Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Mona, 15-v.

kuva
toinen kuva

 

Luonne ja ulkonäkö

Mona on hyvin avoin, ja saa uusia kavereita kenestä tahansa. Yleensä hän viihtyy paremmin poikien seurassa, tietenkin tyypistä riippuen. Hän on aika puhelias, mutta antaa muillekin mielellään puheenvuoron. Hänellä on tapana kokeilla aina kaikenlaisia uusia ja hulluja asioita, joista saattaa seurata jopa rehtorin puhuttelu. Hän ei kuitenkaan ole huonokäytöksinen, ehei, mutta tykkää vain kokeilla rajojaan. Joskus tietynlaisessa seurassa hän saattaa innostua hieman liikaa, jolloin peli on jo menetetty; Monaa ei pysäytä enää mikään. Hän menee eikä meinaa, ja se ei ole aina ihan hyvä asia. Kyllä hänestä se hieman rauhallisempikin puoli löytyy. Jos kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan, saattaa Mona menettää malttinsa ja yhtäkkiä kaivatakin omaa rauhaa. Tätä tapahtuu kuitenkin aika harvoin, sillä Mona on hyvin pirteä persoona ja suhtautuu lähes kaikkeen positiivisella asenteella. Riitoja hänelle ei kavereiden kesken synny, tai jos syntyy, ovat ne helposti sovittavissa, sillä hän ei ole pitkävihainen.

Ulkonäkö on Monalle kaikki kaikessa ja siihen hän panostaa paljon. Hän on hoikka ja pituutta häneltä löytyy 169 cm. Hänellä on hieman alle selän puolta väliä ylettyvät paksut, tummanruskeiksi värjätyt hiukset, jotka ovat monesti olleet ihailun aiheena. Kauniita sinisiä silmiään Mona korostaa ei voimakkaalla, mutta näkyvällä meikillä, ja huuliin hän lisää tummaa punaa. Vaatteet, joita hän käyttää, vaihtelevat keskenään. Se on varmaa, että hänellä on aina päällään jotain värikästä, muodikasta ja kaksiosaista, koskaan ei mekkoa, sillä hamekin on jo niillä rajoilla. Ne ovat Monasta liian tyttömäistä päälle pistettävää, joten alaosana ovat lämpötiloista riippuen joko farkut, shortsit tai verkkarit.

 

Muuta

Streetdance-tanssija. Monan vanhemmat erosivat tämän ollessa 5-vuotias ja hän jäi asumaan yhdessä isoveljensä ja äitinsä kanssa Lontoon pieneen kerrostaloasuntoon. Sen jälkeen hän ei ole kuullut isästään sanaakaan, vaikka Monan haaveena olisikin päästä tapaamaan hänet. Monalla on jo omille teille lähtenyt 20-vuotias isoveli, Mark, joka on hänelle todella tärkeä. Parisuhdetta ei hänellä ole koskaan ollutkaan.

 

Valinnaisaineet

liikunta (street-dance, jooga, pilates, zumba), maskeeraus, vaatesuunnittelu, mallikoulu, ilmaisutaito, näytteleminen, kotitalous

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com