Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Francesca Walsh 14v

x

Luonne ja ulkonäkö

Francesca jää kaikkien mieliin jo ensitapaamisen jälkeen. Neiti on itsevarma ja äkkipikainen 14-vuotias, joka kiiruhtaa eteenpäin miettimättä juuri tekojaan - tai niiden seurauksia. Hän luo itsestään määrätietoisen ja kunnianhimoisen kuvan, aina tekemässä kaikkensa unelmiensa eteen. Muiden on turha yrittääkään opastaa tyttöä matkalla kunniaan, ehei, Francesca tietää pärjäävänsä itsekin. Kaikki ovat varmoja ainakin yhdestä asiasta: kukaan ei voi tulla Francescan ja hänen tavoitteidensa väliin. Kaikki, paitsi Francesca itse. Vaikkei hän sitä ikinä myöntäisikään, tyttö on joskus niin epävarma ettei uskoisi. On hetkiä, jolloin hän ei usko pystyvänsä mihinkään. Hän pelkää asioita, jotka eivät ole hänelle valmiiksi tuttuja. Francesca ottaa pettymykset raskaasti ja murehtii epäonnistumisiaan paljon enemmän kuin iloitsee onnistumisistaan. Hän yrittää aina vain kehittää itseään ja hänellä on suuria unelmia, jopa liian suuria. Välillä hän saattaa suuttua pienistäkin asioista ja raivota läheisillekin. Ja suuttuessaan Francesca osaa kyllä loukata, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Francesca osaa olla kohtelias ja saa muut pitämään itsestään, vaikka tietenkin aina löytyy se porukka joka ei voi sietää tyttöä silmissään. Vaikka väliin saattaakin tipahdella sarkastisia kommentteja, Francesca on useimmiten kaikille ystävällinen. Mutta ei tyttö sentään mikään pyhimys ole, sillä jos tämä 14-vuotias ei erityisemmin tykästykkään johonkuhun, se ei jää huomaamatta. Paikoittain Francesca on hyvinkin töykeä, mutta onhan jokaisella huonoja päiviä. Francescalla on paljon tuttuja, puolikavereita joiden kanssa voi heittää läppää koulun käytävällä, mutta todellisia ystäviä häneltä ei yleensä löydy kuin muutama. Francesca ei osaa - eikä halua - uskoutua kenellekään todellisista tunteistaan, minkä takia hänelle todella läheiset ihmiset voikin laskea yhden käden sormin. Francesca menestyy koulussa niissä aineissa, jotka kiinnostavat häntä. Kuten sanottu, tyttö on kunnianhimoinen. Jos hän haluaa saada kympin jostakin kokeesta, sen hän sitten saakin. Aineet, jotka Francesca kokee turhiksi menevät sitten miten menevät, neiti ei näe syytä tuhlata aikaansa asioihin joita ei tule tarvitsemaan tulevaisuudessaan. Tunnit kuluvat usein johonkin ihan muuhun kuin itse opiskelemiseen, jos tyttö siis edes vaivautuu tulemaan paikalle.

Francescan päätä ympäröi paksu ja villi kiharapilvi. Ei sitä edes kannattaisi yrittää suoristaa, joten hiukset saavat pysyä sellaisina kuin ovat, joko auki tai kiinni takaraivolla. Kiharat yltävät parikymmentä senttiä hartioden alapuolelle ja ovat väriltään tummanruskeat, miltei mustat. Francescan iho on tumma, sävyltään hiukan vaaleampi kuin hiukset. Hänen kasvonsa ovat mieleenpainuvat, poskipäät ovat korkeat, nenä kaareva ja huulet paksut. Hymyillessään tyttö paljastaa vaalean hammasrivin, jonka etuhampaat ovat keskenään hiukan eripituiset – ärsyttävä vika, joka ajoittain häiritsee Francescaa paljonkin. Francescan silmät ovat väriltään tummanruskeat. Pituutta tältä neidiltä löytyy vajaat 167 senttiä. Francesca on suhteellisen hoikka eikä erityisen kurvikas, mutta normaalia lihaksikkaampi hän on. Varsinkin jalkojen lihakset ovat vahvat ja erottuvat, mikä johtuu aktiivisesta juoksemisesta. Yleensä Francesca kulkee yllään farkut ja jokin rento paita. Tytön suosiossa ovat varsinkin yksinkertaiset topit tai t-paidat ja pilottitakit. Hameet eivät kuulu Francescan vaatekaapin sisältöön, eikä sieltä myöskään löydy kuin yksi tai kaksi yksinkertaista kesämekkoa. Jos jalassa ei ole lenkkareita, niin niissä on sitten tennarit. Korkokengät eivät ole Francescan suosiossa, tyttö kun ei meinaa edes pysyä pystyssä sellaisilla… Francesca ei vaivaudu käyttämään meikkaamiseen viittä minuuttia kauempaa, yleensä hän vain korjailee kulmiaan tai laittaa meikkevoidetta ihon virheitä peittämään, siinä se. Francesca on melko tyytyväinen ulkonäköönsä ilman suuria määriä meikkiäkin.

Muuta

x juoksija, kirjailija
x Francesca on adoptoitu brittiläiseen perheeseen kun hän oli ihan pieni. Tytöllä ei ole muistikuvaa biologisista vanhemmistaan ja hän pitää kasvattivanhempiaan oikeina äitinä ja isänään. Francesca on alun perin kotoisin Afrikasta, Libyasta, mutta eipä tytöllä ole mitään kiinnostusta maata tai alkuperäisiä vanhempiaan kohtaan. Francescalla on myös vanhempi veli, kasvattivanhempiensa biologinen lapsi, joka on muuttanut omilleen vuosia sitten.
x Francesca rakastaa juoksemista. Hän on todella nopea ja menestyy pikajuoksussa kansainvälisesti. Francesca nauttii myös pitkän matkan juoksusta, muttei halua kisata siinä, vaan pitää lenkkeilyä ennemminkin tapana rentoutua ja rauhoittua.
x Toinen asia, missä Francesca on lahjakas, on tarinoiden luominen. Etenkin elokuvat kiinnostavat häntä, tyttö haluaisi käsikirjoittaa niitä. Kyllä perinteiset kirjatkin menevät, mutta Francescaa ovat aina kiehtoneet elokuvat. Hänellä on vaikka kuinka monta elokuvaideaa ja puoliksi valmista käsikirjoitusta, mutta hän ei ole tehnyt niillä juuri mitään.
x Francesca rakastaa elokuvia ja pitää erityisesti fantasiasta. Hän myös lukee paljon.
x Lempivuodenajat syksy ja talvi.
x Francesca on syntynyt 7. heinäkuuta.
x Hän on allerginen koirille eikä pidä erityisemmin kissoistakaan. Francescan perheellä on ragdoll, johon tyttö ei ole koskaan kiinnittänyt mitään huomiota.

Valinnaisaineet

liikunta (juokseminen, nyrkkeily), luova kirjoittaminen, elokuva-ala, saksa

Kirjoittajasta

Oon kirjoittanut vaikka kuinka kauan, muistan joskus 10-vuotiaana kirjoitelleeni johonkin virtuaalikenneliin hoitotarinoita. En koskaan kuitenkaan ole tehnyt tätä oikein "tosissani", mitä nyt kirjoittelen jotain tarinoita jonnekin, useimmiten tällasille tarinasivuille :D Oon vielä toistaiseksi 14 ja kasiluokalla, mikä alkaa nyt tuntumaan aika nuorelta, heh. Harrastan taekwondoa ja omistan jonkinlaisen pakkomielteen Star Warsiin.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com