Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Dorina "Dora" Wealley, 14v

x

Luonne ja ulkonäkö

Luonne: Dora on melko hiljainen ihminen ja häneen ei ole kovin helppo tutustua. Jos onnistuu kuitenkin rikkomaan tytön ujon ulkokuoren, paljastuu sen alta melko puhelias tyyppi, joka on aina selittämässä jotain. Dora on aina ollut taiteellinen ja hänen kouluvihkonsa ja -kirjansa tunnistaa helposti sivujen alakulmiin piirretyista sydämistä tai kukista. Joillekin sivuille Dora on piirrellyt eläimiä tai muuta hieman isompaa. Tyttö on myös eläinrakas, ja hän rakastaa vauhtia sekä vaarallisia tilanteita, joten kenttäratsastus on varmasti sopiva laji Doralle! Dora panostaa melko paljon kouluun ja ennen koepäiviä valo voi palaa pitkäänkin tytön huoneessa. Dora tekee läksynsä aina huolella ja hermostuu, jos jotain on jäänyt tekemättä. Koulun ulkopuolella Dora on melko rento, eikä ole niin säntillinen, kuin kouluaikoina. Dora on hiukan nirso ja kova arvostelemaan kaikkea. Jos jokin ei ole tytön mieleen, sanoo tämä sen suoraan. Huumorintajua ei Doralta hirveästi löydy, eikä hän pidä jekuista. Tyttö myös suuttuu melko herkästi, etenkin tuntemattomille ihmisille.

Ulkonäkö: Dora on hyvin tarkka ulkonäöstään, eikä todellakaan pukisi mitä tahansa päällensä, ellei jonkun tietyn asun pukeminen edellyttäisi todistusnumeron nousemista. Dora valitsee vaatteensa jo edellisenä iltana tarkoin harkiten valmiiksi, jottei hänen aamulla tarvitsisi tuhlata aikaa vaatteiden valitsemiseen. Liikuntatuntien vaatteista Dora ei pidä ollenkaan, mutta laittaa kuitenkin aina liikuntaan tarkoitetun paidan päälleen. Jalkoihinsa hän vetäisee aina jotain muuta liikuntaan sopivaa. Dora pitää mustavalkoisista vaatteista erityisen paljon, eikä hän juuri muuta käytäkään, mutta valkoisen seasta saattaa löytyä myös vaaleansinistä, -punaista, tai jopa joitakin muita vaaleita värejä. Kenkinään Dora pitää miltei aina Conversen tennareita ja hänellä onkin monia erivärisiä tennareita kaapissaan, joka päivän asukokonaisuuteen sopivat. Doralla on sinivihreät silmät ja tummanruskeat sekä paksut, hieman aaltoilevat hiukset, joita tyttö pitää suunnilleen joka päivä letillä. Doralla on hiukan vaaleaa tummempi iho, joka muistuttaa tämän espanjalaisuudesta. Dora meikkaa yleensä vahvasti ja hänen ulkonäkönsä on aina huoliteltu ja siisti. Dora on noin 160cm pitkä, eli keskipituinen.

Muuta

-kenttäratsastaja, piirtäjä, valokuvaaja
-Dora on syntynyt Espanjassa, mutta hänen perheensä muutti melko pian tämän syntymän jälkeen Irlantiin.
-Doran vanhemmat erosivat tytön ollessa kaksivuotias. Tämä asui ennen koulun aloittamista äitinsä kanssa Aislingin lähellä sijaitsevassa kylässä.
-Doralla on oma hevonen, viisivuotias suomenhevosori nimeltä Ruska, jota Dora rakastaa koko sydämestään.
-Doralla on rikas isä, joka haluaa, että hänen tyttönsä oppisi paljon, joten hän laittoi Doran arvostettuun sisäoppilaitokseen tämän äidin vastusteluista huolimatta.
-Huone: Doran huone on mustavalkoinen, niinkuin Dora itsekin. Tytön huoneessa on sänky, lipasto ja kirjoituspöytä. Kirjoituspöydällä on lukuvalo ja katossa koristeellinen lamppu. Doran lakanat ovat mustat, ja niissä on valkoisia kukkakuviota. Päiväpeitto on hiukan puhtaanvalkoista tummempi, ja koristetyynyistä toinen on saman värinen kuin päiväpeitto ja toinen musta. Sänky on maalattu valkoiseksi, niinkuin lattia, lipasto ja kirjoituspöytäkin. Seiniä koristavat valkoiset tapetit. Lipaston päällä on Doran musta korurasia, jossa ei ole hirveästi sisältöä, sillä mikään korufriikki Dora ei ole. Lipastolla on myös kuva Doran äidistä ja lipaston laatikoissa tyttö säilyttää vaatteitaan sekä muita tavaroitaan. Lipaston päällä on pieni valkoinen hyllykkö, jossa Dora säilyttää milloin mitäkin. Doran kirjoituspöydällä on musta tietokone ja valkoisia kynäpurkkeja., sekä milloin minkäkin aineen kirjoja. Pöydällä Dora säilyttää myös kameraansa, puhelintansa ja kaikenlaista pikkusälää.

Valinnaisaineet

kuvaamataito, liikunta (kenttäratsastus, luonnollinen hevosmiestaito), puukäsityö, valokuvaus, luova kirjoittaminen, espanja

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com