Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Evan Jenkins, 17v

x x
vaatekaapin sisältö
huoneen kuva (N-kirjaimen tilalla Boston Bruinsin logo)

Luonne ja ulkonäkö

LUONNE: Jos koolla on suuri porukka, Evan on yleensä se, joka on eniten äänessä. Evan rakastaa hyvää huumorintajua ja vitsejä, käytännön piloista puhumattakaan. Hänen mielestään säännöt on tehty rikottaviksi, ja saattaa ihan hyvin mennä liian pitkälle innostuessaan. Jos hän päättää esimerkiksi karata keskellä yötä juoksemaan koulun tiluksille, hän tekee sen. Ja hyvin usein hän saa värvättyä mukaansa rikoskumppaneita – kukaan ei voi vastustaa innosta säteilevää poikaa, jonka mielestä kaikki ideat ovat loistavia ja pakko toteuttaa än-yy-tee nyt. Jälki-istunnoilta ei voi välttyä, vaikka nuorukainen on iän myötä harjaantunut ongelmien välttelyssä. Hänestä huokuu itsevarmuutta, eikä hän ota solvauksia itseensä. Evan on myös urheilullinen ja aina menossa jonnekin tai tekemässä jotain, eikä hän voi sietää tylsyyttä. Toisaalta hänellä ei usein ole tylsää, sillä kun pitäisi keksiä tekemistä, Evan on siinä mestari. Poika on kiinnostunut myös musiikista, ja etenkin rumpujen soittamisesta - siinä kun saa samalla purkaa energiaansa, jos ei pääse esimerkiksi jäälle viilentämään hermojaan. Jäällä Evan on enemmän kuin kotonaan, ja monet sanovatkin leikillään, että Evan ei ole syntynyt pelkästään luistimet jalassa, vaan myös jäähallissa. Voisi melkein olettaa, ettei poika osaa ottaa mitään tosissaan, mutta myös Evanista löytyy se herkempi puoli. Tämän puolen hänestä ovat nähneet vain hänen läheisimmät ystävänsä. Kaiken sen itsevarmuuden, huumorintajun ja piittaamattomuuden alta löytyy arka pikkupoika, joka rakastaa myöhään valvomista ja aamuyön keskusteluja. Pinnan alla hän on myös on huolehtivainen ja suojeleva, eikä halua ystävilleen tapahtuvan mitään pahaa. Tämä herkempi puoli pitää myös opiskelusta, kun taas tavallisesti Evan pelleilee luokassa eikä kuuntele, ja saakin sitten usein kuulla kunniansa (tosin nämä torut kuitataan naurulla). Ainoastaan silloin, kun numeroita on tosissaan kohennettava ja rima on alitettu reippaasti, pojan sisältä kuoriutuu se pieni lukutoukka, joka oikeasti osaa kun vain haluaa.

ULKONÄKÖ: Kun katsoo Evanin kasvoja, huomaa ensimmäisenä pisamat vaaleilla kasvoilla. Harmaat silmät hän on perinyt äidiltään, ja ne kuultavat vihertävinä valon osuessa niihin. Pojan hiukset ovat tummanruskeat, ja niihin on leikattu perinteinen sivuilta lyhyt ja keskeltä pitkä hiustyyli. Kun Evanin vaatekaapin avaa, eteen levähtää hillitön sekasotku keskenpitoisia ja puhtaita vaatteita, joista suurin osa on mustia, valkoisia ja harmaita (toki värikkäitäkin vaatteita löytyy). Pojan päällä näkee vaatteita, jotka ovat rentoja ja joissa on helppo liikkua, mutta jotka ovat samalla tyylikkäitä. Rennot collegehousut, farkut ja Adidaksen verkkarit hupparin, collegepaidan tai t-paidan kanssa ovat tyypillinen yhdistelmä Evanin yllä. Hän rakastaa myös erilaisia snapbackeja ja reppuja. Kenkinä hän käyttää esimerkiksi Conversen tai Vansin tennareita, koska niissä on helppo liikkua joka paikkaan.

Muuta


-Jääkiekkoilija, rumpali, vloggaaja
-Pelipaikkana oikea laitahyökkääjä, mailakäsi left.
-Pelinumero 27
-Ei seurustele tällä hetkellä
-Omistaa mustan uroskissan nimeltä The Great One, kutsumanimeltä Wayne tai G.
-Vloggaa kanavalla ninety-nine goals
HISTORIA: Evan Adriel Jenkins syntyi kolmihenkiseen perheeseen Torontossa, Kanadassa. Tuolloin perheeseen kuului äiti Tara, isä Henry sekä kaksi vuotta vanhempi isoveli Eddy. Perhe asui Torontossa kuusi vuotta, ja tuona aikana Evan sai ensikosketuksensa jääkiekkoon ja rakasti lajia heti. Myös isoveli Eddy oli innostunut jääkiekosta, mutta hänellä ei ollut niin palavaa intohimoa lajia kohtaan kuin Evanilla. Kun Evan oli täyttänyt kuusi vuotta, perheeseen syntyi vielä yksi lapsi, pikkuveli Elliott. Kuopuksen syntymästä kului vielä muutama vuosi, kunnes vanhemmat erosivat ja Tara sekä lapset muuttivat Yhdysvaltoihin Henryn jäädessä Kanadaan. Äiti ja pojat muuttivat Bostoniin, ja jääkiekkoharrastus sai hiukan enemmän tuulta purjeisiinsa. Eräs juniorijoukkueen valmentaja nimittäin suositteli Evanille ja Eddylle koulua Irlannista, ja kertoi että siellä saisi hyvää valmennusta, mutta myös perusopetusta saman katon alla. Järjestely kuulosti hyvältä, sillä sieltä oli melko hyvät mahdollisuudet päästä NHL:ään pelaamaan, mikäli saisi suosituksen koululta (toki prosessiin liittyi paljon muutakin, mutta se ei ole niin oleellista). Evanille paikka kuulosti hyvältä suunnitelmalta, kun taas Eddy päätti jäädä Yhdysvaltoihin. Järjestelyjen jälkeen saatiin poika lentokoneeseen, kohti uutta koulua.
 

Valinnaisaineet

liikunta (jääkiekko, lihastenhallinta, yleisurheilu), saksa, valokuvaus, atk, musiikki, kotitalous

Kirjoittajasta

Täällä kirjoittaa 15-vuotias kissoihin obsessoitunut tyttö Lapista. Olen roolipelannut ja kirjoittanut tarinoita jo jostain 10-vuotiaasta asti, ja edelleen on mielenkiinto säilynyt. Mielikuvitusta löytyy vaikka muille jakaa, ja hahmojen luominen on ihanaa, sillä voin aina ujuttaa persoonallisuuksiin paloja itsestäni. Tämä saattaa johtua siitä, että kirjoittaessani hahmoni näkökulmasta olen vapaa tekemään mitä tahansa. Sillä minä haluan saavuttaa elämälläni jotain suurta.

Postilaatikko

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Sanomalehti

31.01.2016 14:13
Helmikuu, nmr. 01

Helmikuussa säät alkavat lämmetä entisestään ja Aislingin tunnelmaa pääsevät rentouttamaan erilaiset yhteiset tapahtumat, joihin osallistumiset ovat nyt käynnissä. Lehden ensimmäinen numero toimii vahvasti informoivana osana, mutta jatkossa sen sisältö tulee laajenemaan.
-------------------------
--HAASTE--
Haasteen aihe on yksinkertainen: keksi Aislingin omalle sanomalehdelle nimi. Nimi voi olla tyyliltään niin simppeli kuin hauskakin. Nimiehdotukset lähetetään yksityisellä sanomalehden omaan vieraskirjaan, jonne pääsee toiminta-sivulta. Voittaja valitaan seuraavan lehden ilmestymiseen mennessä.
-------------------------
--SÄÄ--
Korkein lämpötila: noin +10C
Alin lämpötila: noin +3C
Helmikuu vietetään pilvisissä tunnelmissa, vain satunnaisia yksittäisiä täysin pilvettömiä päiviä löytyy. Sadetta ripottelee pieninä määrinä ja lyhyinä jaksoina useina päivinä.
-------------------------
--UUDISTUKSET--
Postilaatikko, kerhot, ympäristöön uusia kuvia, mahdollisuus huoneen kuvan ja vaatekaapin sisällön linkittämiseen, soundtrackin ja ääninäytteen lisääminen, kerhot.
-------------------------
--UUDET OPPILAAT--
Evan 17v, Ingrid 16v, May 16v, Shanaya 16v, Wendy 14v
-------------------------
-TAMMIKUUN KIRJOITTAJA-
Onnea: Sandra!
-------------------------
--TAPAHTUMAT-
14.02.2016 - Ystävänpäiväjuhla, muistathan lähettää kortit ja kirjeet?
22.02.2016 - Vaellusretki
-------------------------
--JUORUT--

Ryppyjä teinirakkaudessa?!
Kaksi alemmilla luokilla olevaa oppilasta nähtiin riitelemässä koulun pääovien edessä - keskellä juuri menevän kansainvälisille tahoille pidetyn esitelmän. Sanaharkan päätteeksi toinen nuorista ryntäsi metsään, eikä hänen nähty palaavan takaisin. Huhut kertovat, että riitapukareiden nimet alkaisivat samalla kirjaimella.

Varokaa lääppijää!
On ollut silminnäkijöitä siitä, että eräs mallina toimiva lisäkoulutuksessa oleva nuori mies on käyttäytynyt aggressiivisesti ja yrittänyt lähennellä ihmisiä jo moneen otteeseen. Kukaan ei tiedä milloin lääppijä aikoo iskeä seuraavaksi - pitäkää siis silmät ja korvat avoinna! Nuoren miehen kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja arvaamaton.

Spiderman varasti kahvinkeittimen!
Varhain viikon alussa tuli ilmoitus, että opettajien huoneen toisen kerroksen oleskelutilasta on varastettu kahvinkeitin ja kahviporot. Varas oli käynyt tilassa varhain aamusta ennen tuntien alkua, mutta oli pukeutunut Spiderman-asuun, jonka vuoksi rosvoa ei voitu tunnistaa valvontakameroista. Toivomme, että varas palauttaisi varastamansa tuotteet opettajien huomaan, jotta asian tähden ei tarvitse kuluttaa enempää resursseja.
-------------------------
Haluatko auttaa lehden kokoamisessa? Voit lähettää omat ideasi, juorusi tai artikkelisi lehden toimitukseen Aislingin postilaatikon kautta. Muistathan merkata viestin yksityiseksi, ettei sisältö pääse ennen aikojaan leviämään?

Nimi: Ystävänpäiväjuhla -14.02.2016

26.01.2016 09:21
Haluatko osallistua ystävänpäivän viettoon? Tänä vuonna ystävänpäivää juhlitaan koristeiden lisäksi hauskan leikin sekä tanssiaisten voimin.

Aamupalan jälkeen kaikki pääsevät valmistautumaan päivään, jossa korostuu yhteishenki ja hauskanpito. Syömisen ja valmistautumisen päätyttyä aloitamme leikillä, jossa osallistujat on jaettu arpomalla pareittain. Ensiksi oppilaan tulee etsiä parinsa koulusta, jonka jälkeen he saavat alkaa suorittaa heille annettuja tehtäviä. Tehtäviä on erilaisia, mutta nopeus on valttia.

Kun kaikki osallistujat ovat selvinneet paritehtävistä, on aika alkaa jännittämään illan tanssiaisia. Ennen tanssiaisia on kuitenkin omaa aikaa, jolloin jokaiselle jaettaviin halisydämiin on hyvää aikaa kerätä nimiä. Ei sovi myöskään unohtaa juhlallista ateriaa ruokalassa, joka on koristeltu - miten muutenkaan kuin ystävänpäivään sopivaksi. Aterian jälkeen saamme vielä hetken sulatella ruokaa, ennen kuin on aika päästää oppilaat ja henkilökunta tanssilattialle. Tanssiaisissa musiikkista tulee vastaamaan muun muassa koulun oma bändi, sekä yksittäiset esiintyjät.

Kuulostaako hyvältä? Osallistu!

-------

- Voit osallistua molempiin tai vain toiseen aktiviteettiin, muista sanoa jos et halua osallistua kumpaankin aktiviteettiin.
- Kirjoittaa voi heti, kun parit on arvottu, varsinaista aikarajoitusta ei ole.
- Tanssiaisten parin saa sopia itse, mutta pari ei ole välttämätön.

Nimi: May

26.01.2016 05:41
Jee, kiva :))

(Olinpas viimeksi laittanut sekavan viestin... :D)

Nimi: May

25.01.2016 21:16
Heippa vaan, näytti siltä että sinäkin olet tulossa vaellusretkelle, lyöttäytyisitkö tällaisen nirppanokan seuraan?

Mutta siis oikeasti, onko suunnitelmia telttaretken varalle? Jos ei, täällä on yksi tylsistynyt ja hermostunut muoviprinsessa ;)

Nimi: ILMOITUS

24.01.2016 17:07
Hyvä oppilas!

Haluatko osallistua luokkien yhteiselle vaellusretkelle ja karistaa tutut seinät hetkeksi mielestäsi?

Retkellä yövytään 2-4 hengen teltoissa ja syödään kodan lämmössä. Matkaan lähdetään busseilla maanantaina 22.2 kello 07:00, Aislingin eteishallista. Bussien jätettyä osallistujat sovittuun pisteeseen, otamme suunnaksemme ensimmäisen kohteemme .

Ensimmäisenä päivänä menemme veneretkelle kauniille järvelle, jossa halukkaat pääsevät perehtymään kalastuksen saloihin.

Toisena päivänä kokeilemme koskenlaskua ja lähdemme seuraavaa päämäärää kohti vaihtoehtoisesti kävellen tai ratsain. Vapaa-aikaa ei sovi unohtaa joten mukana on korttipakkoja mahdollisille korttihaille ja ilta vietetään hyvän musiikin ja nuotion äärellä.

Koko retki tulee sijaitsemaan kauniissa ympäristössä, joten kameralle voi olla käyttöä. Etenkin kolmas päivä kuluu vuoristoisissa maisemissa kävelyyn, jossa pääsemme näkemään lampaita ja puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Torstaina 25.2 palaamme Aislingiin päivälliselle, eikä loppupäivän tunneille ole pakollista osallistua. Osallistuneiden tulee kirjoittaa pientä päiväkirjaa retkestä.

Mukaan tarvitset oman makuupussin, makuualustan, haluttaessa pikkupurtavaa, taskulampun tai otsalampun ja pesutarvikkeet. Myös tukevat kengät sekä riittävän lämmin - mielellään vedenkestävä vaatetus suotava. Ruoan, kahvituksen, sekä tarvittavat välttämättömyydet koulu hoitaa oppilaiden puolesta yöpymispaikoille.

Ilmoittaudu mukaan kertomalla kenen kanssa olet sopinut nukkuvasi samassa teltassa. Ole liikkeellä tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit sopia nukkumisjärjestelystä. Ne jotka eivät osallistu retkeen, opiskelevat koulussa normaaliin tapaan.

Terveisin retkelle tulevat valvojat: Nicky, Kate McSloth, Marilyn Salazar, Roly Jordon ja Connor Lyon

-------

- Jokaisesta päivästä ja aktiviteetista ei ole pakko kirjoittaa.
- Tarinalla/tarinoilla ei ole varsinaista aikarajaa.
- Päiväkirjaa ei ole kirjaimellisesti pakko kirjoittaa, tarinassaan voi mainita esimerkiksi oppilaan kirjoittavan sitä, mutta itse sisältöä ei ole välttämätöntä mainita.
-Sovi toisen oppilaan kirjoittajan kanssa esimerkiksi postilaatikon kautta mikäli haluaisit majoittaa oppilaasi tämän hahmon kanssa samaan telttaan.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com