Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Opettajat

Koska Aislingissa on paljon oppilaita ja päällekkäisiä tunteja, voi samaa ainetta opettaa useampi opettaja. Otathan huomioon, että listalla ei ole vielä kaikkia opettajia, joten tarinoissa on sallittua keksiä uusia opettajia, jotka lisätään sitten jälkikäteen tänne.

 

 


 Federico Jakimowicz (lisenssi)

Willis Audley

» Yhteiskuntaoppi

Ensimmäinen asia mikä Willis Audleystä tulee mieleen oppilaille on luultavimminkin tämän innostus soittaa kirkkomusiikkia kesken tuntien. Miehen tapa juontaa juurensa siihen ajatukseen, että musiikin aikana oppilaat voivat pitää niin sanotun tauon ja keskustella muiden kanssa. Tällä Willis ajattelee hillitsevänsä oppilaiden älämölöä muuhun aikaan tunnista, mikä toisinaan tuo hyviäkin lopputuloksia. Willis pitää jokaisella kurssilla vain yhden kokeen, mutta mahdollisten hylättyjen arvosanojen saajien kohdalla hän ottaa huomioon myös tuntiaktiivisuuden.

Isabel Blanche

» Fysiikka, kemia, ranska, saksa, tanska

Isabel on viisas nainen, joka fysiikan ja kemian opettamisen lisäksi opettaa kieliä. Oman äidinkielensä tanskan opettamisen hän on sanonut olevan kuin kirsikka kakun päälle, sellainen rentouttava aine. Hän on ollut talossa muutaman vuoden töissä ja on sinä aikana löytänyt täältä myös miehensä, Mark McApplen. Nelikymppisellä Isabelilla on jo kolme lasta, 24-, 23- ja 22-vuotiaat pojat.

 

 


Lab604 (lisenssi)

 


 

 

Charles Roffey (lisenssi)

Alexander Brown

» Englanti, ilmaisutaito

Koulun yleismiehen Daniel Brownin veli. Alexander aloittaa aina maanantain kaikki tuntinsa istumalla tyynyjen päällä lattialla oppilaiden kanssa ja juttelemassa viikonlopusta. Samalla syöden brownie-leivoksia, jotka ovat Alexanderin ehdottomia suosikkeja! Ilmaisutaidon tunneilla he tekevät hengitysharjoituksen aina alkuun. Tuntien lopussa oppilaiden täytyy hiljentyä, painaa päänsä pulpettiin, sulkea silmät ja odottaa kunnes kuulevat jonkin tavaran tippuvan maahan. Alexander on monien suosikkiopettaja, koska hän on rento ja huumorintajuinen, vaikka puku saattaakin antaa vääränlaisen ensivaikutelman.

Claudie Brun

» Fysiikka, kemia, matematiikka

Claudien voi tunnistaa heti ilmoille leijailevasta kahvin tuoksusta, ilman sitä ei nainen nimittäin aamun ensimmäisiä tai päivän viimeisiä tunteja aloita. Kahville omistautumisen lisäksi hän on sitä myös työlleen, tunteja ei peruuteta vaikka pieni flunssa vaivaisi, eikä hän katso hyvällä tunneilta poissaolevia, vaan varmistaa heidän tekevän tehtävänsä poissaolosta huolimatta. Claudie arvostaa yrittämistä ja hänet tunnetaankin alati toitottamastaan lauseesta, ettei hän välitä minkälaisia tuloksia oppilaat saavat, kunhan yrittävät parhaansa

 


 

 

 

 

Devin Trent (lisenssi)

 

 


Mikhail Koninin (lisenssi)

Brad Cooper

» Iiri, japani, korea, latina

Brad tiesi jo nuorena mitä hän halusi tehdä vanhempana. Hän on aina ollut innostunut opettelemaan uusia kieliä ja opettamiensa aineiden lisäksi osaa muutamia muitakin kieliä, muttei riittävän hyvin opettaakseen niitä. Bradin monistevuoret ovat oppilaille tuttu näky, muttei niiden tekemättömyydestä tule sanktioita. Bradilla on kuitenkin tapa tietää ketkä ovat tehneet läksynsä, sillä läksyjä kysytään useimmiten järjestyksessä jokaiselta oppilaalta, joten tekemättömyys saattaa näkyä kurssien lopussa.

Pamela Dethridge

» Elämänkatsomustieto, kotitalous

Erottuaan entisestä miehestään Pamela muutti Aislingin tiloihin ja ryhtyi opettamaan elämänkatsomustietoa. Muutaman vuoden olonsa jälkeen hän sai pestin myös opettaa kotitaloutta, jota hän kuvaa mukavaksi yhdessäoloksi oppilaiden kanssa, sillä usein oppilaatkin ovat paljon rennompia kyseisellä tunnilla ja todella nauttivat kotitaloustunneista. Pamela on topakka etenkin nuoremmille ja vuoden ollessa alussa, jotta oppivat talon tavoille, mutta vanhempien oppilaiden kanssa hän saattaa hyvinkin heittää vitsiä. Jos Pamelan mustallelistalle kuitenkin pääsee, eivät kyseiset oppilaat välttämättä kuvailisi tunteja rennoiksi, sillä Pamela pitää erityishuolen, etteivät kyseiset henkilöt tunaroi hänen tunneillaan. Kokeita pidetään harvemmin kotitaloudessa kirjallisena, vaan ne ovat monesti käytännöllisiä; kuten leipoa jokin tietty leivos.


Julianna Damer (lisenssi)


 

 

 Iain Smith (lisenssi)

Rikki Fall

» Ratsastus (este-, kenttä- ja kouluratsastus, luonnollinen hevosmiestaito, hevospoolo)

Rikki on ollut nuoresta pitäen heppatyttö. Hän on itse käynyt koulua pari vuotta Aislingissa ja palasi sitten tänne opettajaksi valmistuttuaan. Rikki on opettajana rauhallinen ja kaikki tehdäänkin tunneilla aina hevosten ehdoilla, joten minkäänlaista eläinten kurittamista ei keneltäkään sallita. Hän on jämpti, mutta ymmärtäväinen, vaikkakin tämän tuima katse ei sitä aina kerro.

Silvia Ferne

» Espanja, italia

Silvialla on tunneillaan yksi sääntö, jota täytyy kunnioittaa täydellisti: muiden päälle ei puhuta, eikä mekastusta sallita. Muuten tunneista selvitään normaalilla kurilla, mutta melun noustessa lentävät ensimmäiset oppilaat ulos ja merkinnät näistä löytyvät varmasti myöhemmin. Silvia pitää asiat omana tietonaan eikä tee tuttavuutta oppilaiden kanssa vaan toimii aina virallisesti. Läksyjen määrä mitataan oppilaiden mukaan siitä, kuinka moni henkilö lentää tunnin aikana ulos. Silvia järjestää oppilailleen ulkomaanmatkoja, joilla kuuleman mukaan nainen heittäytyy jopa hulluttelevaksi.

 


 

 

 

 

Robin Geschonneck (lisenssi)

 

 

 

 

 

 


Lena Vasiljeva (lisenssi)

Nelda Harlow

» Hindi, opinto-ohjaus

Nelda on ollut pienestä pitäen varsinainen maailmanmatkaaja. Hän on ehtinyt asua monessa maassa ja vietti suuren osan nuoruudestaan Intiassa, josta muutti opiskelujen perässä Englantiin ja päätyi lopulta Aislingiin. Opinto-ohjauksen ohessa saanee siis halutessaan kuulla tarinoita ties mistä maista. Nelda on erittäin avoin ihminen, joka tekee kaikkensa, jotta jokainen oppilas oppisi nauttimaan opiskelusta, muttei siedä laiskuutta alkuunkaan.

Roly Jordon

» Elokuva-ala, musiikki (lyömä- ja jousisoittimet, tuottaminen, sanoittaminen, sävellys)

Roly Jordon saapui Aislingiin alunperin kokin apuriksi, mutta pian myös muut työntekijät huomasivat hänen kykynsä musiikin saralla. Rolyn tunneilla ei tarvitse tylsistyä, sillä hänellä on usein uusia projekteja oppilailleen. Toisinaan oppilaista tuntuu, että mies antaa liiaksikin kappaleita opeteltavaksi, mutta työn määrästä syntyy myös tulosta. Tuntien pidon ohella Roly soittelee usein kitaraa esimerkiksi koulun tiluksilla tai talvisin sisälläkin, eikä hän epäröi opettaa oppilaitaan edes välitunneilla, jos sattuvat apua tarvitsevan jonkin kitarakappaleen kanssa.

 

 

 

 

 


G Laury (lisenssi)

 

 

 

 

 


San Diego Shooter (lisenssi)

Mimosa Korppi

» Musiikki (laulu, sanoittaminen, kosketinsoittimet,  puhallinsoittimet, säveltäminen, musiikin historia)

Musiikinopettaja, jolla on vahva lauluääni. Mimosa on aina haaveillut laulajan urasta, mutta levy-yhtiössä sanottiin, että Mimosan ääni ei ole mitenkään erikoinen. Tämä iski Mimosaan kovasti ja sen takia hän onkin niin tiukka opettaja. Tunneilla soitetaan kuumimpia hittibiisejä ja eri maiden kansallismusiikkia. Opettajana Mimosa on vaativa, teoriakokeita on silloin tällöin ja tunneilla on tehtävä niinkuin opettaja käskee. Huolimatta tiukasta olemuksestaan Mimosan kanssa tulee hyvin toimeen, kunhan tämän vain oppii tuntemaan. Hän välittää oppilaistaan ja auttaa heitä parhaan kykynsä mukaan saavuttamaan unelmansa. Mimosa ei siis ole ollenkaan niin paha, kuin käytävillä annetaan ymmärtää.

Alyssa Lake

» tanssilajit, zumba

Alyssa on australialainen, aina iloine nainen, joka nauraa ihanan iloisesti. Hän oikein pursuu energiaa ja saa oppilaat hyvälle tuulelle. Alyssa rakastaa erilaisia quoteja ja voimalauseita ja kannustaakin muita aina tarttumaan omiin unelmiinsa. Monien lempiopettaja. Hän on yksi rehtori Nickyn parhaista ystävistä.

 

 

 

 

 

 


Pedro Ribeiro Simões (lisenssi)

 

 


 

 

 

 

 

Andrew Reid Wildman (lisenssi)

Bradley Leclair

» Historia, yhteiskuntaoppi

Bradley on yksi niistä opettajista, joista monella ei ole juuri mitään kärkkäistä mielipidettä. Hän on tunneilla tyyni, mutta varma ja heittää öykkäröivät oppilaat varmasti kerran varoituksen jälkeen toiseen luokkaan opiskelemaan, mitä nyt viereisessä luokassa sillä hetkellä satutaankin opettamaan. Mies ei yritä pakottaa oppiaineitaan oppilaille väkisin, vaan opettaa niin hyvin kuin kykenee ja jos jotakuta ei kiinnosta, ei hän pidä sitä omana ongelmanaan. Hän onkin etupäässä tekemässä töitä, ei ystävystymässä oppilaiden kanssa.

Connor Lyon

» Liikunta (kiipeily, nyrkkeily, palloilulajit, yleisurheilu)

Ennen Aislingiin tuloaan Connor oli nuori ja menestyvä urheilijalupaus, joka kuitenkin jätti urheilun yksihuoltajaisänsä kuoltua, jolloin varaa seurojen maksuihin tai välineisiinkään ei juuri ollut. Tultuaan täysi-ikäiseksi ja opiskeltuaan hän ei enää uskonut rahkeittensa riittävän, joten päätti alkaa opettaa rakastamiaan lajeja Aislingissa. Connor on rehti opettaja, muttei anna kenenkään lorvailla tunneillaan, vaan mahdollisille vastarannan kiiskeille annetaan muuta tekemistä, ja jos Connor saa asiasta päättää, on se varmasti rankempaa, kuin alkuperäinen tehtävä.


Badjonni (lisenssi)

 

 

 

 

 


Ted McGrath (lisenssi)

Randall Mallein

» Tekninen työ (puukäsityö, huonekalusuunnittelu)

Randall on puukäsityön opettamisen lisäksi auttelemassa kaikkialla, missä korjausta vaaditaan. Hän toimiikin toisena koulun yleismiehenä Daniel Brownin kanssa, vaikka keskittyykin enemmän opetukseen. Randall oli aikoinaan itsekin melkoisen vilkas oppilas, joten pieni vilske ja pulina luokassa saa olla, mutta vaarallisia kemikaaleja tai koneita käsitellessä hänellä on tiukka linja eikä niiden kanssa pelleillä, tai oppilas pääsee suoraa ilman varoituksia luokan ulkopuolelle. Randall on melko laiska testaamaan oppilaitaan kokeilla, joten hänelle tärkeintä onkin, että jokainen oppilas on tehnyt vähintään vaaditun määrän töitä.

Mark McApple

» Matematiikka, tanska

Mark on ollut koulun opettajien joukossa niin kauan kuin muistamme. Mark on matematiikan pääopettaja, eikä suutu koskaan. Hänen tunneillaan opitaan varmasti! Markilla on keinonsa saada oppilaat hiljentymään, eikä tunneilla vain lasketa laskuja kirjasta. He saattavat laskea vaikka koulun portaiden pinta-aloja tai tehdä muita käytännön tehtäviä. Mark on myöhemmin saanut tehtäväkseen opettaa tanskaa, jonka kieli onkin tullut hänelle tutuksi oman tanskalaisen vaimonsa ansiosta. (Hänen vaimonsa on Isabel Blanche) Mark opettaa myös terveystietoa.


University of Wollongong Archives (lisenssi)


 

 

 

 

 

Kostya Kartavenka (lisenssi)

Noreen McGovern

» Englanti

Noreen, jota erityisesti oppilaiden - mutta mieluusti kaikkien muidenkin - tulisi kutsua sukunimellä, tuntuu toisinaan olevan kaksi eri persoonaa. Hän on tunneilla kuin viilipytty, opettaa painottaen harjoitusten toistoon ja hiljentää usein oppilaat yhdellä tai parilla painostavan merkitsevällä katseella. Jos kuitenkin oppilas erehtyy menemään juttusille tuntien ulkopuolella, on vastassa melkoisen rento ja hyväsydämiseltä vaikuttava opettaja, joka varmasti auttaa lisäopetusta tarvitsevia oppilaita. Noreen pyrkii antamaan oppilailleen rutkasti palautetta, sillä ajattelee sen auttavan oppilaita kehittymään.

Kate McSloth

» Liikunta (paritanssi, tankotanssi, lihastenhallinta, kiipeily)

Kate on britti, joka on niittänyt mainetta mallina ympäri maailmaa. Mallina hän viihtyi vain pari vuotta, koska jäi kaipaamaan erilaista elämäntyyliä. Mallintyöt lopetettuaan Kate alkoi harrastaa fitness-urheilua ja tuli Aislingiin opettajaksi. Yksi rehtori Nickyn parhaista ystävistä.


 

 

 

 

 

Starmanseries (lisenssi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

San Diego Shooter (lisenssi)

Katherine Mellark

» Biologia, maantieto, terveystieto

Katherine (eli Kate) on hyvin rento ja mukava opettaja, joka kuuntelee aina myös oppilaiden mielipiteet ja auttaa toteuttamaan oppilaiden toiveita. Jos kokeet menevät huonosti tai joku opettaja on epäreilu, voi olla varma, että Katherine kuuntelee. Hän on useimpien oppilaiden suosikkiopettaja rentoutensa vuoksi. Oppituntien opetusmateriaaleihin kuuluvat hyvin paljon erilaiset dokumentit opetettavan aiheen piiristä ja tunneilla tehdään hyvin paljon erilaisia tutkimuksia. Ei ole tavatonta, että Kate vie oppilaansa ulos opiskelemaan ja tutkimaan maailman ihmeitä. Läksyjä ei kovin paljoa tule, koska tuntien sisältö painottuu pääasiassa käytännön oppimiseen, vaikka Kate ei vähättelekään kirjatiedon merkitystä. Kokeiisiin kerrataan yhdessä tunneilla.

Stig Nyholm

» Luova kirjoittaminen, ruotsi, valokuvaus

Stig on ruotsalainen mies, jonka tyyli on jämähtänyt sinne jonnekkin seitkyt-kasikytluvulle. Hän vaikuttaa hyvin oudolta, mutta kun on hänen tunneillaan, huomaa hänen oikeasti omaavan vain vähän hassun huumorintajun. Stigillä on tapana järjestää kilpailuja tunneillaan, paras saa palkinnoksi aina jotain aiheeseen liittyvää (kuten kirjoitustunneilla kirjan, valokuvaus tunneilla polaroid-kameran tms). Hänestä myös huomaa ulospäin miten hän aidosti innostuu oppilaittensa ideoista ja tuotoksista.

 

 

 

 

 

 


Joe Szilagyi (lisenssi)

Cabancreative (lisenssi)

Thierry Ridley

» Filosofia, psykologia, thai

Thierryä kuvataan usein hiljaiseksi ja pohtivaksi, eikä hänen tuntejaan kuvailla kovinkaan mielenkiintoiseksi. Oppilaat kokevat Thierryn erittäin mukavana ja rauhallisena, mutta moni on sitä mieltä, että tämän tunneilla ei vain kykene pysymään hereillä sitten millään. Läksyksi psykologiasta ja filosofiasta mies antaa yleensä vain pohdintaa vaativia tehtäviä, kun taas thai-kieltä opettaessaan läksymäärä on runsaampi.

Lynelle Rosewood

»Liikunta (jooga, pilates, cheerleading,telinevoimistelu)

Lynellen opetustyyli vaihtuu välillä niin nopeaan, etteivät oppilaatkaan meinaa pysyä mukana. Toisena päivänä Lynelle saattaa olla hyvinkin lepsu, kun toisena tehdään hiki hatussa ilman minkäänlaisia mukinoita. Vapaa-ajallaan hän lukee ja lenkkeilee ja soittaa kitaraa bändissä. 

Vladimir Pustovit (lisenssi)

Julianna Damer (lisenssi)

Christine Amanda Seah

» Terveystieto, historia

Opettajien joukkoon vasta liittynyt 27-v. Christine Amanda on omissa oloissaan viihtyvä ihminen, joka rakastaa työtään. Aamuteellä alkaa jo armoton kokeiden tarkistus ja tuntejen suunnittelu, joka ei lopu ennen nukkumaanmenoa. Ruokatauotkin kuluvat työjuttujen parissa, mutta jos Christine Amandaa nykäisee hihasta, saa vastaansa lempeän katseen, sekä hyvän lohduttajan. Christinelle monesti todetaan, että hei relaa vähän, mutta neidin vastaus on tiukka "eläkkeellä sitten". Koulujutuissa Christine on armottoman tiukka, eikä pistokokeilta voi välttyä. Läksyjä tulee paljon ja kurssit käydään läpi reippassa tahdissa, mutta kaikki varmasti oppivat asiat lukemattomien monisteiden ja harjoittelutuntien ansiosta.

Eunice Sterling

» Elämänkatsomustieto, filosofia, psykologia

Eunicesta liikkuu kahdenlaisia mielipiteitä oppilaiden keskuudessa. Toiset pitävät häntä hivenen kahjona, mutta ne jotka ovat varsin mieltyneitä Eunicen opettamiin aineisiin, kokevat naisen ymmärtäväiseksi ja varsin huumorintajuiseksikin. Eunicella on tapa esittää oppilailleen runsaasti kysymyksiä ja tarjota heille uusia näkökulmia ajatella tavanomaisiakin asioita. Tunneilla tehdään rutkasti ryhmä- ja paritöitä, eikä tunneilla tarvitse olla hiirenhiljaa tai välttämättä istua koomanomaisesti paikallaan, koska Eunicen mielestä on tärkeää, että oppilaille tarjotaan tuntienkin aikana mielekkäitä virikkeitä, jotka aktivoivat aivoja oppimaan entistä tehokkaammin.

Giftedstudieswku (lisenssi)

 

Hendrik Terbeck (lisenssi)

Leanna Sybil

» Kiina, liikunta (uinti)

Leanna on entinen kilpauimari, joka rakastaa opettajan työtään. Leanna ei pidä kiinan tunneillakaan kokeita - he keskittyvät enemmän kielen puhumiseen ja kirjoittamiseen käytännössä, joka näkyy myös arvostelussa. Positiivisella asenteella pärjää Leannan tunneilla hyvin, vaikkei tehtävät aina olisikaan tiptop tehtyjä.

Caiden Trenton

» Matematiikka, tietotekniikka

Caiden on irlantilainen nuori mies. Hän on melko ujo, ja hänen äänensä ei ole mikään kovin kova. Hän koittaa välillä "lahjoa" oppilaita olemaan hiljaa kuten, jos olette koko tunnin hiljaa, saatte lopputunnin kymmenen minuuttia olla netissä vapaasti. Caiden pitää vain pakolliset kokeet, eikä yleensä kierrä tarkastamassa läksyjä.

 

Mikhail Koninin (lisenssi)

 

 

 

 

 


Ding Zhou (lisenssi)

Dalilah Tuah

» Kuvataide, vaatesuunnittelu

Dalilahin tunneilla saa valita aiheet työhösi melko vapaasti, mutta tiettyjä sääntöjä Dalilahilla on. Yksi niistä on, että kaikki työsi eivät saa olla samanvärisiä tai et saa esimerkiksi tehdä kahta kokomustaa vaatetta käsitöissä peräkkäin. Dalilah tekee aina itse vaatteensa ja ne ovat aina värikkäitä tai sisältävät monia kuvioita. Dalilah saapui Aislingiin Malesiasta joten puhuu englannin lisäksi sujuvasti myös malaijin kieltä.

 

Tyson Wallace

» Biologia, maantieto

Miestä pidetään melko hupsuna tapauksena, sillä hän ei oikeastaan osaa tai juuri yritäkään pitää kuria luokassa. Tämä saa monet oppilaat säälimään häntä, vaikka toisia tuntien meluisuus häiritseekin. Tyson on kellontarkka tuntiensa alusta ja lopusta, eikä tunteja käytetä lorvimiseen, muttei sano näin tekeville oppilaille sen kummempaa, vaan jatkaa opetustaan omaan tahtiinsa. Tunneilla kirjoitetaan rutkasti muistiinpanoja ja tehdään monisteita. Tämän lisäksi Tyson jakaa oppilailleen hyvän pinkan kertausmonisteita ennen kokeita ja usein pistääkin niistä yhden tai pari kysymystä sellaisinaan kokeeseen.


 

 Jennifer Yin (lisenssi)


Pixabay

Orlando Wyatt

» Teatteri- ja elokuva-ala (lavastus- valo- ja äänitekniikka)

Orlandolla on aina meneillään jokin projekti, tai kokeilu, joka saa toisinaan oppilaat katsomaan epäileväisesti toisiaan. Hän on elämäniloinen ja panostaa työhönsä 100%. Orlando puhuu yhteisen tekemisen puolesta, vaikka välillä hän itsekin unohtuu omiin suunnitelmiinsa. Hän on hyvä antamaan rakentavaa kritiikkiä, mutta toiset pitävät häntä turhan tarkkana.

 

Dimitri Fedorov

» Teatteri- ja elokuva-ala (näytteleminen, käsikirjoittaminen)

Dimitri Fedorov on kotoisin Venäjältä, jonka voi kuulla hänen aksentistaan. Hän muutti Englantiin työskenneltyään useita vuosia Venäjällä, koska koki taiteilijanvapauden olevan hänelle riittämätön kotimaassaan. Englannissa asuessaan hän sattui huomaamaan ilmoituksen Aislingissa avautuneesta työpaikasta ja päätti kokeilla onneaan. Työn saatuaan hän muutti pysyvästi Irlantiin ja on ollut tyytyväinen valintaansa. Ajoittain hän kuitenkin oppilailleenkin muistelee kaihoisasti kotimaataan ja muistuttaa, että hänen mottoonsakin kuuluu, että joskus on vain tehtävä vaikeita valintoja, tai muuten ei pääse elämässään eteenpäin. Dimitrillä tuntuu olevan kaksi vaihetta, joko hän on äärimmäisen iloinen tai vaihtoehtoisesti hyvin turhautunut ja jopa äkäinen. Itse hän toteaa, että ilman suuria tunteita, ei voi olla suurta taidetta.


Mikhail Koninin (lisenssi)


Pixabay

Sophy Graves

» Teatteri- ja elokuva-ala (ohjaaminen, käsikirjoittaminen), luova kirjoittaminen

Teksti tulossa

 

 

 

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com