Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Celestia Dostwood, 18v.

xx, x
huoneen kuva
vaatekaapin sisältöä

Ulkonäkö ja luonne

Celestia Dostwood ei jää ohikulkijoilta huomaamatta kelttiläisen ulkonäkönsä ansiosta. Celestia on perinyt oman sukunsa edustavimmat geenit, joita jokainen on päätynyt tavalla tai toisella ihailemaan. Luonnollisen kuultavat kasvot hehkuvat terveillä punaisilla poskipäillään, joihin kesän aikana saattaa ilmestyä pieniä pisamia sinne tänne. Täyteläiset huulet ja tuuheat suklaanruskeat kulmakarvat korostavat symmetrisiä kasvoja sen suuremmitta vaivoitta. Eivätkä nokimustat pitkät ripset siniharmaiden silmineen jää lainkaan huomaamatta, katseen upotessa suoraan toisten syvempään sieluun. Celestia ei ole koskaan nähnyt kovinkaan suurta arvoa meikeille, vaikka viime aikoina neidon on nähty käyttävän entistä useammin kevyitä luonnollisia ripauksia kasvoilleen. Se mitä tulee hiuksiin, niin Dostwoodin suvussa on tyypillistä törmätä pitkiin kaurankuultaviin kihariin, jotka laskeutuvat ruskean eri sävyin kohti latvoja. Celestia käyttääkin hiuksiinsa paljon öljypohjaisia tuotteita, jotka helpottavat niiden kurissa pitämistä. Täysi-ikäiseksi nuoren naisen aluksi Celestia on vain 162 cm pitkä, mikä itse tympii häntä hiukan. Tosin ajan myötä oma pituus ei ole jäänyt vaivaamaan, neidin ollessa muutenkin sirohkomaisen sulavalinjainen.

Celestia Dostwood on sukunsa nuorempia, mutta vaikutusvaltaisimpia kasvoja. Helposti manipuloivana ja tahtonsa eteenpäin vievänä Celestia on laittanut korttinsa ajoissa kehiin. Niinkin hyvin että sitä itse vielä kovinkaan pitkälle ymmärtämättä, Cel saattaa jonakin päivänä periä koko sukunsa omaisuuden. Kyse on vain ajasta ja tapahtumien kulusta. Se mitä tulee nuoren aikuisen luonteeseen, niin elämäntilanteita maistellessa Celestiassa voi paljastua uusia piirteitä. Pohjalta hän on kuitenkin oman tahtonsa mukaan elävä, skeptinen, mutta kuitenkin tapojensa mukaan hillitty sukunsa edustaja. Hyvät tavat ovat aina olleet kaiken edustalla, eikä Celestiasta pystyisi koskaan veistämään villiä lellittyä perijätärtä, vaikka finanssinen tilanne sen sallisikin. Sen sijaan on tyypillistä nähdä Celestia aamulla varhain ikkunalaudalla kaakaokupponen käsissään, katse suunnattuna kaukaisuuden horisonttiin. Taikka iltamyöhään kynttilöiden ääressä lukemassa. Luonnon kauneus ja pienten asioiden ihaileminen elämässään ovat vieneet perijättären eteenpäin todellisuuden ja mielikuvituksen rajamaille. Niinkin pitkälle, ettei Cel kaipaa suuria porukoita ympärilleen. Muutama hyvä ja luotettava ystävä kuulostavat realistiselta, vaikka sitä joskus tarpeen tullen on täytynyt punoa lankoja laajemmalla mittakaavalla. Siinäkö kaikki Celestia Dostwoodista? Ei lainkaan, muu jääkin arvoitukseksi ja selvitettäväksi!

 

Muuta

Celestia syntyi vanhaan Dostwoodin-kreivipohjaiseen sukuun, joka elää edelleen pääosin Etelä-Skotlannissa. Vaikka nykyisin Dostwoodin nimi näkyy myös Englannissa ja Hollannissa. Celestia vietti lapsuuden vanhan kartanon mailla, suurineen puistoineen ja metsineen. (Kuva) Nykyään kartano on vain muistutuksena hänen vanhemmistaan, jotka menehtyivät useampi vuosi sitten. Amelie Dostwood ja Frank Dostwood sattuivat kirjoittamaan kuitenkin ajoissa muutaman perintökirjeen ja kätkemään sukunsa muutkin salaisuudet Celestian arvoituksiksi. Kuvaan astui kuitenkin Mirella Dostwood, joka oli huolehtinut Celin kasvatuksesta lempeänä tätinä, kunnes täysi-ikäinen Celestia astui hänen eteensä suvun mahdollisena perijänä. Siitä lähtien välit ovat viilentyneet.

¤ Pianisti, runoilija ja kirjailija
¤ On sukunsa nuorin ja mahdollinen perijä, tätinsä Mirellan jälkeen.
¤ Tykkää makeisista suosii suklaata, vaikka viime aikoina jäätelö on ollut mieluisin herkku.
¤ Ajanvietteenä kirjoittaa paljon.
¤ Ei ole ikinä seurustellut.
¤ Pitää arvokkaana mumminsa sormusta, jota ei ota ikinä pois sormestaan. (Kuva) Sormus hävinnyt!
¤ Soittaa pianoa erittäin hyvin, sekä osaa laulaa. Vaikkei ole harkinnut uraa kumpaakaan.
¤ Saattaa olla jossain määrin vanhanaikainen, tapojensa ja sukunsa suosija.
¤ Haluaisi opiskella tähtitiedettä, vaikkei ole siitä koskaan kertonut.
¤ Syntymäpäivä 9.11

Ääninäyte

Soundtrack

Valinnaisaineet

laulu, säveltäminen, paritanssi, luova kirjoittaminen, kuvaamataito, latina, valokuvaus, näytteleminen

Kirjoittajasta

Hurahdin maailmaan 1998-vuosimallin lopussa. Kirjoittaminen on pikku hiljaa sulautunut elämääni. Jos rehellisiä ollaan, niin vasta viime vuonna. Avasin itsessäni niin sanotun "vahvuuden ja mielikuvituksen maailman". Olen jo kuitenkin pienestä pitäen ollut kiinnostunut runojen ja tarinoiden maailmasta, vaikken harrastanut niiden raapustamista. Se, että onnistunko siinä tänä päivänä ei ole minun päätöksissäni, vaan sinun.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

Nimi: Sanomalehti

31.01.2016 14:12
Helmikuu, nmr. 01

Helmikuussa säät alkavat lämmetä entisestään ja Aislingin tunnelmaa pääsevät rentouttamaan erilaiset yhteiset tapahtumat, joihin osallistumiset ovat nyt käynnissä. Lehden ensimmäinen numero toimii vahvasti informoivana osana, mutta jatkossa sen sisältö tulee laajenemaan.
-------------------------
--HAASTE--
Haasteen aihe on yksinkertainen: keksi Aislingin omalle sanomalehdelle nimi. Nimi voi olla tyyliltään niin simppeli kuin hauskakin. Nimiehdotukset lähetetään yksityisellä sanomalehden omaan vieraskirjaan, jonne pääsee toiminta-sivulta. Voittaja valitaan seuraavan lehden ilmestymiseen mennessä.
-------------------------
--SÄÄ--
Korkein lämpötila: noin +10C
Alin lämpötila: noin +3C
Helmikuu vietetään pilvisissä tunnelmissa, vain satunnaisia yksittäisiä täysin pilvettömiä päiviä löytyy. Sadetta ripottelee pieninä määrinä ja lyhyinä jaksoina useina päivinä.
-------------------------
--UUDISTUKSET--
Postilaatikko, kerhot, ympäristöön uusia kuvia, mahdollisuus huoneen kuvan ja vaatekaapin sisällön linkittämiseen, soundtrackin ja ääninäytteen lisääminen, kerhot.
-------------------------
--UUDET OPPILAAT--
Evan 17v, Ingrid 16v, May 16v, Shanaya 16v, Wendy 14v
-------------------------
-TAMMIKUUN KIRJOITTAJA-
Onnea: Sandra!
-------------------------
--TAPAHTUMAT-
14.02.2016 - Ystävänpäiväjuhla, muistathan lähettää kortit ja kirjeet?
22.02.2016 - Vaellusretki
-------------------------
--JUORUT--

Ryppyjä teinirakkaudessa?!
Kaksi alemmilla luokilla olevaa oppilasta nähtiin riitelemässä koulun pääovien edessä - keskellä juuri menevän kansainvälisille tahoille pidetyn esitelmän. Sanaharkan päätteeksi toinen nuorista ryntäsi metsään, eikä hänen nähty palaavan takaisin. Huhut kertovat, että riitapukareiden nimet alkaisivat samalla kirjaimella.

Varokaa lääppijää!
On ollut silminnäkijöitä siitä, että eräs mallina toimiva lisäkoulutuksessa oleva nuori mies on käyttäytynyt aggressiivisesti ja yrittänyt lähennellä ihmisiä jo moneen otteeseen. Kukaan ei tiedä milloin lääppijä aikoo iskeä seuraavaksi - pitäkää siis silmät ja korvat avoinna! Nuoren miehen kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja arvaamaton.

Spiderman varasti kahvinkeittimen!
Varhain viikon alussa tuli ilmoitus, että opettajien huoneen toisen kerroksen oleskelutilasta on varastettu kahvinkeitin ja kahviporot. Varas oli käynyt tilassa varhain aamusta ennen tuntien alkua, mutta oli pukeutunut Spiderman-asuun, jonka vuoksi rosvoa ei voitu tunnistaa valvontakameroista. Toivomme, että varas palauttaisi varastamansa tuotteet opettajien huomaan, jotta asian tähden ei tarvitse kuluttaa enempää resursseja.
-------------------------
Haluatko auttaa lehden kokoamisessa? Voit lähettää omat ideasi, juorusi tai artikkelisi lehden toimitukseen Aislingin postilaatikon kautta. Muistathan merkata viestin yksityiseksi, ettei sisältö pääse ennen aikojaan leviämään?

Nimi: Sandra

26.01.2016 13:25
Tuletko vaellukselle, koska kaipailisin edes yhtä tuttua kaveria samaan telttaan

Nimi: Ystävänpäiväjuhla -14.02.2016

26.01.2016 09:18
Haluatko osallistua ystävänpäivän viettoon? Tänä vuonna ystävänpäivää juhlitaan koristeiden lisäksi hauskan leikin sekä tanssiaisten voimin.

Aamupalan jälkeen kaikki pääsevät valmistautumaan päivään, jossa korostuu yhteishenki ja hauskanpito. Syömisen ja valmistautumisen päätyttyä aloitamme leikillä, jossa osallistujat on jaettu arpomalla pareittain. Ensiksi oppilaan tulee etsiä parinsa koulusta, jonka jälkeen he saavat alkaa suorittaa heille annettuja tehtäviä. Tehtäviä on erilaisia, mutta nopeus on valttia.

Kun kaikki osallistujat ovat selvinneet paritehtävistä, on aika alkaa jännittämään illan tanssiaisia. Ennen tanssiaisia on kuitenkin omaa aikaa, jolloin jokaiselle jaettaviin halisydämiin on hyvää aikaa kerätä nimiä. Ei sovi myöskään unohtaa juhlallista ateriaa ruokalassa, joka on koristeltu - miten muutenkaan kuin ystävänpäivään sopivaksi. Aterian jälkeen saamme vielä hetken sulatella ruokaa, ennen kuin on aika päästää oppilaat ja henkilökunta tanssilattialle. Tanssiaisissa musiikkista tulee vastaamaan muun muassa koulun oma bändi, sekä yksittäiset esiintyjät.

Kuulostaako hyvältä? Osallistu!

-------

- Voit osallistua molempiin tai vain toiseen aktiviteettiin, muista sanoa jos et halua osallistua kumpaankin aktiviteettiin.
- Kirjoittaa voi heti, kun parit on arvottu, varsinaista aikarajoitusta ei ole.
- Tanssiaisten parin saa sopia itse, mutta pari ei ole välttämätön.

Nimi: ILMOITUS

24.01.2016 17:04
Hyvä oppilas!

Haluatko osallistua luokkien yhteiselle vaellusretkelle ja karistaa tutut seinät hetkeksi mielestäsi?

Retkellä yövytään 2-4 hengen teltoissa ja syödään kodan lämmössä. Matkaan lähdetään busseilla maanantaina 22.2 kello 07:00, Aislingin eteishallista. Bussien jätettyä osallistujat sovittuun pisteeseen, otamme suunnaksemme ensimmäisen kohteemme .

Ensimmäisenä päivänä menemme veneretkelle kauniille järvelle, jossa halukkaat pääsevät perehtymään kalastuksen saloihin.

Toisena päivänä kokeilemme koskenlaskua ja lähdemme seuraavaa päämäärää kohti vaihtoehtoisesti kävellen tai ratsain. Vapaa-aikaa ei sovi unohtaa joten mukana on korttipakkoja mahdollisille korttihaille ja ilta vietetään hyvän musiikin ja nuotion äärellä.

Koko retki tulee sijaitsemaan kauniissa ympäristössä, joten kameralle voi olla käyttöä. Etenkin kolmas päivä kuluu vuoristoisissa maisemissa kävelyyn, jossa pääsemme näkemään lampaita ja puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Torstaina 25.2 palaamme Aislingiin päivälliselle, eikä loppupäivän tunneille ole pakollista osallistua. Osallistuneiden tulee kirjoittaa pientä päiväkirjaa retkestä.

Mukaan tarvitset oman makuupussin, makuualustan, haluttaessa pikkupurtavaa, taskulampun tai otsalampun ja pesutarvikkeet. Myös tukevat kengät sekä riittävän lämmin - mielellään vedenkestävä vaatetus suotava. Ruoan, kahvituksen, sekä tarvittavat välttämättömyydet koulu hoitaa oppilaiden puolesta yöpymispaikoille.

Ilmoittaudu mukaan kertomalla kenen kanssa olet sopinut nukkuvasi samassa teltassa. Ole liikkeellä tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit sopia nukkumisjärjestelystä. Ne jotka eivät osallistu retkeen, opiskelevat koulussa normaaliin tapaan.

Terveisin retkelle tulevat valvojat: Nicky, Kate McSloth, Marilyn Salazar, Roly Jordon ja Connor Lyon

-------

- Jokaisesta päivästä ja aktiviteetista ei ole pakko kirjoittaa.
- Tarinalla/tarinoilla ei ole varsinaista aikarajaa.
- Päiväkirjaa ei ole kirjaimellisesti pakko kirjoittaa, tarinassaan voi mainita esimerkiksi oppilaan kirjoittavan sitä, mutta itse sisältöä ei ole välttämätöntä mainita.
-Sovi toisen oppilaan kirjoittajan kanssa esimerkiksi postilaatikon kautta mikäli haluaisit majoittaa oppilaasi tämän hahmon kanssa samaan telttaan.

Nimi: INFO

22.01.2016 17:13
Postilaatikko?

-Ei tarinoille tai ylläpidolle tarkoitetuille kysymyksille.
-Oppilaiden välisille kirjeille/korteille, mahdollisuus lähettää myös anonyymiä postia.
-Ilmoituksille tulevista tapahtumista, tärkeistä päivämääristä ja uudistuksista.
-Aislingin tulevalle niin sanotulle sanomalehdelle, jonka sisältöön otetaan vielä ehdotuksia. Listalla on muun muassa koulun juoruja, mahdollisia juonia, kilpailuja, ja mitä nyt keksiikin. Oppilaat saavat osallistua lehden kasaamiseen.
-Kirjoittajat voivat sopia keskenään yhteisistä juonikuvioista.
-Ylläpito voi lähettää ilmoituksia tai kysymyksiä, jos ne koskevat esimerkiksi vain yhtä tai paria henkilöä.
-Voit ilmoittaa toiselle kirjoittajalle, jos hänen hahmonsa esiintyy tarinoissasi.

Jos sinulta löytyy ideoita kehittää postilaatikon tai tulevan sanomalehden sisältöä, ilmaise ihmeessä ehdotuksesi esimerkiksi chatissa tai vieraskirjassa.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com