Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Sofia, 15v

Ulkonäkö ja luonne

Sofialla on tumnahko iho ja kapeat silmät. Hänen isänsä on filippiiniläistaustainen, joten se kertoo Sofian ulkonäöstä aika lailla. Hänellä on tummanruskeat, lähes mustat, hiukset, jotka ovat aika kiharat luonnostaankin. Sofia on pitkä ja hoikka ja käyttää meikkiä välillä vähän liikaakin. Sofia rakastaa löysiä boyfriend-farkkuja ja college-paitoja ja hänen tyylinsä onkin aika rento. Kuitenkin Sofia haluaa pysyä muodin kelkassa ja ostaa vain tunnettuja merkkejä, oli kyse sitten puhelimesta tai vaatteista. Sofia on päällepäin hyvinkin pidättäytyvä mutta silti hänen luja itsevarmuutensa näkyy joka suuntaan. Ei ole hetkeä, ettei Sofia luottaisi itseensä. Tutuille Sofia on välitön ja ystävällinen ja rakastaa tuttaviaan. Sofiassa on kuitenkin se synkempikin puoli. Hän on monesti kärttyisä ja väkivaltainenkin mikäli ei ole saanut huumeannostaan. Hyvin harva tietää Sofian huumeiden käytöstä, koska Sofia yrittää ottaa aineet silloin kuin ei opiskele, mutta jos himo iskee, silloin ei hän voi itselleen mitään vaan ottaa ne koska tahansa. Sofia myös polttaa tupakkaa.

Muuta

-Malli

Sofian paras ja luotettavin ystävä on hänen serkkunsa Mindy de Oliveira joka opiskelee myös Aislingissa. Muita kavereita sitten riittääkin. Pahimmat kuitenkin Sofian "kavereista" ovat huymejengiläisiä joilta hän saa tarvitsemansa aineet. Sofian huoneen lähellä saattaa välillä nähdä muutaman heistä salaa pyörimässä koska Conrad, Phil, Jordan ja Emily asuvat samassa kaupungissa kuin Aisling on. He ovat mustiin pukeutuneita ja rähjäisiä. Sofian perheeseen kuuluu filippiiniläinen isä, äiti Jessica, isosisko Maria ja pikkusisko Julia.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com