Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Säännöt

Tällä sivulla on sekä yleiset säännöt, että koulun sääntöjä. Koulun sääntöjen rikkominen (tarinoissa) aiheuttaa oppilaalle yleensä jotain rangaistuksia, kuten jälki-istuntoa tai vakavissa tapauksissa koulun alueelta poistuminen kielletään oppilaalta kokonaan. 

Yleiset säännöt

001. Kohtelethan kaikkia sivulla kävijöitä tasapuolisesti kunnioittaen. Tarinoissa toisen oppilaan kiusaaminen, nimittely ja vastaava on sallittua kunhan asiasta on sovittu etukäteen toisen kirjoittajan kanssa.

002. Aisling on suunnattu monen ikäiselle, joten pyrimme siihen, että sivustolla ei juuri k18 tasoista materiaalia ole.  Luvun alkuun tulee laittaa varoitukset etukäteen esimerkiksi runsaasta kiroilusta, alkoholin käytöstä, seksuaalisesta sisällöstä tai väkivallasta. Näiden unohtuminen ei mikään suuri rikos ole, mutta pyrimme siihen, että Aisling on mukava ja turvallinen paikka jokaiselle.

003. Hahmojen lukumäärällä ei ole rajaa, uskomme että jokainen on kyvykäs tiedostamaan moneenko hahmoon oma aika ja jaksamus riittää. Hahmoja voi aina siirtää myös npc-hahmoksi tai ottaa sieltä takaisin jos mieli tekee.

004. Aislingissa ei ole minkäänlaista vaatimusta kuinka usein tulee kirjoittaa, mutta olisi kohteliasta ilmoittaa itsestään n. kahden kuukauden välein vaikkapa chatissa, että pysymme perässä kuka on aktiivinen ja kuka ei. Tätä ei kuitenkaan seurata mitenkään erityisemmin.  (koodisana: omenalinna)

005. Käytä perus siistiä kieltä. Kiroilu tarinoissa on toki sallittua, eivätkä yksittäiset kirosanat chatissa haittaa, mutta joka lauseeseen niitä ei tarvitse tunkea.

 

Koulun säännöistä

001. Koulussa alaikäiset eivät saa juoda alkoholia tai polttaa tupakkaa. Yli 18-vuotiaat saavat käyttää alkoholia koulun tiluksien ulkopuolella. Täysi-ikäisten tupakointi sisällä on ehdottomasti kielletty, eikä ole sopivaa sauhutella heti ulko-oven ulkopuolella. Huumeet ovat ehdottomasti kielletty kaikissa tapauksissa. Käytännössä tätä on haastava valvoa ja todellisuudessa oppilaat sauhuttelevat missä milloinkin palohälytyksenkin uhalla. Ei ole myöskään mitenkään tavatonta, että kouluun kuljetetaan päihteitä, koska tarkastuksia ei tehdä.

002. Omiin huoneisiin mennään arkisin viimeistään kello 22.00. Huoneissa on oltava ainakin 05.00 asti. 1. ja 2. luokan oppilaiden hiljaisuus kestää 21.30-05.00. Viikonloppuisin hiljaisuus alkaa kaikilla kello 00:00. Hiljaisuuden aikana koulun käytävien valot sammuvat, mutta liiketunnistimet sytyttävät ne taas päälle jos kulkijoita on havaittavissa. 

003. Mikäli oppilas lähtee arkena kaupunkiin, on koulun alueelle palattava 21.50 mennessä! Viikonloppuisin oppilailla on lupa mennä ja tehdä mitä haluavat, kunhan ilmoittavat heti koululle, mikäli jotain sattuu.

004. Rikkomuksista jälki-istuntoa, joka suoritetaan tekemällä jotain hyödyllistä, kuten nyppimällä rikkaruohoja linnan pihan puutarhasta tai vaikka pesemällä vessoja siivoojien kaverina. Yksi jälki-istunto kerta kestää korkeintaan viisi tuntia. Kaikki alkoholiin ja huumeisiin liittyvä lasketaan vakavaksi rikkomukseksi ja siitä ilmoitetaan myös oppilaan vanhemmille sekä koulun terveydenhuoltoon. Muita mahdollisia rikkomuksia ovat luvaton jatkuva poissaolo, tupakointi alaikäisenä ,ja muiden tai ympäristön vahingoittaminen.

005. Oppitunneilla on puhuteltava opettajia nätisti ja toisillekkin oppilaille on oltava ystävällinen. Jos puhuttelunkaan jälkeen käytös ei parane, on tiedossa jälki-istuntoa.

006. Oppitunneilla on pakko olla, ellei ole saanut rehtorilta lupaa olla pois. Sairaana ei tunneille saa tulla. Jos et tunneille ilmesty, saattaa terveydenhoitaja tai opettaja tulla kurkkaamaan vointiasi, mikäli et itse käy sairaalasiivessä vierailulla. Jatkuvasta luvattomasta lintsauksesta saa jälki-istuntoa.

007. Viikonloppuisin on luvallista kutsua vieraita ja majoittaa muita oppilaita huoneessa, kunhan melutaso pysyy asiallisena.

008. Oppilaat huolehtivat itse oman huoneensa siisteydestä. Vähintään kerran vuodessa pidetään tarkistuskierros, jossa jokaisen oppilaan huone tarkistetaan. Tästä ilmoitetaan kuitenkin aina etukäteen.       

009. Tunnit kestävät 45 minuuttia. Mikäli tunnit ovat kaksoistunteja, voidaan ne pitää yhteen, jolloin tunnilta pääsee aikaisemmin. Kolmoistunteja ei pidetä yhteen, vaan välissä täytyy olla vähintään yksi vartin tauko puolessa välissä tunteja.

010. Rakennusten tai irtaimiston tahallisesta rikkomisesta seuraa jälki-istuntoa, sekä korvausvelvollisuus. Koulun yleisissä tiloissa ja ulkorakennusten seinustoilla on kameravalvonta, joista tekijöiden henkilöllisyys/det voidaan tarvittaessa selvittää.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com