Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Lionel Alexander Rowley 16v

kuva

Luonne ja ulkonäkö

Lionelilla on ruskeat hiukset, jotka voivat olla joskus ojennuksessa, mutta usein miten sattuu. Lähes huomaamattomat hymykuopat, urheilullinen vartalo, noin 180cm pitkä. Lionel on luonteeltaan herrasmies, siihen rooliin hän on oppinut sulautumaan pienestä pitäen. Hauska, sosiaalinen, innokas tekemään ja oppimaan uutta, vaikka ei sitä hallitsisi. Välillä levoton, jolloin ei jaksa keskittyä ollenkaan, silloin sählää joko yksin tai kaverin kanssa. On aina rakastanut urheilua, haluaa menestyä siinä, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa. Päälajeina aitajuoksu sekä jalkapallo. Osaa myös ratsastaa ja on hevospoolossa suhkot hyvä. On erittäin motivoitunut urheiluun, käy lenkillä aamuin illoin, ei ole harvinainen näky kuntosalilla tai milloin mitäkin tekemässä ja pelaamassa. Urheilun vastapainona soittelee kitaraa. Raha ei ole ongelma, syntynyt rikkaaseen brittisukuun. Ei ole kuitenkaan rahalla hellitty kakara vaan ymmärtää rahan arvon ja on loppujen lopuksi erittäin säästäväinen. Ei puhu tai ylpeile rahoilla, rikkautta ei välttämättä päällepäin edes huomaa, osaa kyllä pukeutua tyylikkäästi ja kalliisti, mutta yhtä hyvin hänen päällään voi nähdä rispaantuneen villapaidan tai kuluneet verkkarit. Heikkoutena kalliit rannekellot ja kengät.

Äidin kuolema auto-onnettomuudessa Lionelin ollessa kuusi vuotias järkyttää edelleen. Onnettomuuden jälkeen Lionel muutti veljensä ja isänsä kanssa pieneen kartanoon, järven rannalle, metsän keskelle Skotlantiin. Isä sairastui kuitenkin pian syöpään, eikä jaksanut taistella viittä vuotta pidempää. Seurasi muutto suvun kartanon maille, sedän perheen luo Englantiin. Eikä juuri kerro kenellekään perheestään, jos puhuu, puhuu hän kaksoisveljestään Edwardista. Ei utele toisilta sellaista mitä he eivät halua hänelle kertoa, mutta odottaa samaa heiltä.

Muuta

- urheilija, päälaji aitajuoksu
- perheeseen kuuluu kaksoisveli Edward, setä Antony ja hänen vaimonsa Maryse sekä serkku Angelica, kaksi norwichinterrieriä, pari kissaa ja hevosia
- Aislingissa mukana kilpikonnakuvioinen kissa Aida
- parhaat kaverit Alec ja Chad
- vanhemmat kuolleet
- rikas

Valinnaisaineet

liikunta (palloilulajit, juokseminen, yleisurheilu, jooga, nyrkkeily, uinti), kotitalous, latina

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com