Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Haely Devins, 13v

Luonne ja ulkonäkö

Ulkonäkö: Haelylla on suklaanruskeat lempeät silmät, jotka voivat paljastaa hänen tunteistaan, suhtautumisestaan johonkin enemmän kuin hänen sanansa ja tekonsa. (Tämän huomaavat vain ne jotka tuntevat Haelyn hyvin ja ne harvat ihmiset, jotka ovat -Haelyn mielestä- liiankin tarkkasilmäisiä). Haely omistaa vaaleanruskeat luonnonkiharaiset hiukset, jotka yltävät hänen keskiselkään. Hän voi pitää miltein millaista kampausta vain. Laiskalla päällä ollessaan tai ollessaan myöhässä jostain, hän joko jättää hiuksensa auki, laittaa nopeasti puolinutturalle tai poninhännälle. Joskus hän voi käyttää hiustensa laittamiseen enemmänkin aikaa, yleensä tylsissään. Haely ei kuitenkaan yritä tehdä keneenkään vaikutusta, laittaessaan hiukset vähän koreammin. Juhliin hän yleisesti ottaen väkertää itselleen mitä hankalimman näköisiä kampauksia. Haely on noin 153 cm pitkä, ja uskookin kasvavansa vielä ainakin kymmenisen senttiä (tai ainakin toivoo sitä). Hänen kasvonsa voisi helposti kuvitella jonkin mallilehden kanteen, sillä hänen kasvonsa ovat mitä virheettömimmät. Haelyn päällä ei näe, kuin erittäin harvoin, mustia vaatteita. Hän käyttää niin sanotusti lämminhenkisiä värejä vaatteissaan. Lämminhenkisiin väreihin hän laskee muun muassa oranssin, keltaisen ja vaaleansinisen ja -vihreän, mistä onkin voinut tulla hieman sanomista. Arkipäivänä hänellä voi olla päällään niin mekko hame kuin housutkin. Yleisesti ottaen hänen mielialansa mukaisesti. Haely ei kuitenkaan juuri koskaan käytä lökäreitä tai hupparia. Liikuntatunneilla hänellä on yleisesti shortsit tai legginssit ja jokin löysähkö t-paita.

Luonne: Haelya voisi kuvailla hössöttäväksi, huolehtivaiseksi ja nauravaiseksi nuoreksi neidiksi. Hän saattaakin alkaa nauramaan, tai pikemminkin räkättämään, mitä ihmeellisimmistäkin asioista. Ja yleisesti ottaen nauru loppuu yhtä yllättäen kuin alkaakin, eikä ole mitenkään tavanomaista, että hänen mahansa on kipeänä nauramisesta. Tästä johtuen jotkut pitävätkin häntä hieman vajaamielisenä ja outona, mutta Haely ei kiinnitä asiaan yhtään huomiota. Jos Haelylle kuitenkin sanoo asiasta, hän ei voi kuin myöntää toteajan olevan oikeassa, sillä hän pitää itsekkin itseään hieman vajaamielisenä. Tyttö ei suutu kovinkaan helposti. Jos joku kuitenkin onnistuu suututtamaan hänet, hänen ei kannata yrittääkään tulla puhumaan Haelylle enää vähään aikaan. Hän nimittäin osaa olla pitkävihainen, riippuen todella paljon siitä, mistä asiasta hän on suuttunut. Haely ei siedä yhtään toisten ihmisten kiusaamista. Tästä syystä hän puuttuukin kiusaamiseen poikkeuksetta, sellaista huomatessaan. Edes vieras paikka ei vaikuta tähän asiaan yhtään. Jos joku ottaa hänet kiusaamisen kohteekseen, hän ei välitä. Tällöin Haely ajattelee yleisesti ottaen että on se parempi, että hän on kohteena kuin joku muu. Haely viihtyy niin yksin kuin porukassakin. Porukassa, jossa hän tietää saavansa olla ihan oma itsensä, hän saattaa keksiä päättömimpiäkin juttuja, joihin yleensä sekoittaa kaverinsakkin. Tahallaan tai vahingossa, siitä ei koskaan voi olla varma. Haelya on helppo lähestyä, eikä hän käännä ketään apua tarvitsevaa ystävää tai tuntematonta takaisin. Hän yrittää parhaansa mukaan auttaa kaikkia, jotka häneltä apua pyytävät. Joskus hän saattaa parin päivän päästä ilmestyä henkilön luokse, joka häneltä on pyytänyt apua, ihan vain kysyäkseen onko asiaa saatu vieläkään selvitettyä. Tällöin hänellä saattaa olla jotain hyviäkin vinkkejä asiaan liittyen. Kuitenkaan aina hänen vinkkejään ei kannata ottaa tosissaan. Säännöt ovat tästä tyttösestä vastenmielisiä, mistä voikin johtua se, että hän saattaa huomaamattaan, ajattelemattaan rikkoa niitä. Hän kuitenkin yrittää aina parhaansa mukaan muistaa säännöt ja totella niitä.

Muuta

-Kirjailija ja vaatesuunnittelija
-Omistaa mustavalkoisen perhoskoira Cicin.
-Hänen perheeseensä kuuluvat vanhemmat ja pikkusisaret (kaksoset)
-Suorastaan rakastaa kaikkea kirjoihin liittyvää (lukemista ja kirjoittamista)
-Kirjoittaa tarinoita, joista ei löydy mitenkään onnellisia loppuja. Päähenkilöt ovat yleensä sairaita tai jotenkin vajaita.
-Hän on tuntenut parhaat kaverinsa Susanin, Windyn ja Jin melkein koko ikänsä.

Valinnaisaineet

japani, italia, luova kirjoittaminen, vaatesuunnittelu, kiipeily ja nyrkkeily

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

Nimi: Dale

14.09.2016 21:31
Ehdotus käy hyvin! :D Haha kuulostaa ihan hahmolle ominaisimmalta toiminnalta.

Nimi: Info

22.02.2016 10:43
Postilaatikko?

-Ei tarinoille tai ylläpidolle tarkoitetuille kysymyksille.
-Oppilaiden välisille kirjeille/korteille, mahdollisuus lähettää myös anonyymiä postia.
-Ilmoituksille tulevista tapahtumista, tärkeistä päivämääristä ja uudistuksista.
-Aislingin tulevalle niin sanotulle sanomalehdelle, jonka sisältöön otetaan vielä ehdotuksia. Listalla on muun muassa koulun juoruja, mahdollisia juonia, kilpailuja, ja mitä nyt keksiikin. Oppilaat saavat osallistua lehden kasaamiseen.
-Kirjoittajat voivat sopia keskenään yhteisistä juonikuvioista.
-Ylläpito voi lähettää ilmoituksia tai kysymyksiä, jos ne koskevat esimerkiksi vain yhtä tai paria henkilöä.
-Voit ilmoittaa toiselle kirjoittajalle, jos hänen hahmonsa esiintyy tarinoissasi.

Jos sinulta löytyy ideoita kehittää postilaatikon tai tulevan sanomalehden sisältöä, ilmaise ihmeessä ehdotuksesi esimerkiksi chatissa tai vieraskirjassa.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com