kirjoittajasta

Tämän hahmon takana pyörii sama heppu kuin Haelynkin. Hän pitää kirjoittamisesta, piirtämisestä, käsitöistä, uinnista sekä luonnosta. Hänellä on joskus melko vähän mielipiteitä.

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com