Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Kuukauden kirjoittaja

Joka kuukausi pyritään valitsemaan kuukauden kirjoittaja. Tittelin voi saada eri asiasta, esimerkiksi mahtavasta kuvailusta, aktiivisuudesta tai tarinoiden huumorista. Aktiivisuuteen kuuluvat tarinoiden kirjoittamisen lisäksi esimerkiksi parannusten ja uusien ideoiden ehdotteleminen sekä chatissa jutteleminen.

2013

Marraskuu: Beata
Beata on ollut todella aktiivinen, ja kirjoittanut upeita tarinoita.Beatalla on hyvä mielikuvitus ja hän on kirjoittanut kuvailevasti, mikä on saanut minut tarttumaan tarinaan mukaan. Onnea! 

Joulukuu: Cilla
Cilla on kehittynyt todella paljon kirjoittamisessa. Jos vertaa ensimmäistä tarinaa ja uusimpia, huomaa miten paljon Cilla on kehittynyt kirjoittamisessa ja miten hyviä tarinat ovat. Cilla kirjoittaa usein ja on aktiivinen. Hienoa!

2014

Tammikuu: Ginevra
Todella monta sopivan pituista hyvälaatuista tarinaa, vaikka taukokin oli välissä. Draamaa ja yllättäviä käänteitä riitti, mikä on upeaa! Onnittelut!

Helmikuu: Ciara
Upeita, laadukkaita tekstejä tarinasta toiseen. Ciara on aktiivinen ja todella hyvä kirjoittaja. Tarinoita on ilo lukea. Onnea!

Maaliskuu: Valdemar
Etköhän ole paikkasi ansainnut monen kuukauden aikana kirjoittamillasi tarinoilla, jotka ovat aivan loistavia! Tarinat ovat aivan mahtavia ja sisältävät monia hienoja käänteitä. Mahtavaa, onnea!

Huhtikuu: Julie
Huhtikuun paikka valittiin vasta 13.5, joten piti muistella menneitä. Valinta oli hankala, sillä hyviä kirjoittajia löytyy Aislingista vaikka kuinka paljon! Paikan ansaitsi hienolla työllä ja upeilla tarinoilla kuitenkin Jacky/Julie! Onnea!

Joulukuu: Luna
Luna kirjoittaa ehkä harvoin, mutta hänen tarinansa ovat sitäkin parempia! Ne ovat pitkiä ja laadukkaita ja Lunalla on hyvin mahtava mielikuvitus. Tarinoissa on hyviä juonenkäänteitä ja Lunan luonteelle ominaisia piirteitä! Onnea!

                                   

2015

Heinäkuu: Veronica
Tarinoiden iloinen meininki tarttuu ja lukeminen on aina mukavaa. Veronica on kirjoittanut jo kolmesti heinäkuun viidenteentoista päivään mennessä. Onnea!

Elokuu: Valdemar
Tarinoihin mahtui hurjasti erilaisia käänteitä ja dramaattisia tapahtumia - muttei kuitenkaan liikaa! Valtteri on todella hyvä kirjoittamaan ja tarinat varmasti tempaavat lukijan mukaansa.  Paljon onnea!

Syyskuu: Rosa
Rosa kirjoitti kolme keskimittaista tarinaa kahdentoista päivän sisällä - ja ne kaikki olivat mukavia. Sopivan tapahtumarikkaita ja kuvailuakin oli mukavasti. Yksityiskohdat tekivät tarinoista vielä miellyttävempiä lukea. Onnea!

Lokakuu: Caroline
Lokakuun kuukauden kirjoittajaksi vaadittiin tällä kertaa huumoria ja sitä ainakin löytyi Carolinen kolmesta tarinasta, jotka lokakuun aikana tuli luettua. Vaikka aiheet olivatkin vakavan puoleisia, ne oltiin kirjoitettu pilke silmäkulmassa ja huumoria mukaan toivatkin pienet lisäykset, joita ilman tarina olisi ollut tunnelmaltaan aivan toisenlainen.

Marraskuu: Helvetia
Marraskuun kk-kirjoittajaksi vaadittiin yllättävyyttä ja sitä pääsi kokemaan Helvetian suorasanaisten repliikkejen lisäksi myös itse tarinan juonesta. Suuret onnittellut Helvetialle! 

Joulukuu : Celestia
Celestian tarinat ovat tänä kuukautena erottuneet yksityiskohtaisella kuvailullaan ja loistavalla vanhanaikaisella tunnelmallaan. Paljon onnea!

2016

Tammikuu: Sandra
Mitään varsinaista teemaa ei tämän kuun kirjoittajalta vaadittu, mutta sen voisi näin jälkikäteen nimetä työmyyräksi. Jokainen luku tuntuu olevan edellistänsä parempi ja sen onkin useampikin henkilö huomannut. Onnea!

Maaliskuu: Haely
Haely on osoittautunut hurjan aktiiviseksi niin tarinoiden kirjoittamisen kuin chatissakin jutustelun osalta. Tuntuukin kuin hän olisi ollut täällä jo pitkän aikaa, vaikka vasta kuukauden on mukana ollutkin!

Huhtikuu: Amara
Amaran tarinoissa pääsee nauttimaan tapahtumien kirjosta sekä pienistä mysteereistä, joihin saa käyttää ajatustyötä lukijakin. Tarinoiden hahmokirjokin on ihastuttava ja luvuista näkee, ettei niitä vaivatta olla kirjoitettu.

Toukokuu: Bess
Bess kirjotti toukokuussa ahkerasti heti liittymisensä jälkeen ja tarinoista löytyy sitä nuorten uhmaa, mutta paljastaa hahmosta myös vähän herkempääkin puolta. Onnea!

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com