Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huomio! 
18.06.2019 - Uusi foorumi avattu osoitteessa http://aislingrpg.boards.net/ 

Mikä on muuttunut?  Sivutila, oppilailla on nyt paremmat mahdollisuudet muokata omien hahmojensa tietoja sekä tarinoita jälkikäteen ja kommunikoida toisten pelaajien kanssa yksityisesti. Kaikilla on nyt myös oma tarinakirjansa. Olemme lisänneet roolipelipuolen, joten jatkossa sekin on mahdollista.

Miten toimin? Jos olet jo liittynyt oppilas, kehotamme tallentamaan hahmosi tiedot sekä tarinat talteen, ja liittymään foorumille omalla nimimerkilläsi, jotta pääset lisäämään tiedot foorumille. Ylläpito ei lisää liittyneiden hahmojen tietoja ja tekstejä automaattisesti. Aikaa tietojen siirtoon on Suntuubin lopettamiseen saakka 30.06.2020 asti. Jatkossa kaikki tekstit tullaan kirjoittamaan tälle alustalle. Vanhalta Suntuubi-sivulta voi käydä tarkistamassa esimerkiksi infoa henkilökunnasta tai miljööstä siihen asti, että olemme saaneet kaikki tiedot siirrettyä uudelle sivulle. Halukkaat uudet liittyjät voivat laittaa hahmolomakkeen foorumille, sieltä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset apua foorumin käytössä, laita reippaasti kysymystä tulemaan joko Aislingin tai uuden foorumin chatissa, vieraskirjassa tai Whatsappissa!

- Ylläpito

Serena, 19-v.

mahdollinen kuva tulee tähän

 

Luonne ja ulkonäkö

Serena on kiltti ja avoin nuori nainen. Serena saa hommat rullaamaan ja on muutenkin todella "toimelias" Serenan kanssa aika ei käy pitkäksi ja hän on mitä parhain tuki tiukan paikan tullen. Serena ei valitse ystäviään iän tai ulkonäön perusteella, vaan on reilu kaikille. Serena inhoaa ihmisiä, jotka esittävät muuta kuin ovat. Serena on todella energinen ja suuri suustaan. Hän varoo kuitenkin mitä sanoo, eikä ikinä yritä loukata ketään.

Serenalla on tummahkot hiukset, jotka yltävät yli olkapäiden. Serenalla on kauniit ruskeat silmät. Muutenkin tyttö on kaunis, joka tietysti tehoaa poikiin. Serena käyttää koulupäivinäkin normaalia, lähes huomaamatonta "perusmeikkiä" Serena on myös suhteellisen laiha, ja noin 170 cm pitkä. Ei luultavasti kasva enää, ainakaan paljoa.

Muuta

Kouluratsastaja.

- Oma hevonen, Tarntne's Girl, tutummin Tanya

- Julien sisko

- Sinkku, suhteita ollut 2

- Inhoaa tosikkoja

- Rakastaa hevosia ja pyörii paljon talleilla

- Tuntee myös Jackyn hyvin.

Merkit

ei vielä merkkejä

 

Taso

Taso 1

Kolikoita: 

Taitopisteitä:

©2019 AιςІιηg - suntuubi.com