Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Bess, 14v

Luonne ja ulkonäkö

Bessin hiukset yltävät melkein vyötärölle ja ne ovat kauniin kullanruskeat. Tyttö pitää hiuksiaan aina auki ja ne sojottavat aina sinne tänne. Bess ei paljoa välitä, mitä pitää päällään, mutta väriä vaatteissa täytyy olla, se on ainoa ehto. Bess ei ikinä pue päälleen mustia tai harmaita vaatteita ilman todellista syytä. Bessin silmät ovat kauniin ruskeat ja niissä on myös vivahde keltaista. Bessin kasvoilla on muutama pisama ja vaikka Bess onkin erittäin muotitiedoton haluaa hän aina saada pisamansa pois näkyviltä ja äkkiä. Vaikka tätä projektia Bess on työstänyt jo viisi vuotta, ei siitä ole tullut minkäänlaista tulosta. Bess on kasvanut viime vuosina rutkasti ja siksi hän onkin aika kömpelö ja pitkien jalkojensa ansiosta hän näyttää välillä kuin toiselta planeetalta tulleelta.

Luonteeltaan Bess on kaikkea muuta kuin hiljainen tai ujo. Bessiin on helppo tutustua ja hän auttaa kaikkia mielellään. Bess on oikea rämäpää ja hän tekee sen mitä huvittaa, välittämättä kenestäkään tylsästä opettajasta joka kieltäisi. Bessillä on vielä 14vuotiaanakin todella rikas mielikuvitus ja välillä hän pelottelee nuorempia oppilaita oikein kunnolla. Ehkä juuri mielikuvituksensa ansiosta Bess on taitava näyttelijä ja kirjoittaja. Tyttö pitää eniten sen "pahiksen" näyttelemisestä ja hän onkin saanut teatterikerhonsa esityksessä jopa äitinsä kavahtamaan kauhusta.

Muuta

*kirjailija, näyttelijä
*Bess on harrastanut teatterikerhoa kuusivuotiaasta asti
*Bess kirjoittaa usein näytelmiä joita hän esittää vanhemmilleen
*Bess asuu äitinsä ja isänsä kanssa kylässä lähellä koulua
*Bessin äiti on adoptoitu pienenä Thaimaasta ja siksi tyttö osaakin sujuvasti englannin lisäksi myös thaita.
*vaikka koulu on todella lähellä Bessin kotia ja kännykätkin on keksitty, kirjoittaa Bess kirjeitä vanhemmilleen. Se kuulemma "auttaa lähestyvässä kirjailjan urassa"
*Bess ei osaa lainkaan päättää pitääkö enemmän näyttelemisestä vai kirjoittamisesta.

Valinnaisaineet

luova kirjoittaminen, näytteleminen, thai, ilmaisutaito, elokuva-ala, kiipeily, jooga

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com