Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Conan Hasan Zand, 17-v

Conan
Dante ja Conan
Dante, Conan, Ruby, Fitz
Dante ja Conan pieninä
Dante ja Conan 15-vuotiaina
Conan 14-vuotiaana

Luonne ja ulkonäkö

Oikealta, afrikkalaiselta nimeltään Hasan on niin sanotusti 'badass'. Mutta tuo sana vain tuntuu halventavalta, ja alentavalta tälle nuorelle miehelle. Hasan vaihtoi nimensä, 17-vuotta täytettyään, Conan:ksi. Vaikka nimi vaihtui, hän pysyi ennallaan. Nuori mies on kadulta, slummista, ja luonne hänellä ei todellakaan ole enkelimäinen. Tämä on helposti suuttuva, räjähtävä ja usein saman sukupuolen edustajalle heti nyrkit pystyssä haastamassa riitaa. Kaveriporukassa hän oli se, jota jouduttiin pitelemään ja käskemään rauhoittua. Tulisen luonteen kanssa on myös huumorintajuinen, naurava puoli, joka on luotettava kavereilleen ja puolustaa heitä loppuu asti. Conanista saa uskollisen ystävän, joka on valmis puolustamaan kaikkia ja kaikkea vastaan. Tummaihoinen ei siedä yhtäkään edes vähänkään kärkästä sanomista ihonväriinsä tai muuhunkaan itseensä vaan räjähtää heti kuin ydinpommi. Hänen vihaansa on hyvin hankala hallita, ellei hän saa sitä purettua ulos. Mutta siitä toisesta, valoisammasta puolesta; synkemmän puolensa lisäksi hänellä on härnäävä ja joskus liiankin vahva itsevarmuus, joka pysyy yllä oli tilanne mikä tahansa. Hän omistaa huumorintajun, joten on yleensä ihan hyvällä tuulella hymy huulilla. Conan ei ole sellaista naistennaurattaja tyyppiä, mutta tulee hyvin toimeen tytön/tyttöjen kanssa.

Muuta

-Nyrkkeilijä

Hasan syntyi New Yorkin slummiin keskelle rasistista maailmaa köyhänä. Keskelle väkivaltaa, aseita, päihteitä. Vain isä seuranaan, kun äiti oli kuollut luultavasti jengien välienselvittelyssä, viattomana sivullisena. Onneksi hän ei muistanut kyseistä asiaa, eikä hänen isänsä siitä paljoa kertonut. Conanin ollessa 7-vuotta, hänen isänsä hävisi ja myöhemmin hänen ruumiinsa löydettiin ammuttuna jostain päin New Yorkia. Sen jälkeen hän hautasi itsensä ongelmiin yrittäen unohtaa menneisyytensä. Slummin muut perheet ja pikkupojat auttoivat häntä ja heistä muodostui orvon lauma, perhe. Ilman vanhempiaan hän oppi selviytymään itse. Tämä aloitti uhkapelin kavereidensa eli ‘veljien’ kanssa niin, että hän nyrkkeili toista vastaan muiden lyödessä vetoa siitä, kumpi voittaisi? Conan kehittyi ja voitot nousivat. Sitten alkoi tulla turpaa. Ja kovaa. Heidät hakattiin henkihieveriin ja yksi 13-vuotias, heidän kavereista, kaapattiin ja häntä kidutettiin kostoksi veloista. Tuli sota. Ihmisiä kuoli, Conan kavereineen sai osumia luodeista, taloja tuhottiin, ihmisiä sytytettiin tuleen, rakennuksia räjäytettiin. Conanin kaveri, se kolmetoistavuotias, Dante oli kuolla luotien tuottamaan verenvuotoon. Silloin Zand kovetti sydämensä. Silloin hän kasvoi vanhemmaksi ja alkoi tunnollisemmaksi. Tämä otti roolikseen suojella kotinsa läiötä niin paljon kuin pystyi, ja ei enää ajatellut itseään. Dante oli hänelle kuin isoveli. Hän jatkoi rahan saamista, tappeluilla, mut nyt ei itsensä takia, vaan antaakseen rahaa vähäosaisile perheille, jotka asuivat ilman kattoa pään päällä. Ei, hän ei yrittänyt tekopyhäillä tai tehdä itsestään Jeesusta. Hän ei vain halunnut, että kukaan loukkaantuisi enää.

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com