Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Elijah Ashford, 19

x, x, x, x, x
huoneen kuva

Luonne ja ulkonäkö

Elijah on ensinäkemältä kaikkien vanhusten kammoksuttu lapsenlapsi, joka on mennyt ottamaan heti ikää saatuaan naaman täyteen reikiä ja "turhia töhryjä" kehoonsa, kuten tätä mieltä olevat ruukaavat mielipiteensä esittää. Elijahin aivan ensimmäisenä huomattavat piirteet ovatkin tämän tatuointien peittämät kädet. Käsien tullessa täyteen, otti nuori mies tatuointeja myös rintakehäänsä parisen kappaletta ja yksi tatuointi kipuaa kaulaan saakka. Korvakorujen lisäksi naamaa koristaa sinisten silmien lisäksi nenä- ja huulikoru. Nuorempana Elijahilla oli myös kielilävistys, mutta otti sen lopulta pois. Hiukset ovat yleensä lähes mustaa lähentelevät ruskeat, joita poika stailaa silloin, kun sattuu jaksamaan ja näkemään vaivaa. Elijah on noin 184cm pitkä, kehonrakenteeltaan melko heppoista tekoa, sillä häntä ei pahemmin kuntosalilla hikoileminen kiinnosta. Vaatteet ovat lähes poikkeuksetta tummia, oikeastaan lähinnä mustaa, vaikkei hän värikkäämpiä vaatteita tahallisesti välttelekään.

Heti ensiksi Elijahin tavatessa voi ajatella, että saa vastaansa kiroiluryöpyn ja keskisormen heilumaan naamansa eteen, mutta tämä kuva pettää. Vaikkei Elijah sitä tietoisesti tuo esille, on pojalle arvosanat ja hyvä käytös erittäin tärkeitä asioita, joten rumia sanoja ei kannata edes haaveilla kuulevansa nuoren miehen suusta. Hänen vanhempansa ovat aina toimineet vahvana esikuvana hänelle, eikä heidän taloudessaan koskaan kiroiltu; edes riidellessä. Toisaalta hän poimi myös vanhempiensa tavan tupakoida noin 13-vuotiaana, joten täysin ei hänen kasvatustaan voitaisi puhua stereotyyppisen puhtoisena. Elijah on kuitenkin pääpiirteittäin kohtelias nuori mies, vaikka pitääkin liian lepertelevää käytöstä vain imelänä ja se saakin hänet vain hämilleen.

Elijah on tunnollinen mitä tulee koulutyöhön ja pyrkii pitämään numerot vähintään hyvinä. Hän ei kuitenkaan lue hulluna kokeisiin, kuuntelee lähinnä tunnilla ja kirjoittaa muistiinpanot, mutta sen jälkeen saattaa avata kirjan vain kerran ennen kokeita kerratakseen pääpointit asioista. Stressata hän ei koulutyöstään osaa, eikä vaadi itseltään liikoja, vaan päivittelee sitten jälkikäteen, että no olisi sitä paremmin voinut suoriutua jos olisi vain lukenut. Valinnaisaineiden lisäksi hän nauttii etenkin historiasta ja yhteiskuntaopista. Vaikka Elijah pitääkin normaaleista tunneista, tuli hän Aislingiin pääasiassa touhuamaan musiikin ja taiteen parissa.

Mitenkään räiskyvän riehakas persoona ei Elijah ole, vaikka osaakin pitää hauskaa ja varmasti osaa riehaantuakin, kun tunnelma on oikea. Vaikka vakavat kasvot saattavatkin pettää, on nuori mies erittäin rento heti, kun on varma, ettei hänelle puhuva ihminen ole siinä vain sen takia, ettei keksinyt muitakaan kelle puhua. Elijah inhoaakin väkinäisiä keskusteluja, jotka vain täytyy käydä "koska on pakko" ja arvostaakin sitä, että puhuja jaksaa nähdä vaivaa keksiä jotakin muuta aihetta, kuin sen hetkisen sään.

Harmistuessaan Elijah tuskin näyttää sitä, vaan on mitä mainioin piilottamaan häntä häiritsevät asiat, kuten lähes kuka tahansa nuori ihminen halutessaan, mutta on alkanut opetella olevaan avoimempi negatiivisistakin tunteistaan. Tästä huolimatta hän päätyy aina silloin tällöin murjottamaan normaalia hiljaisempana sivummalle muista. Tappeluja Elijah ei jaksa alkuunkaan ja poistuu mielummin paikalta, kuin alkaa riidellä kovaäänisesti tai vaihtoehtoisesti nyrkein mitättömistä asioista. Hän ei olekaan pitkävihainen ja jaksaa antaa ystävilleen uusia mahdollisuuksia, vaikka niitä olisikin jo käytetty useampaan otteeseen.

Elijahille eniten vaikeuksia tuottaakin osoittaa välittämisensä muita kohtaan. Vaikka hän onkin sosiaalinen ja omistaa sopivan määrän ystäviä, ei hän aina tiedä miten osoittaa aidon kiintymyksensä heitä kohtaan. Siksi monetkaan hänen ystävistään eivät ole missään mielessä läheisiä ystäviä, jotka tuntisivat hänet läpikotaisin. Aikaisemmat parisuhteen alutkin ovat usein töksähtäneet siihen, ettei Eliah ole saanut aikaiseksi tuoda ilmi tunteitaan sanoin ja monesti toinen osapuoli on viimeistään siinä vaiheessa päättänyt, että ei sitten jos ei kerta kelpaa. Elijahin lapsenomaisen ilkikurisesta puolesta, joka jaksaa heittää kommentteja asiasta kuin asiasta, saavat nähdä pilkahduksen vain ne oikeat kaverit ja perhe.

Muiden mielipiteet eivät juuri kiinnosta Elijahia, usein hän jättääkin ne omaan arvoonsa antaen muiden juoruta mitä tahtoo ja katsoo draamoja nenänvarttansa pitkin. Tietyissä porukoissa hän onkin saanut siitä tylsän henkilön maineen, koska ei ole lähtenyt mukaan kiusaamiseen ja muuhun toimintaan, jonka Elijah mielummin jättäisi kokonaan huomiotta. Mikään alistettujen ihmisten sankari hän ei ole, vaan kävelee mielummin ulos tupakalle, kuin alkaisi hommata itselleen vihollisia muiden auttamisen takia. Pääasiassa hän yrittääkin elää elämäänsä välittäen vain niistä ihmisistä, jotka hänelle jotakin todella merkkaavat.

 

Muuta

• Elijahin kotipuolessa olevaan perheeseen kuuluu isä sekä 15-vuotiaat kaksoissiskot. Lasten äiti lähti käppäilemään kuvioista melko varhain toisen miehen kanssa Elijahin ollessa 9-vuotias. Ei oikeastaan puhu paljon perheestään tai pidä heihin yhteyttä, vaikka välit ovatkin kunnossa. Äidilleen hän soittelee aina silloin tällöin ja näkee muutaman kerran vuodessa. Elijahin äiti on hänelle tärkeä, mutta päätti jäädä isänsä ja siskojensa kanssa, koska ei tullut toimeen äitinsä uuden miesystävän kanssa, joka yritti Elijahin mielestä olla liian isällinen häntä kohtaan.
• Elijah rakastaa eläimiä; etenkin kissoja, muttei halunnut tuoda eläimiä kouluun häiritsemään opiskeluaan
• Osaa soittaa rumpujen lisäksi kitaraa, mutta se ei ole hänelle niin tärkeä harrastus
• Saapui Aislingiin 13-vuotiaana 2. luokalla
• Jätti kirjaimellisesti itsensä luokalle anottuaan luvan rehtorilta, sillä ei ollut tyytyväinen arvosanoihinsa siltä vuodelta
• Polttaa, muttei juo koskaan, vaikka viihtyykin baareissa ja bileissä jos ajautuu sinne ystäviensä mukana
• Ehdottoman tarkka omista tavaroistaan ja siisteydestä huoneessaan
• Elijahin lempinimi on "Eli", mutta sitä ei käytä kuin osa hänen ystävistään ja hänen isänsä
• Hyvä tekemään ruokaa, sillä hänen kokkina toimiva isänsä on aina pitänyt ruoanvalmistusta tärkeänä taitona
• Kiroilu ei kuulu hänen sanavarastoonsa ollenkaan, jos pahempi sana pääsee lipsahtamaan, on hän nopesti ajattelemassa miten typerältä kuulostaakaan
• Ei pidä lihasta, mutta syö sitä ajoittain tästä huolimatta
• Kuuntelee nukkuessaan aina musiikkia

Ääninäyte

Soundtrack

Valinnaisaineet

puukäsityö, atk, kuvaamataito, musiikki (rummut, kitara, sanoittaminen), valokuvaus, luova kirjoittaminen, liikunta (nyrkkeily), elokuva-ala, kotitalous

Kirjoittajalta

Elijahin hahmon takana on sama henkilö kuin Dale Milburnin. Ensin Elijah tuli Aislingiin pelkästään npc-hahmoksi, sitten päätin yrittää kirjoittaa hahmolla, mutta kun siitä ei mitään toviin kehkeytynyt, päätin laittaa sen uudestaan npc-hahmoksi. Saa nähdä saanko aikaiseksi kirjoittaa omia lukujansa tällä, mutta toistaiseksi Elijah on ihan vapaassa käytössä muiden tarinoihin. Toki jos jotain suurempaa juonta haluaa Elijahin hahmon kanssa niin aina saa tulla kysymään josko haluaisin vaikka tarinaroolata Elijahilla.

Postilaatikko

 [ Kirjoita ]

Nimi: Sanomalehti

31.01.2016 14:13
Helmikuu, nmr. 01

Helmikuussa säät alkavat lämmetä entisestään ja Aislingin tunnelmaa pääsevät rentouttamaan erilaiset yhteiset tapahtumat, joihin osallistumiset ovat nyt käynnissä. Lehden ensimmäinen numero toimii vahvasti informoivana osana, mutta jatkossa sen sisältö tulee laajenemaan.
-------------------------
--HAASTE--
Haasteen aihe on yksinkertainen: keksi Aislingin omalle sanomalehdelle nimi. Nimi voi olla tyyliltään niin simppeli kuin hauskakin. Nimiehdotukset lähetetään yksityisellä sanomalehden omaan vieraskirjaan, jonne pääsee toiminta-sivulta. Voittaja valitaan seuraavan lehden ilmestymiseen mennessä.
-------------------------
--SÄÄ--
Korkein lämpötila: noin +10C
Alin lämpötila: noin +3C
Helmikuu vietetään pilvisissä tunnelmissa, vain satunnaisia yksittäisiä täysin pilvettömiä päiviä löytyy. Sadetta ripottelee pieninä määrinä ja lyhyinä jaksoina useina päivinä.
-------------------------
--UUDISTUKSET--
Postilaatikko, kerhot, ympäristöön uusia kuvia, mahdollisuus huoneen kuvan ja vaatekaapin sisällön linkittämiseen, soundtrackin ja ääninäytteen lisääminen, kerhot.
-------------------------
--UUDET OPPILAAT--
Evan 17v, Ingrid 16v, May 16v, Shanaya 16v, Wendy 14v
-------------------------
-TAMMIKUUN KIRJOITTAJA-
Onnea: Sandra!
-------------------------
--TAPAHTUMAT-
14.02.2016 - Ystävänpäiväjuhla, muistathan lähettää kortit ja kirjeet?
22.02.2016 - Vaellusretki
-------------------------
--JUORUT--

Ryppyjä teinirakkaudessa?!
Kaksi alemmilla luokilla olevaa oppilasta nähtiin riitelemässä koulun pääovien edessä - keskellä juuri menevän kansainvälisille tahoille pidetyn esitelmän. Sanaharkan päätteeksi toinen nuorista ryntäsi metsään, eikä hänen nähty palaavan takaisin. Huhut kertovat, että riitapukareiden nimet alkaisivat samalla kirjaimella.

Varokaa lääppijää!
On ollut silminnäkijöitä siitä, että eräs mallina toimiva lisäkoulutuksessa oleva nuori mies on käyttäytynyt aggressiivisesti ja yrittänyt lähennellä ihmisiä jo moneen otteeseen. Kukaan ei tiedä milloin lääppijä aikoo iskeä seuraavaksi - pitäkää siis silmät ja korvat avoinna! Nuoren miehen kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja arvaamaton.

Spiderman varasti kahvinkeittimen!
Varhain viikon alussa tuli ilmoitus, että opettajien huoneen toisen kerroksen oleskelutilasta on varastettu kahvinkeitin ja kahviporot. Varas oli käynyt tilassa varhain aamusta ennen tuntien alkua, mutta oli pukeutunut Spiderman-asuun, jonka vuoksi rosvoa ei voitu tunnistaa valvontakameroista. Toivomme, että varas palauttaisi varastamansa tuotteet opettajien huomaan, jotta asian tähden ei tarvitse kuluttaa enempää resursseja.
-------------------------
Haluatko auttaa lehden kokoamisessa? Voit lähettää omat ideasi, juorusi tai artikkelisi lehden toimitukseen Aislingin postilaatikon kautta. Muistathan merkata viestin yksityiseksi, ettei sisältö pääse ennen aikojaan leviämään?

Nimi: Ystävänpäiväjuhla -14.02.2016

26.01.2016 09:20
Haluatko osallistua ystävänpäivän viettoon? Tänä vuonna ystävänpäivää juhlitaan koristeiden lisäksi hauskan leikin sekä tanssiaisten voimin.

Aamupalan jälkeen kaikki pääsevät valmistautumaan päivään, jossa korostuu yhteishenki ja hauskanpito. Syömisen ja valmistautumisen päätyttyä aloitamme leikillä, jossa osallistujat on jaettu arpomalla pareittain. Ensiksi oppilaan tulee etsiä parinsa koulusta, jonka jälkeen he saavat alkaa suorittaa heille annettuja tehtäviä. Tehtäviä on erilaisia, mutta nopeus on valttia.

Kun kaikki osallistujat ovat selvinneet paritehtävistä, on aika alkaa jännittämään illan tanssiaisia. Ennen tanssiaisia on kuitenkin omaa aikaa, jolloin jokaiselle jaettaviin halisydämiin on hyvää aikaa kerätä nimiä. Ei sovi myöskään unohtaa juhlallista ateriaa ruokalassa, joka on koristeltu - miten muutenkaan kuin ystävänpäivään sopivaksi. Aterian jälkeen saamme vielä hetken sulatella ruokaa, ennen kuin on aika päästää oppilaat ja henkilökunta tanssilattialle. Tanssiaisissa musiikkista tulee vastaamaan muun muassa koulun oma bändi, sekä yksittäiset esiintyjät.

Kuulostaako hyvältä? Osallistu!

-------

- Voit osallistua molempiin tai vain toiseen aktiviteettiin, muista sanoa jos et halua osallistua kumpaankin aktiviteettiin.
- Kirjoittaa voi heti, kun parit on arvottu, varsinaista aikarajoitusta ei ole.
- Tanssiaisten parin saa sopia itse, mutta pari ei ole välttämätön.

Nimi: ILMOITUS

24.01.2016 17:03
Hyvä oppilas!

Haluatko osallistua luokkien yhteiselle vaellusretkelle ja karistaa tutut seinät hetkeksi mielestäsi?

Retkellä yövytään 2-4 hengen teltoissa ja syödään kodan lämmössä. Matkaan lähdetään busseilla maanantaina 22.2 kello 07:00, Aislingin eteishallista. Bussien jätettyä osallistujat sovittuun pisteeseen, otamme suunnaksemme ensimmäisen kohteemme .

Ensimmäisenä päivänä menemme veneretkelle kauniille järvelle, jossa halukkaat pääsevät perehtymään kalastuksen saloihin.

Toisena päivänä kokeilemme koskenlaskua ja lähdemme seuraavaa päämäärää kohti vaihtoehtoisesti kävellen tai ratsain. Vapaa-aikaa ei sovi unohtaa joten mukana on korttipakkoja mahdollisille korttihaille ja ilta vietetään hyvän musiikin ja nuotion äärellä.

Koko retki tulee sijaitsemaan kauniissa ympäristössä, joten kameralle voi olla käyttöä. Etenkin kolmas päivä kuluu vuoristoisissa maisemissa kävelyyn, jossa pääsemme näkemään lampaita ja puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Torstaina 25.2 palaamme Aislingiin päivälliselle, eikä loppupäivän tunneille ole pakollista osallistua. Osallistuneiden tulee kirjoittaa pientä päiväkirjaa retkestä.

Mukaan tarvitset oman makuupussin, makuualustan, haluttaessa pikkupurtavaa, taskulampun tai otsalampun ja pesutarvikkeet. Myös tukevat kengät sekä riittävän lämmin - mielellään vedenkestävä vaatetus suotava. Ruoan, kahvituksen, sekä tarvittavat välttämättömyydet koulu hoitaa oppilaiden puolesta yöpymispaikoille.

Ilmoittaudu mukaan kertomalla kenen kanssa olet sopinut nukkuvasi samassa teltassa. Ole liikkeellä tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit sopia nukkumisjärjestelystä. Ne jotka eivät osallistu retkeen, opiskelevat koulussa normaaliin tapaan.

Terveisin retkelle tulevat valvojat: Nicky, Kate McSloth, Marilyn Salazar, Roly Jordon ja Connor Lyon

-------

- Jokaisesta päivästä ja aktiviteetista ei ole pakko kirjoittaa.
- Tarinalla/tarinoilla ei ole varsinaista aikarajaa.
- Päiväkirjaa ei ole kirjaimellisesti pakko kirjoittaa, tarinassaan voi mainita esimerkiksi oppilaan kirjoittavan sitä, mutta itse sisältöä ei ole välttämätöntä mainita.
-Sovi toisen oppilaan kirjoittajan kanssa esimerkiksi postilaatikon kautta mikäli haluaisit majoittaa oppilaasi tämän hahmon kanssa samaan telttaan.

Nimi: INFO

22.01.2016 17:14
Postilaatikko?

-Ei tarinoille tai ylläpidolle tarkoitetuille kysymyksille.
-Oppilaiden välisille kirjeille/korteille, mahdollisuus lähettää myös anonyymiä postia.
-Ilmoituksille tulevista tapahtumista, tärkeistä päivämääristä ja uudistuksista.
-Aislingin tulevalle niin sanotulle sanomalehdelle, jonka sisältöön otetaan vielä ehdotuksia. Listalla on muun muassa koulun juoruja, mahdollisia juonia, kilpailuja, ja mitä nyt keksiikin. Oppilaat saavat osallistua lehden kasaamiseen.
-Kirjoittajat voivat sopia keskenään yhteisistä juonikuvioista.
-Ylläpito voi lähettää ilmoituksia tai kysymyksiä, jos ne koskevat esimerkiksi vain yhtä tai paria henkilöä.
-Voit ilmoittaa toiselle kirjoittajalle, jos hänen hahmonsa esiintyy tarinoissasi.

Jos sinulta löytyy ideoita kehittää postilaatikon tai tulevan sanomalehden sisältöä, ilmaise ihmeessä ehdotuksesi esimerkiksi chatissa tai vieraskirjassa.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com