Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Lomake

merkityt ovat pakollisia

* Nimimerkki ja ikä: Nimimerkki on oppilaasi nimi sekä sukunimi. Sukunimi ei ole pakollinen, käytäthän esimerkiksi chatissa ollessasi oppilaasi nimeä, jotta kaikkien on helpompi tietää kenestä on kyse.

* Koodisana: Luithan säännöt?

* Luonne ja ulkonäkö: Kerro mahdollisimman tarkasti oppilaan luonteesta ja ulkonäöstä. Voit liittää mukaan lisäksi myös oppilaan kuvan osoitteen, joka linkitetään oppilaan kaappiin. Suosittelemme realistisuuden nimissä oppilaan "alan" sekä hänen ikänsä vaikutuksen ulkonäköön. 

* Laulaja, näyttelijä vai mikä...?: Vaihtoehtoina on niin tanssijaa, mallia, näyttelijää, valokuvaajaa, luistelijaa, mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Jos olet epävarma soveltuuko oppilaasi kouluun, voit aina kysyä asiasta etukäteen. Tähän laitetaan vain se/ne lajit joihin oppilas on erikoistunut, jokaista harrastusta ei siis tähän laiteta.

* Muuta: Kaikki mitä haluat muiden tietävän hahmostasi, muttei sovi muihin kohtiin. Esimerkiksi historiaa, perhesuhteita tai omistaako lemmikkejä.

* Valinnaisaineet: Vähintään viisi kappaletta, neljännelle luokalle mentäessä niitä otetaan vähintään kuusi. Pakollisina jokaiselle on vähintään yksi valinnainen liikuntamuoto ja jos oppilaan äidinkieli on englanti tai iiri, myös yksi kieli.

Oppilaan huone: Linkitä oppilaasi huoneen kuva halutessasi tähän.

Ääninäyte: Etsi Youtubesta kappale, jossa on mielestäsi oppilaallesi sopiva ääni ja linkitä se tähän.

Kirjoittajasta: Voit kertoa itsestäsi sen verran kuin lystää. Kuinka pitkään olen kirjoittanut, suosikkikirjailijasi, kenties muista harrastuksistasi tai mitä mieleen nyt tuleekaan. Tyyli on vapaa, joten ranskalaisilla viivoilla listauskin on sallittua.

Yhteystietosi: Jos haluat mukaan Aislingin WhatsApp-ryhmään, jätä tähän kohtaan yhteystiedot, joilla sinut voi lisätä. Sivuilla on myös chat, jossa voi jutella, mutta suurin osa kirjoittajien välisestä kommunikaatiosta tapahtuu nykyisin keskusteluryhmässä. Keskusteluryhmään voi liittyä myös jälkikäteen.

Suositeltavaa olisi, että jokainen liittyvä lukisi uusi täällä? -sivun.

                                     

Nimimerkki ja ikä:
  (Pakollinen)

Koodisana:
  (Pakollinen)

Luonne ja ulkonäkö (pitkä):
  (Pakollinen)

Laulaja, näyttelijä vai mikä...?:
  (Pakollinen)

Muuta (esim. historiaa, ihmissuhteet, yms.):
  (Pakollinen)

Valinnaisaineet:
  (Pakollinen)
Oppilaan huone:

Ääninäyte:


Kirjoittajasta:


Yhteystietosi:©2019 AιςІιηg - suntuubi.com