Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Sandra Elise Neige 17v

x x
huoneen kuva

Luonne ja ulkonäkö

Sandra on ystävällinen ja määrätietoinen nuori nainen. Saattaa vaikuttaa aluksi hiljaiselta sillä hän ei ole se joka on kokoajan äänessä vaan pikemminkin keskittyy kuuntelemaan muiden juttuja, mutta ei kuitenkaan pelkää sanoa omaa mielipidettään väliin ja osaa välillä olla tarvittaessa suorasanainen. Rauhallinen tyttö, joka ei suutu helposti, mutta on asioita joita puolustaa jopa aggressiivisesti, kuten ystävät tai perhe. Suuttuessaan tytön suorasanaisuus puskee esille, jolloin tämä saattaa sanoa mitä vain sillä hetkellä keksiikään, osaa myös olla pitkävihainen, mutta sopii yleensä riidat loppuen lopuksi. Viihtyy kyllä ystävien seurassa, mutta välillä on hetkiä jolloin tahtoo olla omassa rauhassaan. Sandra on huumorintajuinen ja tähän on myös helppo tutustua. Positiivinen ja yrittää ajatella kaikista hyviä puolia, mutta totta kai on huonojakin päiviä. Ystävänä Sandra on tukena ja kuuntelee iloja sekä suruja yrittäen auttaa parhaansa mukaan eikä kerro asioita eteenpäin. Rohkea, muttei uhkarohkea harkitsee tekojaan, eikä lähde ihan mihin tahansa mukaan, mutta jos omistaa hyvät puhelahjat on mahdollista puhua tyttö ympäri. Taidokas näyttelijä, joten myös taidokas valehtelija, josta on hyötyä silloin tällöin. Hyvin kilpailuhenkinen, jonka takia pettyy yleensä jos epäonnistuu jossakin, mutta yrittää peittää sen mahdollisimman hyvin. Tämä johtaa myös siihen, että välttelee asioita missä ei ole hyvä.

Sandra on ruumiinrakenteeltaan siro, noin 179 cm pitkä naisen alku, joka on hieman liian hoikka ikäisekseen, mutta sitä ei aina huomaa. Omistaa pitkät jalat, joista on ylpeä. Notkea ja hyväkuntoinen, pitää huolta omasta kunnostaan. Sandralla on vaalea iho, joka ei rusketu herkästi. Kasvot muistuttavat hiukan sydämenmuotoa joita reunustaa hieman yli lapaluiden ulottuvat suorat ja sileät vaaleanruskeat hiukset joissa on luonnostaan tummemman sävyisiä raitoja. Hiukset ovat yleensä joko korkealla poninhännällä tai auki. Sandralla on vaaleansiniset silmät joiden ulkoreuna on tummansinertävä joita korostavat tummat pitkät ripset. Meikkaa yleensä vain juhlia tai jotain tilaisuutta varten. Saattaa käyttää koulussa joskus ripsisväriä, mutta viihtyy pääasiassa meikittömänä. Koruistakaan ei niin kauheasti välitä. Pukeutuu yleensä farkkuihin ja jonkin näköiseen toppiin syksyisin tai keväisin kylmemmillä keleillä siihen lisäksi joko nahkatakki tai villatakki. Mitä milloinkin vaatekaapista löytyy. Ei ota turhia paineita vaateista, mutta yrittää kuitenkin pukeutua siististi. Mekoista ei niin välitä ja käyttää siksi niitä vain harvemmin. Jalassaan yleensä joko korkokengät tai lenkkarit.

Muuta

- Syntynyt Lontoossa, Englannissa
- Äiti on sukujuuriltaan Ranskasta ja tämän takia Sandra puhuu myös sujuvasti ranskaa
- Vuoden vanhempi sisko Ciera, jonka kanssa on läheinen
- Harrastanut teatteria pienestä asti, ja päässyt lopulta elokuviin näyttelemään
- Rakastaa suklaata ja lukemista

Valinnaisaineet

valokuvaus, elokuva-ala, näytteleminen, ranska, luova kirjoittaminen, liikunta (telinevoimistelu, jooga ja lihasten hallinta)

Postilaatikko

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Celestia

06.08.2016 19:26
Anteeksi. Toivottavasti pidät korusta.
C.Dostwood

Nimi: Sanomalehti

31.01.2016 14:15
Helmikuu, nmr. 01

Helmikuussa säät alkavat lämmetä entisestään ja Aislingin tunnelmaa pääsevät rentouttamaan erilaiset yhteiset tapahtumat, joihin osallistumiset ovat nyt käynnissä. Lehden ensimmäinen numero toimii vahvasti informoivana osana, mutta jatkossa sen sisältö tulee laajenemaan.
-------------------------
--HAASTE--
Haasteen aihe on yksinkertainen: keksi Aislingin omalle sanomalehdelle nimi. Nimi voi olla tyyliltään niin simppeli kuin hauskakin. Nimiehdotukset lähetetään yksityisellä sanomalehden omaan vieraskirjaan, jonne pääsee toiminta-sivulta. Voittaja valitaan seuraavan lehden ilmestymiseen mennessä.
-------------------------
--SÄÄ--
Korkein lämpötila: noin +10C
Alin lämpötila: noin +3C
Helmikuu vietetään pilvisissä tunnelmissa, vain satunnaisia yksittäisiä täysin pilvettömiä päiviä löytyy. Sadetta ripottelee pieninä määrinä ja lyhyinä jaksoina useina päivinä.
-------------------------
--UUDISTUKSET--
Postilaatikko, kerhot, ympäristöön uusia kuvia, mahdollisuus huoneen kuvan ja vaatekaapin sisällön linkittämiseen, soundtrackin ja ääninäytteen lisääminen, kerhot.
-------------------------
--UUDET OPPILAAT--
Evan 17v, Ingrid 16v, May 16v, Shanaya 16v, Wendy 14v
-------------------------
-TAMMIKUUN KIRJOITTAJA-
Onnea: Sandra!
-------------------------
--TAPAHTUMAT-
14.02.2016 - Ystävänpäiväjuhla, muistathan lähettää kortit ja kirjeet?
22.02.2016 - Vaellusretki
-------------------------
--JUORUT--

Ryppyjä teinirakkaudessa?!
Kaksi alemmilla luokilla olevaa oppilasta nähtiin riitelemässä koulun pääovien edessä - keskellä juuri menevän kansainvälisille tahoille pidetyn esitelmän. Sanaharkan päätteeksi toinen nuorista ryntäsi metsään, eikä hänen nähty palaavan takaisin. Huhut kertovat, että riitapukareiden nimet alkaisivat samalla kirjaimella.

Varokaa lääppijää!
On ollut silminnäkijöitä siitä, että eräs mallina toimiva lisäkoulutuksessa oleva nuori mies on käyttäytynyt aggressiivisesti ja yrittänyt lähennellä ihmisiä jo moneen otteeseen. Kukaan ei tiedä milloin lääppijä aikoo iskeä seuraavaksi - pitäkää siis silmät ja korvat avoinna! Nuoren miehen kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja arvaamaton.

Spiderman varasti kahvinkeittimen!
Varhain viikon alussa tuli ilmoitus, että opettajien huoneen toisen kerroksen oleskelutilasta on varastettu kahvinkeitin ja kahviporot. Varas oli käynyt tilassa varhain aamusta ennen tuntien alkua, mutta oli pukeutunut Spiderman-asuun, jonka vuoksi rosvoa ei voitu tunnistaa valvontakameroista. Toivomme, että varas palauttaisi varastamansa tuotteet opettajien huomaan, jotta asian tähden ei tarvitse kuluttaa enempää resursseja.
-------------------------
Haluatko auttaa lehden kokoamisessa? Voit lähettää omat ideasi, juorusi tai artikkelisi lehden toimitukseen Aislingin postilaatikon kautta. Muistathan merkata viestin yksityiseksi, ettei sisältö pääse ennen aikojaan leviämään?

Nimi: Sini

26.01.2016 12:58
Sain tuossa jo Rosaltakin ja, koska Sandra on kuitenkin vielä niin vieras Sinulle niin kelpuuttaisitko samaan telttaan hän kolikon eli Sini, Rosa ja Sandra? Tietenkin vain, jos Sinulle sekä Rosalie käy.

Nimi: Ystävänpäiväjuhla -14.02.2016

26.01.2016 09:24
Haluatko osallistua ystävänpäivän viettoon? Tänä vuonna ystävänpäivää juhlitaan koristeiden lisäksi hauskan leikin sekä tanssiaisten voimin.

Aamupalan jälkeen kaikki pääsevät valmistautumaan päivään, jossa korostuu yhteishenki ja hauskanpito. Syömisen ja valmistautumisen päätyttyä aloitamme leikillä, jossa osallistujat on jaettu arpomalla pareittain. Ensiksi oppilaan tulee etsiä parinsa koulusta, jonka jälkeen he saavat alkaa suorittaa heille annettuja tehtäviä. Tehtäviä on erilaisia, mutta nopeus on valttia.

Kun kaikki osallistujat ovat selvinneet paritehtävistä, on aika alkaa jännittämään illan tanssiaisia. Ennen tanssiaisia on kuitenkin omaa aikaa, jolloin jokaiselle jaettaviin halisydämiin on hyvää aikaa kerätä nimiä. Ei sovi myöskään unohtaa juhlallista ateriaa ruokalassa, joka on koristeltu - miten muutenkaan kuin ystävänpäivään sopivaksi. Aterian jälkeen saamme vielä hetken sulatella ruokaa, ennen kuin on aika päästää oppilaat ja henkilökunta tanssilattialle. Tanssiaisissa musiikkista tulee vastaamaan muun muassa koulun oma bändi, sekä yksittäiset esiintyjät.

Kuulostaako hyvältä? Osallistu!

-------

- Voit osallistua molempiin tai vain toiseen aktiviteettiin, muista sanoa jos et halua osallistua kumpaankin aktiviteettiin.
- Kirjoittaa voi heti, kun parit on arvottu, varsinaista aikarajoitusta ei ole.
- Tanssiaisten parin saa sopia itse, mutta pari ei ole välttämätön.

Nimi: ILMOITUS

24.01.2016 17:11
Hyvä oppilas!

Haluatko osallistua luokkien yhteiselle vaellusretkelle ja karistaa tutut seinät hetkeksi mielestäsi?

Retkellä yövytään 2-4 hengen teltoissa ja syödään kodan lämmössä. Matkaan lähdetään busseilla maanantaina 22.2 kello 07:00, Aislingin eteishallista. Bussien jätettyä osallistujat sovittuun pisteeseen, otamme suunnaksemme ensimmäisen kohteemme .

Ensimmäisenä päivänä menemme veneretkelle kauniille järvelle, jossa halukkaat pääsevät perehtymään kalastuksen saloihin.

Toisena päivänä kokeilemme koskenlaskua ja lähdemme seuraavaa päämäärää kohti vaihtoehtoisesti kävellen tai ratsain. Vapaa-aikaa ei sovi unohtaa joten mukana on korttipakkoja mahdollisille korttihaille ja ilta vietetään hyvän musiikin ja nuotion äärellä.

Koko retki tulee sijaitsemaan kauniissa ympäristössä, joten kameralle voi olla käyttöä. Etenkin kolmas päivä kuluu vuoristoisissa maisemissa kävelyyn, jossa pääsemme näkemään lampaita ja puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Torstaina 25.2 palaamme Aislingiin päivälliselle, eikä loppupäivän tunneille ole pakollista osallistua. Osallistuneiden tulee kirjoittaa pientä päiväkirjaa retkestä.

Mukaan tarvitset oman makuupussin, makuualustan, haluttaessa pikkupurtavaa, taskulampun tai otsalampun ja pesutarvikkeet. Myös tukevat kengät sekä riittävän lämmin - mielellään vedenkestävä vaatetus suotava. Ruoan, kahvituksen, sekä tarvittavat välttämättömyydet koulu hoitaa oppilaiden puolesta yöpymispaikoille.

Ilmoittaudu mukaan kertomalla kenen kanssa olet sopinut nukkuvasi samassa teltassa. Ole liikkeellä tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit sopia nukkumisjärjestelystä. Ne jotka eivät osallistu retkeen, opiskelevat koulussa normaaliin tapaan.

Terveisin retkelle tulevat valvojat: Nicky, Kate McSloth, Marilyn Salazar, Roly Jordon ja Connor Lyon

-------

- Jokaisesta päivästä ja aktiviteetista ei ole pakko kirjoittaa.
- Tarinalla/tarinoilla ei ole varsinaista aikarajaa.
- Päiväkirjaa ei ole kirjaimellisesti pakko kirjoittaa, tarinassaan voi mainita esimerkiksi oppilaan kirjoittavan sitä, mutta itse sisältöä ei ole välttämätöntä mainita.
-Sovi toisen oppilaan kirjoittajan kanssa esimerkiksi postilaatikon kautta mikäli haluaisit majoittaa oppilaasi tämän hahmon kanssa samaan telttaan.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com