Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Justin,15

linkki kuvaan

 

Luonne ja ulkonäkö

Justin on australialainen viidentoista ikäinen poika, jolle temppupyöräily on se juttu. Hänellä on ikään kuin kaksi persoonaa; mukava ystäville ja ihmisille joihin tahtoo tehdä vaikutuksen, ja ilkeä kaikille muille. Luonteeltaan poika on mukava lähes kaikille tytöille ja suosituille pojille.  Justin on hyvä kuuntelija. Hän on myös romanttinen ja on järjestänyt aiemmalle tyttöystävälleen ihania yllätyksiä. Justinilla on paha tapa olla ylimielinen ja huudella joillekkin pienemmille raasuille. Hän koittaa hakea huomiota tällä tavoin, hänen vanhempansa ovat kuolleet ja poika on oikeasti ollut sisältä rikki jo monta vuotta, mutta joutunut esittämään urheaa. Hän on varttunut mummonsa luona, eikä saanut ikinä niin paljoa huomiota kuin se isoveli, tai se ihanasuloinenkiltti pikkusisko! Kavereille ja tytöille hän on kuitenkin oikein ihana tuttavuus ja omaa herrasmiehen tavatkin! Kun Justinin luottamuksen voittaa puolelleen, saa hänestä lojaalin ystävän. Justin on oikeasti aika herkkä poika, mutta pelkää näyttää tunteensa ja luottaa ihmisiin ensinäkemältä. Hän on sellainen söpön ujo poika, jonka aksentti hurmaa sinut viimeistään!

Justininilla on siniset silmät ja ruskeat hiukset. Hän on 'vain' 170 cm pitkä. Justin käyttää yleensä aina farkkuja ja jotain merkki t-paitaa, sekä muodissa olevia kenkiä asuinaan. Myös simppelivillapaidat ja chino-housut ovat monesti hänen päällään.Asusteeksi riittää merkkikello. Justin tykkää treenata ja hänellä onkin lihakset aika hyvin näkyvillä. 

 

Muuta

  • vanhemmat kuolleet Justinin ollessa 3-vuotias, surffausonnettomuudessa joulukuussa
  • kasvanut mummonsa luona
  • isoveli, Jake myös tulossa Aislingiin
  • pikkusisko Eden on myös Aislingissa
  • australialainen (asui Byron Bay-kaupungissa muutaman vuoden, pari viimeistä vuotta asuivat Noosa-kaupungissa)
  • Kristianin (NPC-hahmo) serkku

Valinnaisaineet

Liikunta (temppupyöräily, lihastenhallinta, nyrkkeily, street-tanssi, palloilulajit,yleisurheilu), elokuva-ala, ilmaisutaito, näytteleminen, mallikoulu

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com